Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve son 3 saat :)

Ceti

Öne çıkan mesajlar

qui galiba senin dedigin 3-4 gun onceki sey...sanirim bu gercekten de open beta downloader

vn den alinti
"Check the date on the post -- it's from last friday. The file we're downloading now is clearly labeled "open beta client"

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 01 Kasım 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim nedir şimdi oynayabilecek mi vatandaş beleş yani? sadede gelin..

neymiş bu tantana biz de bakalım "bu adamlar nereye bakıyor?" filminde gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 01 Kasım 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
su demektir blizzard hatasini anladi baktiki cb disindan olanlar da indirio onlem koydu...o zaman su an indirenler sakin kapamasin bilgisayari ehuhe

ehhe iyi o zaman[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Sosyal ağlarda paylaş

ne yani bunu kaale almayalım mı şimdi?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

2gb indirme boşa gidecekse onun yerine 13'lük anime serisi indiririm yani, o yüzden ırgalıyor beni bu mesele.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Hiç seeder gözükmüyor pek hayli elamet değil kimsede full dosya yok şuan boşuna çekiyoruz gibi geliyor[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

çekmek hiç mantıklı gözükmüyor blizzard bile seed etmediğine göre.. ama işte bir umut başlattım ben..[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

suan seed yokda birileri bitirir muhtemelen bizden once. :)
ben blizzardin dleriyla cekiyordum reset attim actim ayni directoryyi kabul etmiyor, cektigim kadar yer doldurulmus temizleyin sonra baslayin diyor.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

seed olmadan birilerinin bitirmesi imkansız. Çünkü kimsede tamamı yok oyunun.. Tamamı olsa, seed olurdu zaten.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...