Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 beyler bayanlar... şimdi ben bunu yeni duydum bildim 60 70lerde ingilizlerin bir akımı bir kültürü az bucuk bildiğim şey ise işçi sınıfı olmalarına ramen burjuva takılan modaya yön veren yada iyi takip eden. değişişk kendilerine haz vespaları ile dolanan tipler bunlar.. şimdi internetten bakıyorum bi şey bulamıyorum... yada kitap bakayım dedim oda yok izmirde bi kaç kitapcıya girdim hiç bilen bile yok.. burdan varmıdır acep bilen duyan araştıran daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 http://www.modculture.co.uk/category/culture/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hepsi yalan. bi kere motordan nefret ederiz en başta. arabanın rahat ve geniş koltuğunda oturmak varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 moda denen sey insanlik tarihinin ikinci buyuk yalani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 en kültürlü mod benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Viktor said: moda denen sey insanlik tarihinin ikinci buyuk yalani 1. si ne, pazarlama mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 gerçek mod bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 birinci tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 din der victor büyük ihtimal 1.ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ask diyelimde lamer olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 CthuLhu said: http://www.modculture.co.uk/category/culture/ eyvallah yahu çok iyimiş bu site türkçe siteler yok herhal hiç.. kitaplarda öneriyormuş oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 googlea mod culture yazdım çıkan 2. site miydi neydi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ingilizlerde para varken neler ile uğraşmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi valla benim aklıma ingilizce yazmak aklıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Viktor said: moda denen sey insanlik tarihinin ikinci buyuk yalani Para Din Kişisel Gelişim Sosyal Medya Uzmanlığı uzar ya bu liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hepimiz cok kulturluyuz mod olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 endüstri mühendisliği işletme mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Yarabbim nasıl bir kıskançlık bu. Hem senden daha az yoruluyoruz hem de senden daha çok para kazanıyoruz. Bence baya başarılı icatlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 isletmenin muhendisligi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Alo ben tarzan şimdi telefona üfle falan diye işletmiyorsun işte, sistematik bir yaklaşımla işletiyorsun. Kaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 metalurjide ayri lol, bin yillik serefli demirciyi mohendis yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 northern soul dinle, oku, araştır. oralara çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 O siteden bu siteye nası geldim bilmiyorum ama şunlara bayıldım. http://www.crosleyradio.com/Turntables.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar