Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d3 büyük patladı mı acaba

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

ekşisözlükteki adam aşmış.

ben şu diablo 3 ilk duyurulduğundan beri lan soulstoneu ellerimizle kırdık diye gezinirdim. baya bildiğin param parça ettik bütün soulstoneları. herhalde sadece azmodan belial keseriz veya cehennemden gelen saçma sapan bi evil ordusunu haklarız diyordum. diablo hiç aklıma bile gelmezdi. adamlar hikaye bağlıcam diye yok black soulstone miydi onu ürettirdiler ne alakaysa, onun içine alayı dolmuş falan olaylar olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

Darkeagletr said:

Bu kapitalizim ve para kazanma hırsı hayattan aldığımız zevklerin hepsini kara delik gibi içine çekip yok edecektir. Hayatın her yerinde böyle maalesef.

Değil, kapitalizm aynı zamanda müşteri olarak seçme özgürlüğü sunuyor sana. Bir dahaki blizzard oyununu bu nedenlerden ötürü almaz protesto edersen blizz de zihniyetini değiştirmek zorunda kalır. Yeaa bi tane adam oyun almasa ne değişir diye düşünmeyin, EA nasıl batıyor blizz de böyle saçmalamaya devam ederse batar.

Ama sizler müşteri olarak tepki koyarsanız batar, ya da batmamak için çabalar oyunlarını eskisi gibi yapmaya devam eder. İstisnasız bütün oyun firmaları daha çok para kazanmak için oyun yapıyorlar, oyunlarını para için şekillendiriyorlar. Ama oynanabilirliğin içine ettiklerinde daha az para kazanacaklarını anladıkları anda geri vitese atarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

Kanuni said:

Botlar bi boka yaramiyor gold chest farm harici. Yalan yani millet oynuyor , dusuruyor az da olsa sans.

Sans ne kadar dusuk olsada Milyonlar oynayinca tabii item dusuyor normal olarak.

en çok şuna güldüm full act farmlayan botlar var saatte 700k gold kasan bot var ve su an free herkes ulaşabiliyor profesyonal olarak geliştirilip rare farmlayan botlar mevcut hele ah botları o kadar komik ki. bak bnm dediğime inanmıyorsan bi google a yaz diablo 3 hack / exploit / bot diye neler çıkacak karsına kanın donar.

3 gün önce wizard bugı sonra wd bug, bugun godly barbar bug daha neler var bilmediğimiz. yok millet kasıo item dusuruyomus. 400+ saat game playle surekli 300+ mf ile full grp 2 aydır act 3 farmlıyoruz düzenli (farmlıyoduk diyelim) hadi ben şanssızım 3 adamda mı şanssız? bir tane bile 10 milyon ustu satılan item dusmedi hadi bırak satmayı uzerimde kullandıgım (barbar full dps + full tank gearı var toplarmda surekli değiştirerk kullandıgım 50 60 item var) hiç biri drop deil hepsi ah sonra ah ye laf atınca kötü oluyoruz.

Git kullan gulecegine :) ben kullandim cogunu oradan biliyorum .

Zoom out vs vardi tek ise yarayan oda birakti. Gercek paranin oldugu yerde ise yarar robotu free bulamazsin hatta ben olsam satmam sadecekendim kullanir rmahdan daha fazlasini kazanirim.

Sizlerde bayagi sanssizmissiniz bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes senin kadar bencil değil ama işte.

Baya baya bu işin theorycraft'ından, paylaşımına kadar ciddiye alan bir community var.

Sarkoth botlardan, AH botlara, Mythical Potion farmlayanlardan, Iskatu farmlayana bi dolu bot dolanıyor, hiç üyelik gerektirmeyen public forumlarda.

Gördüğüm kadarıyla şu anda public paylaşılmayan tek şey AH filter'lar, e onu da kendin bulacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdim patiye daha ilk haftasinda kullandiklarimi vs.. bir tane forum var zaten onlarinda ana bir programi vardi advanced d3 mi ne diye onuda kapadi blizz.

Mouse makro robot dedikleriniz.. ozeldenmi yazaydim herbirini herbirinize. Sakhrot chest bok pusur robot degil mouse klik takip hedeleri sacma sapan.
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard oyuncuların kafasındaki bug'ı buldu.
bunu 10 yıl boyunca yedirdi wow'la

blizzardın RPG anlayışı,
oyuncuyu Item Drop bağımlısı yapan bir mekanizma kurup arada yeni bosslar ekleyip Item Check'le oyalamak.
yani oyle diablo 1'deki gibi abi advocate'ler geldi kaç kaç, başka yolu deneyelim gibi bir mantalite ve atmosfer yok.

bossu kesemedin mi hmm daha iyi bi item bulana kadar farmla.. kestin mi şimdi bi sonraki item check'i geçecek kadar farmla ....

dip nor: blizz'in RMAH'tan da para kazanabilmesi için item'ların drop rate'nin düşük olması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

10 yıl boyunca wow oynayan heriflerle her sene yeni codu oooo süfer süfer grafikssssss diyip en çok satan oyun yapan herifler arasında fark yok

sorsan hepsine en iyi gamer kendileri. ee 90lardan sonra gelen tüm kitle böyle olduğuna göre temiz yerden vurdular aferim

onlar dururken eski d2 oyuncuları mı düşünceklerdi zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

10 yıl boyunca wow oynayan heriflerle her sene yeni codu oooo süfer süfer grafikssssss diyip en çok satan oyun yapan herifler arasında fark yok

Aynen, en azından biz her sene 'AB7000' den 'AB7005' ekran kartına geçiş için yüzlerce dolar vermiyoruz. Benim 7 yıllık laptop hala kaldırıyor WoW ve Diablo'yu (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

Flassh said:

Aynen, en azından biz her sene 'AB7000' den 'AB7005' ekran kartına geçiş için yüzlerce dolar vermiyoruz. Benim 7 yıllık laptop hala kaldırıyor WoW ve Diablo'yu (tu)

her ek paketi yeni grafiklersss diye sundu mu ekran kartı alıcak 1 milyon aptal biliyorum(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

konu "bot yok" dan çıkmadı, bot olabilir. Ama AH'yi botlar doldurmuyor oyunda.

HC AH'sini gidip kontrol edin ne kalitede itemle dolu, HC inferno yapan botta mı var? Oyunu tüm EU'da milyonla insan oynuyor, herkez haftada tane güzel, ayda 1 tane inanılmaz item düşürse AH günlük 30bin adet inanılmaz, 150bin adet güzel item görür.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun sorun dolu, ama piyasanın en iyi H&S oyunu aynı zamanda. Demek ki oyun firmalasının kapasitesi bu en iyisi bile sorun dolu. Eee ne yapalım oyun oynamayı mı bırakalım?

Bu yani, piyasanın kapasitesi bu işte. Yapılabilecek şeyleri konuşsak eyvallahta öyle şeyler konuşuyoruz ki hayal alamindeyiz yani. Hala AH'den blizzardın para kazandığını sanan adamlar var bu forumda. Blizzardın AH'den 1 ayda kazandığı bir dolar-euro kese kese kazandığı para, bankadaki nakit parasının 1 günlük faizi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...