Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kız twitterda yaşasın gs, ünal aysal babamdır propogandası yapmış. dua etsin de savcı halkı kin ve tahrige sürüklemekten soruşturma açmasın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 arkadaş diğer tarafda beni eleştirenler ,burada resmen bağnazlığın resmini çiziyor,sonrada troll oluyorum arkadaş :S kardeşi gs'li diye kesen fb'li taraftara benziyor bazılarınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Myshkin said: konuyla tamamen alakasız ve mantıksız mesajlar attığın için üzerine bir de küfür edersen baştan beri çizdiğin profili tamamlamış olursun, aynen devam. konuyla hiç alakasız değil ülkede tecavüzcüler salınırken, poğaça çaldı diye 10 sene yiyen adama sinirlenmekten farkı yok. Poğaça çaldı diye 10 sene yiyen adamın konusunda "tecavüz etseydi 2 seneye bırakırlardı" diye bir mesaj alakasız değil ise benim de yazdığım şeyler alakasız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kızın kovulmasında çok da garip birşey yok ki. televizyon kanalları reyting için varlar. fbtv gibi bir kanalın varlık amaçı ise fenerbahçelilerin izlemesi. e galatasaraylı olduğu bilinen bir şahsı fbtv izleyecek olan fenerbahçeliler protesto ederler gayet, ve izlemezler. bu durumda da reyting düşer, kanal kuruluş amacının gereğini yerine getiremez. ha sözleşmede uygun bir kılıf uyduramamışlarsa ve tazminat ödemek zorunda kalırsa kanal, götümle gülerim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kanalların, yarışma programlarının falan zaten nasıl etik dışı anlaşmalar imzalattığını biliyoruz ona şaşırmadım. kızın yaptığına etik değil diyen insanların kafasına şaşırdım ha bir de GSLİ KIZIN FB TVDE NE İŞİ VAR diye gaza gelip şikayet eden taraftarların akılsızlığına üzüldüm, aynen futbol holiganlarınınkine vs üzüldüğüm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hayır sözlesmeye ne yazacaksın ki, hangi takımı tuttugun belgeleniyor mu sanki. ancak fb'yi kucuk dusurucu harekette bulunamaz vs. gibisinden bir madde olur. ee kız "ballı fb" dedi diye kucuk dusuyorsanız zaten kalkmayın, dustugunuz yerde kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Goering said: son apple/google ornegi sacma kiz twitterdan baya sallamis ayni sekilde google'a sallamis olsa atilir ne demiş ki? haberde "işe girmeden önce galatasaray lehine yazdığı twitler" diyor. buraya ise "trabzooooo demiş" yazıldı. türkiye'de futbol fanatiklerinin ne kadar dar bakışa sahip olduğunu biliyoruz. "bu akşam trabzon'un maçı var, sakın kaçırmayın" diye twitlese bile, "FENERBAŞGJEEÇEE TEVEVEDEEE SUSUBUNNUCULUK Y>PANAANNN! KADAIN NASIL OLUR DA TRAAFBSOOONUN MAÇINII İZLER! ASIN ŞU ALLASHZISZI!" diye tepi gösterecektir. bu yüzden fenerbahçe taraftarlarının tepkisini normal buluyorum. esas normal bulmadığım, bu sebep yüzünden işten atılıyor olması. futbol takımlarının bu futbol holiganlığından, şiddetinden besleniyor olduğunu ve bu tip saldırıları desteklediğini gösteriyor. aynı şekilde google'a sallamış olsa niye atılsın? ne google'a girmeden önce apple ürünü almış kişiler işten atılıyor, ne de google'da çalışırken apple ürünü alıp kullanan kişiler de işten atılıyor. hatta bazen yazılım/donanım/oyun firmasından bir adam çıkıyor, röportaj yapıyor, "şu firmanın şu ürünü bizim çok hoşumuza gitti, adamlar yapmış" gibi muhabbetler çeviriyor. hiç de işten atılanını görmedim. toggie said: buna ragmen "o da uslu dursaymıs" tribine giren tribün cocukları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 çünkü bahsettiğin o iki firma araştırma, zeka, yaratıcılık gibi şeylerden besleniyor. futbol neden besleniyor tahmin et heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yahu x içecek firmasında çalışanların, toplum içinde y içeceğini içtikleri görüntülenirse sözleşmenin tazminatsız feshedilebileceği yazıyor siz hala yok öyle birşey diyorsunuz. kaldı ki kız stajermiş. stajerler sebepsizce hunharca kovulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 6 ay staj mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 fizban said: yahu x içecek firmasında çalışanların, toplum içinde y içeceğini içtikleri görüntülenirse sözleşmenin tazminatsız feshedilebileceği yazıyor siz hala yok öyle birşey diyorsunuz. kaldı ki kız stajermiş. stajerler sebepsizce hunharca kovulabilir. böyle bir durumda bir insan pepsi şirketini arayıp "ben bir pepsi hayranıyım sizin çalışanlarınızdan birini cola içerken gördüm lütfen onu işten kovun çok rencide oldum" dese, bu insan hakkında ne düşünürsün? kız stajyerse zaten para almadan herhangi bir sözleşme vs olmadan çalışıyor bile olabilir orda (konsolosluklarda falan öyle mesela) o yüzden teknik ve yasal olarak orda çalışan biri değil zaten o yüzden gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 iyi de, pepsi vs taraftarlık, aidiyet içeren firmalar değiller. chp'de çalışan sekreter akp'ye oy atıp nurcuar cemaatinden olduğu öğrenilirse işten atılmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Gemlik belediye başkan vekilliği seçiminde chp içinden biri 8-8 eşitliğini bozup akp ye kazandırdıydı, dövüyolardı nerdeyse adamı bulunca sfgsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 evet bir fenerbahçecilik nedir resitali daha vermiş sevgili fenerliler, bir günde şaşırtın bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sebep ne olursa olsun birinin ekmeğine sebep olmak çok yanlış. kaldı ki böyle saçma bi sebep yüzünden... yazıktır günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 stajyere ne ekmeği büyüyün abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 staji yandi kizin gelsin yanimda staj yapsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 belli ki kadrolu eleman değil stajyer yani geçici sözleşme ile işe alınmış, istenildiği gibi feshedilebilir: büyük ihtimalle istifa mektubu yazmıştır hakkını da hiç bir şekilde arayamaz HR çalışanıyım, etikten bahsetmeyin. ne cevherler 1 günde kapı önüne konuluyor, veriyolar 6 aylık maaşını... şirket istediği herkezle çalışabilir, şirketler için önemli olan PR'dır etik olarak bence yanlış bir şey yok boş muhabbet şurda yaptığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 stajı yanmamıştır, istifa mektubu yaz sen kızım demişlerdir PR için alınmış bir karar belli ki, PR'ın hitap ettiği kitle de fenerbahçe taraftarı. hepimiz de bu kararı destekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bone said: az mantık yürüt bak açıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 siz destekliyosaniz problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 baştan araştırıp alsalarmış bana gelen mailde bile kız ismi varsa stalklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 büyük bir HR yapılanması olduğunu düşünmüyorum ama PR konusunda klüpler bayağı aşama kaydettiler edit: olay da yani sosyal medya aracılığıyla oluyor, PR hamlesi olduğunu böyle söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ardeth said: çünkü bahsettiğin o iki firma araştırma, zeka, yaratıcılık gibi şeylerden besleniyor. futbol neden besleniyor tahmin et heh haha doğru, haklısın aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 TR'desin abi apple / google örneği falan veriyorsun? futbolla alakası yok bunun, yap bunu eczacıbaşında / boyner'de 1 gün içinde yine kapıya konulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar