Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d3 büyük patladı mı acaba

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Yani eskiden public şu kadardı şimdi şu kadara düştü deseniz bir fikir verir ama sadece salt public 800 kişi hiçbirşey ifade etmiyor. Ben daha 1 kez girmiş değilim public oyuna mesela.

Haa D3 oyuncu sayısı düştü mü? Elbette düştü, H&S bu insanlar alır bir süre oynar %90 nı atar bir köşeye sonra, 2.5 ay oldu çıkalı daha ne oynancak artık. Yavaştan yavaştan arada girilen bir oyun olur, sonrada tarihin tozlu sayfalarına gider. Piyasa eskisi gibi değilki, çıkan oyunu 10 yıl oynayan kaç kişi kaldı oratmda.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Yani eskiden public şu kadardı şimdi şu kadara düştü deseniz bir fikir verir ama sadece salt public 800 kişi hiçbirşey ifade etmiyor. Ben daha 1 kez girmiş değilim public oyuna mesela.

Haa D3 oyuncu sayısı düştü mü? Elbette düştü, H&S bu insanlar alır bir süre oynar %90 nı atar bir köşeye sonra, 2.5 ay oldu çıkalı daha ne oynancak artık. Yavaştan yavaştan arada girilen bir oyun olur, sonrada tarihin tozlu sayfalarına gider. Piyasa eskisi gibi değilki, çıkan oyunu 10 yıl oynayan kaç kişi kaldı oratmda.

Fanboylar dolu, bu topicin bu sayfasında bile bir tane ağır fanboy var mesela d3 best game of dıı yiaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr diye dolanıyor hala :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
H&S bu insanlar alır bir süre oynar %90 nı atar bir köşeye sonra, 2.5 ay oldu çıkalı daha ne oynancak artık.

daha öncede dedim, tekrar diyorum

diablo 3 hiç bir zaman bu mantıkla sunulmadı ve hiç ama hiç kimse diablo3u bu mantıkla almadı. 2 ay oynıcağım oyuna 100 lira vericek olsaydım çok daha iyi alternatifler vardı

şu oyuynu savunmak için garip gurup şeyler uydurmanız şahane
Sosyal ağlarda paylaş

@Flassh

Valla sen çok büyük beklenti içine girmişsin üzgünüm. Kafanda da hayali bir senaryo kurup ona inanmışsın.

Çok ciddi bir kitle D3'ü "Guild Wars 2" çıkana kadar diye aldı. Baya bir insan wow'la beleş olarak edinip "inşallah MoP gelene kadar oyalar" umudu ile aldı. Gene baya bir kesim insan D2'yi bile görmeden ama sürekli adını duyarak meraktan aldı D3'ü.

Gayet küçük bir kitlede D2 gibi yıllarca oynayacam hayali ile aldı ama bu kişiler daha 1 ay olmadan sağa sola "ya eve geliyorum ilk aklma gelen şey D3'e girmek değil, niye böyle oldu ki" diye yorumlar yazmaya başladı bile. Sonrada ilk D3'ten kopanlar da bu kişiler oldu zaten.

D3 bir H&S ve günümüz oyun dünyasında ömrü GW2 çıkana kadar (hadi bir kesim içinde MoP çıkana kadar) olacağı daha çıkmadan aylar öncesinden belli bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...