Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 öğrencinin ortalığı ayağa kaldırabilmesi için yapacağı herhangi bir eylemde toplumdan da destek görmesi gerekir. aklın alıyor mu senin şu ülkede böyle bir şeyin gerçekleşebileceğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 öğrenci dediğin de toplumun bir kesimini oluşturuyor zaten. kimseden destek beklemeleri gerekmiyor bence ama dedigim gibi. sıkıyosa eylem yap lol. yersin kıcına sopayı. yedigin sopayla kalırsın bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bu memlekette polisler eylem yaparken üniversiteleri gösterip işte burası hain yuvası sloganı atacak kadar arsızken esnafı dükkanına sığınan öğrenciyi, çık lan allahın anarşiki diye sokağa atıyorken çok da normal öğrencilerin ses edememesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 eylemi yapan öğrencinin kendi ailesi bile destek vermiyor abi çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 toggie said: öğrenci dediğin de toplumun bir kesimini oluşturuyor zaten. kimseden destek beklemeleri gerekmiyor bence ama dedigim gibi. sıkıyosa eylem yap lol. yersin kıcına sopayı. yedigin sopayla kalırsın bi de. Aslinda baslarini ortup fes takarlarsa dayak yemeyabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 açıköğretim okuyanlar 210 lira verecekmiş, zaten 250 idi Allah razı olsun 40 lira için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 harç kalktı işte, öğrenim payı o. yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Öğrenci katkı payı kalktı, öğrenim ücretleri kalkmadı. Harç denilen şey bu ikisinin birleşiminden oluşuyordu. Açıköğretimde öyle birşey olacağı belliydi asfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 tarihte kaç eylem işe yaradı acaba, hiç yaramamıştır demiyorum. ama bir istatik lazım, karşılıklı olarak. çok gereksiz abi eylem hele bu ülkede. kıçımı kaldırmam valla. hele öğrencinin eylemi, hapise giriyor millet pankart açtıkları için. adamın ego full, şu mesajdan sonra beni bile dinlemeye alırlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ben şubatta mezun oldum okulun sayfasında hala harç ödemem gerektiği yazıyor lol <3 ege üniv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ege üniversitesi muhteşem. hele o ders seçme platformu.. aşığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 3 gün önce verdim 765 i çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 765 ikinci öğretim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar