Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

MF sistemi biraz garipleşti.

Şimdi senin olayında 5 nv stack yaptığın zaman 1 rare garanti olması lazım. Yani azmodan full mavi atamaz o bikerelik bi olay olmuş.

Benim demek istediğim mesala oyuna yeni giriyorum 3-4 nv stack var. MF itemlerimi giyince 340 civarı mf görüyorum. Bu şekilde elit veya goblin kesiyorum (nv 5 olmadan) Hiç rare atmıyor.. Tamamı mavi düşüyor. Yani 340-350 mf ile kestiğin goblin veya elit bence %90 sarı atmalı ama nv stack 5 olmadan atmıyor yada çok çok zor atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bu droplar geldiğinde Bastion's Keep'ten ta Azmodan a kadar ne var ne yok kese kese gittim zaten isyan ettiğim konuda o.

Bunun dışında aynı halt sizde de var mı bilmiyorum ama çıkan itemler kötü ötesi bu ara. Lvl 63 item çıkıyor 3 prop lu, 6 prop lu çıkıyor soketli vs. bu sefer silah 300 dps şaka gibi. Hani yalan yok update öncesi act 1 de bunlardan çok daha sağlam droplar gelirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

Yok bu droplar geldiğinde Bastion's Keep'ten ta Azmodan a kadar ne var ne yok kese kese gittim zaten isyan ettiğim konuda o.

Bunun dışında aynı halt sizde de var mı bilmiyorum ama çıkan itemler kötü ötesi bu ara. Lvl 63 item çıkıyor 3 prop lu, 6 prop lu çıkıyor soketli vs. bu sefer silah 300 dps şaka gibi. Hani yalan yok update öncesi act 1 de bunlardan çok daha sağlam droplar gelirdi.

3 proplu ilvl 63 düşmez. 4 düşer en az.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...