Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Ya adamlar şu anda kullanılan skillere dokanmamaya çalışmışlar işte. Yani patch çıktıktan sonra şu anki itemlarınız ve skilleriniz ile ciddi bir değişiklik yaşayacağınızı beklemeyin. Kötü olan, Kötü dizayn edilmiş, yetersiz, amaçsız, saçma sapan skilleri bufflama yoluna gitmişler.

Ne bilim.
Bola shot kullanan DH yoktu. Bola shot bufflanacak.(Kız arkadaşım Infernoya gelene kadar Bola Shot-Chakram ikilisiyle ilerlemişti gerçi)
HotA, Rend, Slam kullanan barbar yoktu. Bunlar bufflanacak. (2H HotA-Cleave takılmak inanılmaz zevkli olacak umarım.)
Venom Hydra harici Hydra kullanmak komik oluyordu. Diğer Hydra türleri bufflanacak.

Bu arada Tek parça natalyası olmayan, NVsiz %207 MFsi olan kız arkadaşım act 3te, 59k SSsiz dpsi ile 5 vuruşta ölüyor.(Gerçi arada sırada goblin peşine koşcak diye ölmeyi de başarıyo orası da ayrı mesele) Natalya şart değil. Natalya DH ile oynarken göbeğini kaşımanı sağlıyor o kadar.

Gerçi blizzard bu. Bize söyledikleriyle, bize sundukları arasında dev gibi bir fark vardı d3 çıktığında. Hala güvenimi kazanmış değiller.

Act3te natalya olmadan 5 vuruş dayanan DH'nin profil linkini alabilir miyiz? ;o
Sosyal ağlarda paylaş

Jigglypuff said:

Aceace said:

Ya adamlar şu anda kullanılan skillere dokanmamaya çalışmışlar işte. Yani patch çıktıktan sonra şu anki itemlarınız ve skilleriniz ile ciddi bir değişiklik yaşayacağınızı beklemeyin. Kötü olan, Kötü dizayn edilmiş, yetersiz, amaçsız, saçma sapan skilleri bufflama yoluna gitmişler.

Ne bilim.
Bola shot kullanan DH yoktu. Bola shot bufflanacak.(Kız arkadaşım Infernoya gelene kadar Bola Shot-Chakram ikilisiyle ilerlemişti gerçi)
HotA, Rend, Slam kullanan barbar yoktu. Bunlar bufflanacak. (2H HotA-Cleave takılmak inanılmaz zevkli olacak umarım.)
Venom Hydra harici Hydra kullanmak komik oluyordu. Diğer Hydra türleri bufflanacak.

Bu arada Tek parça natalyası olmayan, NVsiz %207 MFsi olan kız arkadaşım act 3te, 59k SSsiz dpsi ile 5 vuruşta ölüyor.(Gerçi arada sırada goblin peşine koşcak diye ölmeyi de başarıyo orası da ayrı mesele) Natalya şart değil. Natalya DH ile oynarken göbeğini kaşımanı sağlıyor o kadar.

Gerçi blizzard bu. Bize söyledikleriyle, bize sundukları arasında dev gibi bir fark vardı d3 çıktığında. Hala güvenimi kazanmış değiller.

Act3te natalya olmadan 5 vuruş dayanan DH'nin profil linkini alabilir miyiz? ;o

al bu dayanır

http://us.battle.net/d3/en/profile/ximigoo-3393/hero/10710092

bu da dayanır
http://us.battle.net/d3/en/profile/nemesis198-6396/hero/7761202
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ace-2540/hero/4129523
4 parça item'ı eksik. Birde yanlış helm görünüyor malesef:( Ancak bizzat şahidim ki 5 vuruşa hatta daha fazlasına bile dayanıyor.

Muhtemelen Resist ve armorun yeterli olmadığından gloom kullanmıyorsun. Karakter profilini verirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Bracer 2ring ve Glove şu anda Ah'de satılmayı bekliyor.
Kız arkadaşım ve ben evlerimize döndüğümüzden eylüle kadar oynayamayacağız (malum yaz tatili), itemları satıp legendary'lere yatırım yapmaya karar verdim.

Birde tabii ki colossal gorgol, phasebeast, skull cleaver gibi kodummu oturtanlardan bahsetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

zor ya ben sattım 72k dps monk gearı 210m geldi satılmayanda baya bi item var hala gerçi

w.doktor çok rahat götürür 100m ya soketli chd bi main hande 330dmg8%crit off handle götürür her türlü diğer itemlar cok farketmiyor bide 2 piece zunimasa yeter oda en iyileriyle 40m civarı gibi bişi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...