screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 chest ve ring al abi chestte mumkunse all res olsun ringde de crit chance ya da crit damge olsun. zaten bu ikisi 60m falan toplam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Aceace said: Ya adamlar şu anda kullanılan skillere dokanmamaya çalışmışlar işte. Yani patch çıktıktan sonra şu anki itemlarınız ve skilleriniz ile ciddi bir değişiklik yaşayacağınızı beklemeyin. Kötü olan, Kötü dizayn edilmiş, yetersiz, amaçsız, saçma sapan skilleri bufflama yoluna gitmişler. Ne bilim. Bola shot kullanan DH yoktu. Bola shot bufflanacak.(Kız arkadaşım Infernoya gelene kadar Bola Shot-Chakram ikilisiyle ilerlemişti gerçi) HotA, Rend, Slam kullanan barbar yoktu. Bunlar bufflanacak. (2H HotA-Cleave takılmak inanılmaz zevkli olacak umarım.) Venom Hydra harici Hydra kullanmak komik oluyordu. Diğer Hydra türleri bufflanacak. Bu arada Tek parça natalyası olmayan, NVsiz %207 MFsi olan kız arkadaşım act 3te, 59k SSsiz dpsi ile 5 vuruşta ölüyor.(Gerçi arada sırada goblin peşine koşcak diye ölmeyi de başarıyo orası da ayrı mesele) Natalya şart değil. Natalya DH ile oynarken göbeğini kaşımanı sağlıyor o kadar. Gerçi blizzard bu. Bize söyledikleriyle, bize sundukları arasında dev gibi bir fark vardı d3 çıktığında. Hala güvenimi kazanmış değiller. Act3te natalya olmadan 5 vuruş dayanan DH'nin profil linkini alabilir miyiz? ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Jigglypuff said: Aceace said: Ya adamlar şu anda kullanılan skillere dokanmamaya çalışmışlar işte. Yani patch çıktıktan sonra şu anki itemlarınız ve skilleriniz ile ciddi bir değişiklik yaşayacağınızı beklemeyin. Kötü olan, Kötü dizayn edilmiş, yetersiz, amaçsız, saçma sapan skilleri bufflama yoluna gitmişler. Ne bilim. Bola shot kullanan DH yoktu. Bola shot bufflanacak.(Kız arkadaşım Infernoya gelene kadar Bola Shot-Chakram ikilisiyle ilerlemişti gerçi) HotA, Rend, Slam kullanan barbar yoktu. Bunlar bufflanacak. (2H HotA-Cleave takılmak inanılmaz zevkli olacak umarım.) Venom Hydra harici Hydra kullanmak komik oluyordu. Diğer Hydra türleri bufflanacak. Bu arada Tek parça natalyası olmayan, NVsiz %207 MFsi olan kız arkadaşım act 3te, 59k SSsiz dpsi ile 5 vuruşta ölüyor.(Gerçi arada sırada goblin peşine koşcak diye ölmeyi de başarıyo orası da ayrı mesele) Natalya şart değil. Natalya DH ile oynarken göbeğini kaşımanı sağlıyor o kadar. Gerçi blizzard bu. Bize söyledikleriyle, bize sundukları arasında dev gibi bir fark vardı d3 çıktığında. Hala güvenimi kazanmış değiller. Act3te natalya olmadan 5 vuruş dayanan DH'nin profil linkini alabilir miyiz? ;o al bu dayanır http://us.battle.net/d3/en/profile/ximigoo-3393/hero/10710092 bu da dayanır http://us.battle.net/d3/en/profile/nemesis198-6396/hero/7761202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 lazım mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Ben ss'siz 59k dps / 209 mf default'lu 5 vuruşta ölen versiyonu merak etmiştim sadece, durup dururken atar niye ki, pms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 atar görmemişsin sen. okumadım ilk mesajı sadece. hangi mobun 5 vuruşu olduğu önemli tabi. colossal gorgol, phasebeast, skull cleaver tarzı moblarda sanmıyorum dayanabileceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 build ve gear de önemli tabi. pek olası değil ama string of ears tarzı melee dmg reductionlı itemlar bi de belki turret vardır %15 dmg reduction rune ile falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ace-2540/hero/4129523 4 parça item'ı eksik. Birde yanlış helm görünüyor malesef:( Ancak bizzat şahidim ki 5 vuruşa hatta daha fazlasına bile dayanıyor. Muhtemelen Resist ve armorun yeterli olmadığından gloom kullanmıyorsun. Karakter profilini verirsen yardımcı olmaya çalışırım. Bracer 2ring ve Glove şu anda Ah'de satılmayı bekliyor. Kız arkadaşım ve ben evlerimize döndüğümüzden eylüle kadar oynayamayacağız (malum yaz tatili), itemları satıp legendary'lere yatırım yapmaya karar verdim. Birde tabii ki colossal gorgol, phasebeast, skull cleaver gibi kodummu oturtanlardan bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 monk itemlarını satıp WD ye yatırım yapsammı sizce? bi 300 m cıkarırım heralde satılırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 zor ya ben sattım 72k dps monk gearı 210m geldi satılmayanda baya bi item var hala gerçi w.doktor çok rahat götürür 100m ya soketli chd bi main hande 330dmg8%crit off handle götürür her türlü diğer itemlar cok farketmiyor bide 2 piece zunimasa yeter oda en iyileriyle 40m civarı gibi bişi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 cok baydım monktan, satayım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 wd 1.4 nerfundan sonra millet karakterleri siliyor. 1.4 gelmeden bişi yapma beence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Wd ye ne nerfi geliyomus gormedim ben orti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 vision questi nerflemişler, wd oynamadığım için tam detayını pek bilmiyorum ama ağlayanı çoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 VQ mana regeni nerflendi. Eskisi gibi ayı spamlenemicek artık. Ama zaten baya sıkıcı bi build'di iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 haydaa ulan ne oynıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Barbar oyna abi :) ilahi sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Unofficial patch notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 valor değişiyor sanırım, prestij ve paragon diye bir şey koymuslar. patch notelar yayınlanmaya basladıgına göre bu hafta gelicek gibi sanırım beklemicekler son haftayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yeni blackthorne sapıtmış Blackthorne's Armor 2 pieces: [+100 Vitality] Blackthorne's Armor 3 pieces: [Increases damage versus Elites by 6%] Blackthorne's Armor 4 pieces: [15% Better Chance of Finding Magical Items] [+15% Extra Gold From Monsters] [Reduces damage from Elites by 7%] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 eski hali nasıldı? öyleydi zaten diye ahtırlıyorum da bi bakam ha değerler yükselmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Doktor vision quest disinda deli gibi bufflanmis. Aglanacak bir durum yok. Cunku spamlenecek ayiya ihtiyac kalmiyor. Skillerin damage 'i bagayi arttirilmis. Back to the doctor olacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 puzzle ring diye legend item gelicekmiş. bonus olarak goblin çıkarma sansı olucakmış dşye söylentiler var eglenceli olur gibi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 abuse edilmez mi o ya? Biraz life regen stackla, dandik skeletonlardan birisi akşama kadar vursun sana, goblin çıktıkça kes falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar