Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

g.saraylı diye işinden oldu


kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

bence calismasi dogru degil,

apple fanboy olan birinin microsoftta calisip,
tweeterda apple sole ii bole ii demesi gibi bisiy.


hakemlerde takim tutuyo ama sagda solda propaganda yapiyolarmi?

sonucta takimlarda birer sirket beyler, ne sandiniz?

amcanizin oglunun top sahasimi? ahuahaiushdih
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenerbahçe taraftarları, Selin Yağcıoğlu'nun FB TV'de çalışmaya başlamadan önce Galatasaray lehine Twitter'da yazdığı twitleri bulup tekrar yayınladı.



ayılar günlük stalkinglerini yaparken olaylar gelişmiş, hem stalker hem de kızı işinden gücünden etmiş. ayıp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi fb tv bünyesinde tabikide gs'li bjk'li falan diye ayrım olmamalı. ama düşününce biraz fbtv'nin hedef kitlesi neresi? fenerbahçe taraftarı. misal fb herhangi bi branşta bi başarı kazandığında yada bi trasnfer bişi yapıldığında fbtv de haber yapılıyo fb taraftarı için. orda programı sunan insanın ya takım tutmaması lazım yada fb'li olması lazım. çünkü hitap ettiği kitle fb taraftarı. orda fb için sevinen biri isterim ben bi fb taraftarı olarak. kamera arkasında çalışan birinin hangi takım tarftarı falan olduğu önemli değil ama çıkıp tv'de fb taraftarına seslenen birinin başka takım taraftarı olması olmaz bence. hata en başta işe alanda direk. kovulması yanlış ve ayıp olmuş. en baştan işe alınırken bunun düşünülmesi gerekirdi.

edit: twitler işe başlamadan önce atılmış mesela. resmen stalk etmişler. kız belli ki fb tv'de işe girince daha dikkatli davranmaya çalışmış ama işte taraftarlık bizde biraz böle. yapıcak bişi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi taraftarlık böyleyle falan ne alakası var. ben de fbtvde haberde bu hatunu görsem sonra twitter'a girdiğimde trabzoooooon , balli fener falan yazdığını görsem ben de kızarım. onun parası bizim aldığımız biletlerle, formalarla ödeniyor kalkıp da öyle şeyler yazması hoşuma gitmez. FB bünyesinde çalışıp da GS li BJK li olan bin tane insan vardır problem başka takım tutması değil ki.


Ayrıca önceden yazmış olması bir şey değiştirmez, internet dediğin şeyin olayı bu yani. İstersen 10 yıl önce yazmış ol bir gün gelip seni bulabilir. O yazdıklarını onu işe alanlar görse belki de en baştan reddederleri. KEndisi ilerde bu işi yaparsam bunları yazmam doğru olmaz diye düşünmemiş, kulüp onu neden düşünsün?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...