Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 lan okan üniversitesiyle felan dalga geçiyoduk erken kalkan üniversite kurmuş resmen, çok mu güzel vergi kaçırılıyo nedir, aramızda para toplayıp biz de açalım bi üniversite, alırız 10 tane bilgisayar bilgisayar mühendisliği bölümü açarız direk temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ticarethane = üniversite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paticik Üniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sana yedirirlermi olum o üniversiteyi önce akpye üye olmak gerek sonra badem bıyık bırakmak gerek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Beşiktaş sahilde Galatasaray'ın yanında bile bir üniversite açılmış geçen gün gördüm. Fatih Sultan mıydı neydi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 boğaza nazır diploma hazır böle bi laf vardı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Bana is teklifi bile geldi gel ders ver diye, siz ne dionuz ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 gel bizde ver dersi diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 şu geldi aklıma asdasdas http://www.youtube.com/watch?v=xvWyAD3z4ws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 justin bieber universitesi acican, ne para kirarsin lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 o isimlen anca lise açarsın, kız lisesi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Tercih'te birinci Justin Bieber Üniversitesi (Aydın Üniversitesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Quadrophenia said: Beşiktaş sahilde Galatasaray'ın yanında bile bir üniversite açılmış geçen gün gördüm. Fatih Sultan mıydı neydi asdf. besiktas adliyesi'ni/dgm'yi caglayan'a tasiyinca o arsa bos mu dursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 AKP nin sırf "işte üniversite açıyoruz" demek için son birkaç yılda açılmasını sağladığı 43253 çöp üniversiteden biri olmasındansa boş kalsın daha iyi. Üniversite mezunları doğru dürüst iş bulamıyorken gidip yüzlerce üniversite açmanın, baraj puanlarını düşürmenin vs anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ne üniversitesi ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 biz okuduk da ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Süleyman şah var bizim evin arkasında.. 2apartmani.birleştirip tabela astı dumankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ara sokak esnaf universitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 zaidral said: Quadrophenia said: Beşiktaş sahilde Galatasaray'ın yanında bile bir üniversite açılmış geçen gün gördüm. Fatih Sultan mıydı neydi asdf. besiktas adliyesi'ni/dgm'yi caglayan'a tasiyinca o arsa bos mu dursun? ben bahçeşehir alacak orayı diye biliyodum - - - 80'lerde liberalleştik 2010'larda da neoliberalleşiyoruz vakıf üniversitelerinin böyle çoğalması da bunun bir sonucu daha bir dolu sonucu var pek tabii onları da düşünün arada bir =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 tabii her işte olduğu gibi bunu da sanki böyle bir sonradan görmüşlük ile yapmaktayız vakıf ünileri para kazandırıyor > koşkoşkoş üniversitesi kur ama şöyle onlarca yılın bir planını sanmıyorum ki yapsınlar her yerde aynı bölümlerin olduğu bir dolu üniversite zamanı geldiğinde tıkanacak bunun yerine butik üniversiteler yapsalar belli bir konunun uzmanı olan üniversiteler yani medipol üni sanıyorum direkt sağlık üzerine yoğunlaşan bir üni. kendi sağlık kuruluşları var adamların bir dolu ne güzel yapıyolar. ha hukuk fakültesi de açmışlar, yakında iibf de açarlar sağlık yönetimi de lazım falan fişman diye sonra nolur bilmem. sonra özyeğin var, girişimcilik ve yeni ekonomi üzerine yoğunlaşan şahane bir bisnız okuluna benziyor. ama bu okulda da mühendislik bölümleri var okuyanlar kendilerini üvey evlat hissedecek neredeyse. böyle böyle şeyler lazım nokta atışı yapıp türkiyede, ortadoğuda, avrupada hatta dünyada o nokta'nın merkezi haline gelmeye çalışsalar belki 1 kuşak sonra hem değer yaratmış hem de esas amaçladıkları paranın şeyine koyacaklar ama işte... tabi ben bilmem holding sahipleri daha iyi biliyodur mutlaka. iş bulamazsak öğretim görevlisi olacağız 1500 liradan sanırım 10 yıl sonra falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi ben konuyu eğitime mi taşısaydım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dasaaa said: istanbul göğüs hastalıkları üniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hastaları olsa? big boobs addicts anonymous kuracağım. BBAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yav said: falan. ben de bari holdingler kendilerine adam yetiştirme adına üniversite açsa diyorum, hani o kadar çok holding bu işe girdi ki, böyle ufak tefek olanları mezunları direkt kendine alacak kadar bu işi yapsa yine çok güzel olacak herkes için, ama yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 çok kötü ya bir sürü yeni üniversite açıldı. bunun iyi bir şey olduğunu sanan cahiller olması ise daha kötü. zaten Türkiyenin iyi akademisyen havuzu çok kısıtlı, yaydıkça yamaya çalışıyorlar bunu. Ki olmuyor yeni açılan özel üniversitelerin çoğu paralı diploma kursu, devlet üniversitelerinin çoğu ise yüksek lise oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar