Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 qui galiba senin dedigin 3-4 gun onceki sey...sanirim bu gercekten de open beta downloader vn den alinti "Check the date on the post -- it's from last friday. The file we're downloading now is clearly labeled "open beta client" [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 01 Kasım 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
acgur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 abi demin zık diye girip dl ettim dl-eri şimdi tıklayınca login ol diyo ne demektir ki bu?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kardeşim nedir şimdi oynayabilecek mi vatandaş beleş yani? sadede gelin.. neymiş bu tantana biz de bakalım "bu adamlar nereye bakıyor?" filminde gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 su demektir blizzard hatasini anladi baktiki cb disindan olanlar da indirio onlem koydu...o zaman su an indirenler sakin kapamasin bilgisayari ehuhe
Qui Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: 10/29/2004 11:29:52 PM GMTDT Benim verdiğim haber eskiymiş. Kaale almıyoruz. Hücum.. :D[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
acgur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Bloodscalp, 01 Kasım 2004 21:16 tarihinde demiş ki: su demektir blizzard hatasini anladi baktiki cb disindan olanlar da indirio onlem koydu...o zaman su an indirenler sakin kapamasin bilgisayari ehuhe ehhe iyi o zaman[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Mosquito, 01 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki: sadece open beta torrent dosyasını aşağıdaki adrese gönderdim. walla user: pati_wow pass: pati blizzin downloaderını kullanmak zorunda değilsin.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ne yani bunu kaale almayalım mı şimdi?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kayıtlar daha başlamadı ama client indirebilirsin açıldığında direk girmek için ki bizim öyle bir şansımız olmayacak büyük ihtimalle 2 gün sürer benim için download o zaman kadar da millet lvl 20 olur bile
Qui Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Herkesden önce lvl 60 olmana gerek yok zaten :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 o manada söylemedim.Benim download bittiğinde millet çatır çatır oynuo olucak manasında şey ettim
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ömrüzümüzü yedin blizzard[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 2gb indirme boşa gidecekse onun yerine 13'lük anime serisi indiririm yani, o yüzden ırgalıyor beni bu mesele.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ABC ile 20 - 30 arası çekiyorum ve 2 gün açık tutucam makinayı... Blizzhackers forumlarında lavuğun biri 100le çekiyorum çok yavaş diyor... gelde tokatlama!!![signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
acgur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 arkadaşlar uygun bir host gösterirseniz ob installer'ın downloaderını upload ederim[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 peki nedir olay sonuc olarak cekmek lazim mi degil mi yazis mi nedir
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Hiç seeder gözükmüyor pek hayli elamet değil kimsede full dosya yok şuan boşuna çekiyoruz gibi geliyor[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 eee şimdi ne oluyor burada daaalın bakim.kimseye verecek acc'ımız yok hadi başka kapıya.. =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
acgur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 signup sayfasını açabilen var mı?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Eno Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 çekmek hiç mantıklı gözükmüyor blizzard bile seed etmediğine göre.. ama işte bir umut başlattım ben..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 suan seed yokda birileri bitirir muhtemelen bizden once. :) ben blizzardin dleriyla cekiyordum reset attim actim ayni directoryyi kabul etmiyor, cektigim kadar yer doldurulmus temizleyin sonra baslayin diyor.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe
Eno Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 seed olmadan birilerinin bitirmesi imkansız. Çünkü kimsede tamamı yok oyunun.. Tamamı olsa, seed olurdu zaten.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
acgur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ne yani resume yok mu?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 o da dogru ama bi umut iste ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe
Öne çıkan mesajlar