senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 haa aofte de kalkti dimi bi aof okuyup geliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 vay arkadaş ya beni mi beklediler ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Aöfde kalktıysa süper olmuş harç ödemicem ne güzel ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 açık öğretime yazılıp öğrenci akbili mi alsak? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Harçlar kalksın diye sağı solu yakanlar şimdi ne diye çıkacaklar meydana bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 tr'ye mi gelip okusam kizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bu mevzu bir sonraki öğretim yılını mı kapsıyor? Malum bu haftalar bir çok üninin kayıtları başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 loop said: Harçlar kalksın diye sağı solu yakanlar şimdi ne diye çıkacaklar meydana bakalım.. 2. öğretimlerinkini de kaldırsınlar diye çıksınlar, bana niye hala bi dünya para giriyoki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 2012-2013 harçları açıklandı. resmi gazete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ikinci ogretimler daha az puanla girip o derse giren ogretmenlere ek yük oluyolar da ondan ona bakarsan özel okullarınkileri de kaldırsınlar.. ya da sabit tutsunlar parayı, heryıl 1k $ zam mı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Uzatanlardan bile almıyorlar sanırım, yalnızca öğrenim süresini aşanlardan alınıyor ücret. Üniversitenin hiçbir esprisi kalmasın diye uğraşıyor adamlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 onu yapmak için önce askerliği kıssınlar askerlik gibi bir derdim olmasa iki sene okurdum 3 de iş hayatına girer hem okuyup hem çalışırdım 4. sınıfı okumazdım belki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Zikko said: ikinci ogretimler daha az puanla girip o derse giren ogretmenlere ek yük oluyolar da ondan ona bakarsan özel okullarınkileri de kaldırsınlar.. ya da sabit tutsunlar parayı, heryıl 1k $ zam mı olur ? oha mantığa gel, bizim sayemizde de daha fazla maaş alıyo hocalar zaten?aynı hoca, aynı sıra, aynı eğitim.bir tek elektrik parasını arttırıyoruz galiba onunda bedeli 1000 liralık fark herhalde öğrenci başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ve bunu bilerek gidip okuyosun zaten, neyin tantanasını yapıyosun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 İ.Ö. puanı daha yüksek olan bölümler var, ayrıca ikinci öğretim okuyan herkes daha düşük puan aldığı için ya da sabah erken kalkmamak için ikinci öğretim yazmıyor. Saçma genellemelere gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 1. öğretim de harç ödüyeceğini bilerek gitti ama ödemiyor o kafayla bakarsan bi bitmediniz anasını satayım. gören de sizin cebinizden para gidiyor sancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bana kalsa devlet üniversitelerini de deli gibi pahalı yapsınlar durumu olan gitsin okusun, ya da burs almak için ogrenciler rekabete girsin bu ne böle heryer ortaokul mezunu gibi üniversiteli dolcak zaten demek istedigimi kısa dönem askere gidip acemilik döneminizde anlayacaksınız, nasıl patatesler üni. okumuş bitirmiş diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 evet cok mantıklı gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Devlet üniversitelerinin çok pahalı olmasına gerek yok, önemli olan barajların yükselmesi ve öğrenci kontenjanlarının azaltılması. Parası olmayan başarılı öğrenci her daim desteklenmeli tabii ki. Daha kaliteli eğitim bu şekilde verilir ancak. Sanki her üniversite mezununun işi hazır gibi herkesi üniversite mezunu yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ahahahahaha kendimden utandım şu adamı muhattap alıp cevap verdiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mantiken iö'lere indirim yapmalilar. Aof harcinin kalkmasi da sacma olmus. Fazla yurumez bu is boyle. İu rektoru soylet zaten rte ilk aciklama yaptiginda tehdit etmisti biz harclar sayesinde 1 liraya veriyoruz yemegi bu gibi bircok sey aksar ona gore diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Evet 2.öğretimde hocalar daha fazla ücret alıyor. Zaten mesai saatine göre fazla ücret alıyorlar akşamları. Ama akşam durmak istemeyen hocalarında (prof. hariç) ben bu dersi akşam vermem demek gibi bir lüksü olmuyor. Sen bu adamları kısıtladığın için, akşamları biraz daha para vermek zorunda kalıyorsun. Taksi, gece gündüz tarifesi muhabbeti. Ve evet, indirim yapılması uygun olur bu durumda. Fakat kesinlikle i.ö belli bir miktar ücrete tabii olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 iyi bari harçtan kurtuldum, bi ton masraftan birkaç yüz lira eksilmiş oldu. ikinci öğretimlerde kalkması söz konusu olamaz, anca ücret düşürülür çünkü bildiğim kadarıyla onların ödediği paranın devletle ilgisinden ziyade ek olarak derse giren hocalarla ilgisi var. yanlış biliyor olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Deathblade said: Evet 2.öğretimde hocalar daha fazla ücret alıyor. Zaten mesai saatine göre fazla ücret alıyorlar akşamları. Ama akşam durmak istemeyen hocalarında (prof. hariç) ben bu dersi akşam vermem demek gibi bir lüksü olmuyor. Sen bu adamları kısıtladığın için, akşamları biraz daha para vermek zorunda kalıyorsun. Taksi, gece gündüz tarifesi muhabbeti. Ve evet, indirim yapılması uygun olur bu durumda. Fakat kesinlikle i.ö belli bir miktar ücrete tabii olacaktır. mantıklı olanı bu zaten.ama bir hesap kitap yapılsa atıyorum öğretmen başına 2. öğretimler yüzünden 1 lira fazla para veriliyor desek kaba taslak, aradaki milyonlarca liralık fark ne oluyor acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 lan beleş diyosunuz da, bu ne o zaman? http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http%3A%2F%2Fwww.resmigazete.gov.tr%2Feskiler%2F2012%2F08%2F20120829.htm&main=http%3A%2F%2Fwww.resmigazete.gov.tr%2Feskiler%2F2012%2F08%2F20120829.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar