Seperate Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 cidden zor ya 100 olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 200 mf ile şaka mı lan bu şimdi? Bildiğin droplar geldiğinde wotb moduna odanın içinde ben geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 43 oldum ama lootlar değişmeye başladı gibi. gobline vurdum kaçarken legendery bow attı daha kesmeden. hoş oluyor böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Letsgetthesunshine said: 200 mf ile şaka mı lan bu şimdi? Bildiğin droplar geldiğinde wotb moduna odanın içinde ben geçtim. 370 ile kesince de aynı oluo. Bizzat her gün deneniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Abi iyi güzel diyosunda normalde nv5 ile en az bir tane lvl63 rare atması lazım bunların ne iş o zaman bu görüntü? Hani bırak lvl63 ü bi tane rare bile drop etmedi Azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Letsgetthesunshine said: 200 mf ile şaka mı lan bu şimdi? Bildiğin droplar geldiğinde wotb moduna odanın içinde ben geçtim. bunun mümkün olmaması lazım 1.04 sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 mavilerden birini alınca sarı görünür bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 MF sistemi biraz garipleşti. Şimdi senin olayında 5 nv stack yaptığın zaman 1 rare garanti olması lazım. Yani azmodan full mavi atamaz o bikerelik bi olay olmuş. Benim demek istediğim mesala oyuna yeni giriyorum 3-4 nv stack var. MF itemlerimi giyince 340 civarı mf görüyorum. Bu şekilde elit veya goblin kesiyorum (nv 5 olmadan) Hiç rare atmıyor.. Tamamı mavi düşüyor. Yani 340-350 mf ile kestiğin goblin veya elit bence %90 sarı atmalı ama nv stack 5 olmadan atmıyor yada çok çok zor atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Aluriel said: Letsgetthesunshine said: 200 mf ile şaka mı lan bu şimdi? Bildiğin droplar geldiğinde wotb moduna odanın içinde ben geçtim. bunun mümkün olmaması lazım 1.04 sonrasında. evet normalde mümkün olmaması lazım ama 5 runda 1 oluyor bu bana,rare atmayan eliteler vs 5 stackla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yaw o dediğiniz bug gibi duruyor. 5 stackle daha sarı olmama gibi bi durum görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ben gördüm bu haftasonu hatta tek packten 5 rare, diğerinden sadece 2 mavi de gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Letsgetthesunshine said: 200 mf ile şaka mı lan bu şimdi? Bildiğin droplar geldiğinde wotb moduna odanın içinde ben geçtim. Bi ihtimal var kardeşim.Arkadaşların dediği gibi mümkün olmaması lazım ama aklıma bi ihtimal geliyor ! Acaba azmadonu kestikten sonramı valor 5 oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yok bu droplar geldiğinde Bastion's Keep'ten ta Azmodan a kadar ne var ne yok kese kese gittim zaten isyan ettiğim konuda o. Bunun dışında aynı halt sizde de var mı bilmiyorum ama çıkan itemler kötü ötesi bu ara. Lvl 63 item çıkıyor 3 prop lu, 6 prop lu çıkıyor soketli vs. bu sefer silah 300 dps şaka gibi. Hani yalan yok update öncesi act 1 de bunlardan çok daha sağlam droplar gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bosslar valor vermiyor. Zaten 5 valor buff'ın üstüne bakarsan 30 dakikanın 5 dakikası geçmiş, yani son elite kesişinden beri 5 dakika geçmiş ss'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bosslar en az 4 stack NV ile garanti 1 adet ilvl63 rare (ya da üstü) item düşürecek diye açıklama vardı bi' ara. Elite Pack ve Championlar için 5 NV'da 1 tane rare garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 FreEmoon said: Bosslar valor vermiyor. Zaten 5 valor buff'ın üstüne bakarsan 30 dakikanın 5 dakikası geçmiş, yani son elite kesişinden beri 5 dakika geçmiş ss'de. Püffffff Akşam 10 dan beri hiç uyumayıp işe gelirsen böyle oluyor işte :S Akıl kalmıyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ya oyundaki aktif farm durumuna göre blizzardın dropratelere on the fly ayar çeken bir algoritması olduğuna inanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Letsgetthesunshine said: Yok bu droplar geldiğinde Bastion's Keep'ten ta Azmodan a kadar ne var ne yok kese kese gittim zaten isyan ettiğim konuda o. Bunun dışında aynı halt sizde de var mı bilmiyorum ama çıkan itemler kötü ötesi bu ara. Lvl 63 item çıkıyor 3 prop lu, 6 prop lu çıkıyor soketli vs. bu sefer silah 300 dps şaka gibi. Hani yalan yok update öncesi act 1 de bunlardan çok daha sağlam droplar gelirdi. 3 proplu ilvl 63 düşmez. 4 düşer en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Eve gidince ss ini koyarım soketli bir tane dagger hala chestte duruyor. P.s. soket proptan sayılıyorsa 4 özellikli o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 soket prop sayılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 socket tabiki prop sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 sdfsdfds.. tamam o zaman ama dropların kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ya yine aynı muhabbete gelecek olay ama auctiondaki itemlarda drop yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bize niye düşmez arkadaş üvey evlatmıyız anlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 quarter biz beslemeyiz olm ondan bize düşmüyor. Şimdi bi heves paragon leveli arttırmaya çalışıyorum böyle de olmazsa artık charı ya silerim ya da satarım en olmadı oyunun parası çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar