Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 o da millet neyini özlüyor anlamıyorum demiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Kanuni said: Oyunu begenmeyip birakan arkadaslar neden bu kadar kasiyorlar bolumde anlamak mumkun degil. Bokunu attin camuru sivadin herkes anladi ama bir turlu kendileri anlayamiyor herhalde, ayni zirvalari copy paste.. seni bu kadar rahatsız eden ne ben de onu çözemedim, insanlar 60 dolar verdikleri üründen daha fazlasını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irlandali Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 benim anlamadığım olay 60 doları zorlamı aldı blizzard sizden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi 60 yaşındaki adam mantığıyla gelmeyin ya, ürünü aldıktan sonra yorum yapmak yasak mı yani? O zaman adam kafasına göre istediği patchi de çıkarsın ona da yorum yapamayalım nasıl olsa gidip almışız başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 kardeş seni tüketici mahkemesi başkanı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 icimizdeki irlandali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irlandali Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 senelerce wowa deli gibi para verip her ay aylık ücretini yatırdınız. diablo için sizden tek seferlik 60 dolar aldı diye ağlıyorsunuz. aylık ücreti yok. gidip her ay saçma sapan oyunlara veriyorsunuz zaten bu parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irlandali Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Sparkcaster said: kardeş seni tüketici mahkemesi başkanı yapalım çokkomikkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yoo vermiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irlandali Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sorun verdiğin 60 dolar mı şimdi senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 forumda saçma mesaj düzeyi düştükçe balonlu üye spawn olup hemen normal seviyeye çıkarıyor, nasıl bir mekanizma bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 irlandali said: senelerce wowa deli gibi para verip her ay aylık ücretini yatırdınız. diablo için sizden tek seferlik 60 dolar aldı diye ağlıyorsunuz. aylık ücreti yok. gidip her ay saçma sapan oyunlara veriyorsunuz zaten bu parayı. wowa hiç para vermedim istediğim kadar eleştirebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irlandali Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hayır gidip her sene 3 5 tane gta tarzı oyun alıyosunuz zaten. 1 hafta oynadıktan sonra kenara atıyosunuz. buda onun gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 almıyorum öyle aptal şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irlandali Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 aferim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 AHAHAH GTA MI? kim alır la gta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Sparkcaster said: Kanuni said: Oyunu begenmeyip birakan arkadaslar neden bu kadar kasiyorlar bolumde anlamak mumkun degil. Bokunu attin camuru sivadin herkes anladi ama bir turlu kendileri anlayamiyor herhalde, ayni zirvalari copy paste.. seni bu kadar rahatsız eden ne ben de onu çözemedim, insanlar 60 dolar verdikleri üründen daha fazlasını istiyor. En cok uzuldugum senin bana verdigin degeri benim sana veremiyor olusum. Sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 gidin baska yerde isteyin lan, muhtarlik mi bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ulan aklima muhtarliktan iyi bisey gelmedi, yazmasamiydim acaba hicbisey, simdi memnun kalmadim okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Aluriel said: ulan ahtan satın aldığınız itemlar sanki fabrikasyon. la o da birine düşmüş işte ki satıyor. hala item düşmüyor diye salya sümük ağlayanlara gülüyorum sadece. zaten onu diyoruz işte. salya sümük ağlıyorsunuz diyene kadar yazdıklarımızı okusaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 item düşmüyor item düşmüyor la düşse zaten item ne ah kalır ne rmah çatır çatır keser 1 ayda bitirirsin sonra ne yapıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 d2 en son 1.13 geldiğinde summoner necro yapmak için oynamıştım gayet bariz şekilde item sıçıyordu. d3 de bu bitti loot düşük dediler fixlediler 2-3 gün güzel item düştü sonra gene kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 item grind oyunu işte, neler beklediniz d3'ten bilmiyorum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 meh nelerle ugrasiyorum bu sicakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irlandali Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar