Buddha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Sir.Enis said: filmi izledim şimdi bu 7 sayfayıda gözden geçirdimde ben mi filmi yanlış anladım yoksa ? film şahsen benim ufkumu genişletti harika bir kurgusu vardı anladığım şey reankarne iyilik yap doğruyu takip et bir sonraki hayatında devam edicek... kimse reankarne dememiş bile bişiler mi kaçırdım ben anlamadım Valla ben 5 gecede bitirdim filmi uykum geldiğinde. O kafayla olayı çözememiş olabilir. Aslında hiçbişe anlamadım. Olay sırasını takip edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 mani said: blu-ray'i bile var. ama rus. ingilizce track var homemade upconvert edilmiş. DTS istersen bekliceksin 1 ay. Sinemada izlenmesi gerektigini dusundugum icin beklemeyi uygun gordum cunku gorsel acidan baya iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ben dün izledim dvdden...beğenmedim. değişik bir şey yapalım diye çorba bir şey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Nasil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 aynı anda 5 ayrı zamanda geçen 5 ayrı konu işleniyor. fakat başlangıçta bu doğal olarak <> gelse de izleyene(en azından bana) bir süre sonra yönetmenin-senaristin olsa olsa kafa karıştırmayı becerdiğini fark ediyorsunuz. filmin sonunda da mutlu sonlar ve mutsuz sonlar ve belirsiz sonlar iç içe geçmiş. görsel açıdan çok güzel sahneler var ve ninja haklı, kesinlikle sinemada izlenmesi lazım. ancak ben çok güzel bir film olduğunu düşünmüyorum. sadece <> diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Hmm bu tur yorumlarida okumustum. Yani bir kesim super diyor yorumlarinda bir kesim kesinlikle corba diyor. Bakalim izleyip gorecegim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Acaip beğendim filmi kitlendim kaldım resmen bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bi ben sevmedim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ben de sevmedim. gerçi sevmedim değil eh işte çıtır çerez izlemelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben de sevmedim. Iyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 orta derecede sevdim, hikayeden hikayeye 10 saniyede bir atlamasaymis daha cok severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 anlatmak istediklerini pek iyi anlatamamışlar. iyi bir film ama çok öyle ahım şahım bir şey değil. izledik bitti gitti yani :D muhabbeti bir daha döner mi? sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Life of pi cok daha iyi bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yorumları gördükçe merak ediyorum acaba bi yerlerde benim ulaşamadığım sadece özel insanların izlediği dünya üstü filmler mi var acaba diye :S gördüğüm en güzel filmlerden biri benim yani 10 üzerinden 7nin altında veremem ama çerezlik denmesi garip bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 imdb top 250 panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ulaşamadığım filmler mi onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bisiklet hırsızları diye bir film var, bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 BramStoker said: yönetmen han'fendi ve beyefendi kendi dinlerinin propagandasını yapıyor, senin bilmen gerektiği kadarını sana anlatıyor, üstüne para alıyor senden, hayran hayran izlettiriyor, film bittikten sonra üzerinde düşündürüyor ve sen de buna alkış tutuyorsun keşke filmin öncesinde bir kitap olduğunun farkına varıp wachowskilere giydirmeye çalışmasaydın. matrix'de aynı bağlamda bu filmde anlatılan "senin deyiminle din"lerin propagandasıydı zaten. ama bu filmin anlatmaya çalıştığı şeyin bir din olmadığı ve gerçeklikle ilgili soruları olan her bireyin kafasında ciddi anlamda etkiler bırakabileceğini çözememek senin suçun değil. dünyayı plastik ve demirden yaratılmış olarak düşündüğünüz için aşırı materyalist kafanızla, böyle filmlerin sizlerde bir etki bırakması zaten beklenemez. sana tek diyeceğim, bu ve bundan sonraki bir sürü yaşamında içerisinde bulunduğun ilüzyonun farkına varmanı umut ederim. elbet olacak ama daha ne kadar git gel yaparsın bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 madem aydınlanana kadar gidip gidip geliyoruz, bir dahaki sefere seks kültü lideri olarak gelebilmek için bu hayatımda ne gibi ayarlamalar yapmam gerektiğini belirtirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Nickiniz ve gorusunuz had safhada celismekte diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 BramStoker said: madem aydınlanana kadar gidip gidip geliyoruz, bir dahaki sefere seks kültü lideri olarak gelebilmek için bu hayatımda ne gibi ayarlamalar yapmam gerektiğini belirtirsen sevinirim. bu kadar çok istiyorsan olursun zaten merak etme. bu yazdığının komik olduğunu düşündüysen espri anlayışını gözden geçirmeni temenni ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bramstoker meme giflerini şikayet eden değil mi? ta kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 mascio said: bu kadar çok istiyorsan olursun zaten merak etme. bu yazdığının komik olduğunu düşündüysen espri anlayışını gözden geçirmeni temenni ediyorum. Anlaşıldı. Sen böyle sağa sola akıl dağıtmaktan halen ascended master olamamışsın. Aklının birazını da kendine saklarsan ascended masterlara katılabilirsin belki. İyi bir çocuk olursan şirinleri görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 goldbären said: bramstoker meme giflerini şikayet eden değil mi? ta kendisi kes. biraz kilo verirsen hakikilerini görebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar