faithline Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Merhaba arkadaşlar 7 den 70 e herkezin beğenisini kazanmış çizgi film kahramanlarının flash base eğlenceli oyunlarını bulabileceğiniz amatör site çalışmalarımı sizlerinde görüş ve önerilerine sunmak istedim. Lütfen değerli fikir ve önerilerinizi paylaşın ki uzun uğraşlar ve emeklerle hazırladığım siteleri sizin fikirleriniz ışığında daha eğlenceli hale getirebileyim. Günümüz popüler çizgi kahramlarını temel alan sitelerde ben10, şirinler, sungerbob, diego ve marvel kahramanlarının eğlenceli oyunlarını bulabilirsiniz. Donanimhaber ailesi olarak destek ve önerilerinizi bekliyorum... İyi eğlenceler... www.kahramanoyunlar.com [/link] www.herogames.org [/link] www.ben10-game.org/ [/link] www.sungerboboyunlar.org/ [/link] www.diegooyunlari.tv.tr/ [/link] www.gamestruck.org [/link] www.sirinleroyunlari.tv.tr [/link] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 tşkrlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 faithline said: Donanimhaber ailesi olarak destek ve önerilerinizi bekliyorum... sen çok yanlış gelmişsin. ps: yoksa donanım haber olduk da haberimiz mi yok? ben demiştim mum geçmesin başa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 captain obviousluk olcak ama: büyük ihtimalle donanımhaber üyesi bu arkadaş, birkaç kişiye sordu, "türkçe forum bildiğin neresi var" diye, donanımhaber'e hazırladığı reklam postunu diğer sitelere de kopyaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bari donanımhaber ailesini falan silseydin öyle c/p yapsaydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faithline Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 mario cok iyiymis lan eglenceli baya dsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 destek olucam ben sana az dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar