screwy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 okadar kisi public oyun atıyo demek. senin kendi girdigin oyunlar orda gozukmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ne işiniz var abi public oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi normal arkadaşlarım offlineken, tek başına oynamak da sıkıcı geldiğinden giriliyor pub oyunlara. hatta inferno'da belial'ı pub grupla kesmiştim, şansıma iyi bir grup denk geldi. ilk denemede %1 de wipe yiyip 2. denemede kesmiştik falan heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Aluriel said: ne işiniz var abi public oyunda amacım o değil ki , anca bu kadar kişi mi oynuyor diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 aklın alıyor mu o kadar az kisinin oynayabileceğini şu aşamada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ee tamam işte benim sorduğum da o public olarak sadece bu kadar mı oynuyor yoksa gösterge mi yanlış neyini anlamadın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yazan public rakam doğru mu diye sorulduğunda aklın alıyor mu o kadar oynansın diyecek kadar da fan olmak iyiymiş. muhtemelen 5 milyardır public, rakamlarda sıkıntı olmuş. içiniz rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 şunun fan olmakla ne alakası var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ne bileyim abi sanki blizzard oraya rakipleri üzülmesin diye sallamasyon rakam yazmış gibi konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 public saçma ötesi bişey demekti amacım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Yani eskiden public şu kadardı şimdi şu kadara düştü deseniz bir fikir verir ama sadece salt public 800 kişi hiçbirşey ifade etmiyor. Ben daha 1 kez girmiş değilim public oyuna mesela. Haa D3 oyuncu sayısı düştü mü? Elbette düştü, H&S bu insanlar alır bir süre oynar %90 nı atar bir köşeye sonra, 2.5 ay oldu çıkalı daha ne oynancak artık. Yavaştan yavaştan arada girilen bir oyun olur, sonrada tarihin tozlu sayfalarına gider. Piyasa eskisi gibi değilki, çıkan oyunu 10 yıl oynayan kaç kişi kaldı oratmda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Niye öle diyorsunuz insanlar bitmeyen oyun istiyor amaaaaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 FreEmoon said: Yani eskiden public şu kadardı şimdi şu kadara düştü deseniz bir fikir verir ama sadece salt public 800 kişi hiçbirşey ifade etmiyor. Ben daha 1 kez girmiş değilim public oyuna mesela. Haa D3 oyuncu sayısı düştü mü? Elbette düştü, H&S bu insanlar alır bir süre oynar %90 nı atar bir köşeye sonra, 2.5 ay oldu çıkalı daha ne oynancak artık. Yavaştan yavaştan arada girilen bir oyun olur, sonrada tarihin tozlu sayfalarına gider. Piyasa eskisi gibi değilki, çıkan oyunu 10 yıl oynayan kaç kişi kaldı oratmda. Fanboylar dolu, bu topicin bu sayfasında bile bir tane ağır fanboy var mesela d3 best game of dıı yiaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr diye dolanıyor hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 said: H&S bu insanlar alır bir süre oynar %90 nı atar bir köşeye sonra, 2.5 ay oldu çıkalı daha ne oynancak artık. daha öncede dedim, tekrar diyorum diablo 3 hiç bir zaman bu mantıkla sunulmadı ve hiç ama hiç kimse diablo3u bu mantıkla almadı. 2 ay oynıcağım oyuna 100 lira vericek olsaydım çok daha iyi alternatifler vardı şu oyuynu savunmak için garip gurup şeyler uydurmanız şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 pardon ne mantığıyla sunuldu diablo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 h&s ın baska ne amacı olabilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 2 ay oynayacağım oyuna ki diablo kadar mesgul tutacaksa gozum kapalı veririm 100TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 @Flassh Valla sen çok büyük beklenti içine girmişsin üzgünüm. Kafanda da hayali bir senaryo kurup ona inanmışsın. Çok ciddi bir kitle D3'ü "Guild Wars 2" çıkana kadar diye aldı. Baya bir insan wow'la beleş olarak edinip "inşallah MoP gelene kadar oyalar" umudu ile aldı. Gene baya bir kesim insan D2'yi bile görmeden ama sürekli adını duyarak meraktan aldı D3'ü. Gayet küçük bir kitlede D2 gibi yıllarca oynayacam hayali ile aldı ama bu kişiler daha 1 ay olmadan sağa sola "ya eve geliyorum ilk aklma gelen şey D3'e girmek değil, niye böyle oldu ki" diye yorumlar yazmaya başladı bile. Sonrada ilk D3'ten kopanlar da bu kişiler oldu zaten. D3 bir H&S ve günümüz oyun dünyasında ömrü GW2 çıkana kadar (hadi bir kesim içinde MoP çıkana kadar) olacağı daha çıkmadan aylar öncesinden belli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 olur mu hiç ya gw2 ye rakip çıktı bu oyun ne diyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 flashh ve freemoon sdfs Al birini vur ötekine.msjlara gel. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 GW2 çıktı mı? Çıkmadı ise anca o D3'e rakip olarak çıkabilir. Lütfen düzgün gramer kullanalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ben, Titan Quest'i -bi dolu bugına rağmen- daha fazla oynadığımı hatırlıyorum. Diablo, meh çektirdi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 h&s ile mmo ları karşılaştırıyorsunuz valla tam komedi. yok loot düşmedi günlerdir farmlıyorum falan. mmo değil ki bu oyun. tarzınız değişmiş h&s demekki. bi paticik guild wars guildi patlatsak da fena da olmaz ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Para verdigim oyunda gidip oyunun pohtan charini acmisim, repairlemekten goldum bitmis, uzerine boyle sacma saban buglar exploitler vs.. sittin sene oynamam oyunu isteyen varsa vereyim oyunu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Hala d3 oynayanlar mı var ya :) D3 ten sıkılırsanız silkroad-metin2-knight online öneririrm size arkadaşlar bug ve exploit dolu bir macera için PAY TO WIN oyunları seçin! hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar