BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 martı döner+ayran 1,5 TL virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 eminönünde yapacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 paspatur said: eminönünde yapacan yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Flassh said: neyin v iralı olm bu bokun mu? pringles cicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 dasaaa said: paspatur said: eminönünde yapacan yapamazsın Sultan Ahmet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bunu yapıp yanda piyango bileti satıcaksın bi de. double profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 avrupalılar inanmaz öyle şeylere. benim omzuma son 3 yılda iki kere kuş sıçtı mecidiyeköy meydanında amorti bile çıkmadı. avrupalı işi biliyor, doğru ata oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bana daimi olarak kuş sıçar. senede 4-5kere. bir de hep paltomu kurutemizlemeden aldıktan sonraki günlerde sıçarlar pezevenkler. bahtsızım, biliyorum. zaten şanslı olsam vatanından uzakta, karton evde mi yaşarım olm. dasaaa was born with a cardboard spoon in his mouth. T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 http://galeri3.uludagsozluk.com/138/facepalm_227785.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ben çok geriliyorum bu martı olayında. Uzaktan görüyorum tam üstümden geçecek kendimi sıkıyorum resmen sıçtı sıçacak diye. Aynı stresi birde, asansöre inip binerken hareket edicek diye yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar