Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pascal Pascal Pascal Nouma... Nouma Nouma Pascal Nouma!!!

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

ya takmışlar adamın şortuna
kardeşim adam çekmiş bi tombala, o kadar ilgileniosan gelmiş oraya kadar söyle bi posta da sana çeksin tööbe.
3 sorundan 1 i tombala.

*! elini şortuna sokar*[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni Nouma'mız, Carew. İnşallah gelecek haftalarda sahada rakiplerini dövmeye başlayacak, bu hafta fan hoydong ile biraz alıştırma yaptı.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 01 Kasım 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla BJK almaz daha ama sırf taraftar sayısını arttırıp biletten formadan vs para kazanmak ve gündeme oturmak adına şöle orta takımlardan biri alsa süper olur bence... Bi İstanbulspor bi Kayseri, Malatya ya da ne bileyim Konya falan, yakışır yani...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 01 Kasım 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
haha harbi süper valla biri tokatlıo biri kafa atio düşünsene euhehe

Unutmayın ki pascal ın second atağı balgamlı tükrükte var[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu adam tambeşiktaşa göre bi adamdı.

benim adamı sevmeye başladığım zamansa leeds'li oyuncuya tokadı bastığı zamandı.

ya hakkaten o tokatın videosu olan varmı?[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...