Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Mevcut servis sağlayıcımı değiştirmek istiyorum. Telefonla fazla konuşan birisi değilim, interneti daha fazla kullanıyorum. Kimi tavsiye edersiniz ? Üyesi olduğum servis sağlayıcıyı söylemeyeceğim yorumların daha bir objektif olması açısından. Bu arada hala Türkiye genelinde çekmeme gibi sorunlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 şu anda ne kullanıyorsun ve tarifen nedir? ha söylemeyecekmişsin. o zaman bütçeni söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bütçe en ucuzu hangisi ise o olsun bütçesi 40 geçmesin faturalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Hepiniz mi memnunsunuz servis sağlayıcınızdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Turkcell 20 lira 1gb Vodafone 12 lira 1gb diye biliyorum ben. Yakın zamanda babam geçti turkcell'inkine o yüzden ondan emin gibiyim. Bildiğim kadarıyla da turkcell'in altyaısı vodafone'dan daha iyi. En azından bizim evin her yerinde turkcell çekerken, salonun yarısından sonra vodafone çekmiyor onu biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Avea da 500dk heryöne 2000sms ve sınırsız internet vardı ama bittimi bilmiyorum fiyatı 30tl yanlış hatırlamıyorsam. 2.hat olarak almayı düşünüyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 En uygun internet Avea şu anda. Daha uygunu çıkarsa ona geçerim ama. Kendisinden memnunum, daha çekmediği olmadı, uzun yolda filan kesintisiz kullanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 GERGE said: Kendisinden memnunum, daha çekmediği olmadı, uzun yolda filan kesintisiz kullanabiliyorum. derken egde mi 3g olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 3g olarak anime stream ediyorum rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 en iyi internet turkcell de. gencturkcellle faturasızsa 20 lirayı da 100 lira yapıyorsun üstüne bin sms falan geliyor üstüne bilmem kac dk geliyor. o 100 lira zaten bitmek bilmiyor faturalıda dakikalar vs internet baya ucuz kampanyalar falan sdfds turkcell diğerlerini eziyor ama ucuz olsun kalitesiz olsun dersen vodafone ya da avea heralde bilemicem tam ben 98 den beri turkcell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar