XarC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ben bu sene sınava girdim tutan yerler var ama asıl istediğim yerler değil o yüzden yeniden hazırlanmayı düşünüyorum o yüzden öncelikli olarak sizce 2. kez hazırlanmak akıl karı mıdır? ayrıca olaylar nasıl ilerler hiç tahminim yok. Yeniden adaptasyon sorunu yaşarmıyım, puanımı gerçekten yükseltebilirmiyim vs. diye korkuyorum yaşayalar varsa bir deneyimlerinizi düşüncelerinizi almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 içine hangisi siniyorsa o doğrusu yanlışı yok ama sakin ol bence aman tren kaçıyo falan deme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 4-5 sene kaybetcegine bi okadarda para 1 sene asil adam gibi kazan istedigin yeri. sakin gitme uniye bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 2.de de istedigin olmazda, tutturduguna girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ailevi veya maddi olarak problemin yoksa 1 yıl kal istediğin yer için kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 yatağında ölümü beklerken geçirdiğin bütün günleri üniversiteye 2. kez hazırlanabilmek için değiş tokuş etmek isteyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 olm kisin otobuste, millet tiklim tiklim dolu iken got kadar koltukta, kitap acip, 128 mb mp3 calarimla takilmayi ozledim lan vay anasini dsfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 reyou said: olm kisin otobuste, millet tiklim tiklim dolu iken got kadar koltukta, kitap acip, 128 mb mp3 calarimla takilmayi ozledim lan vay anasini dsfsdfdsf o günlere gitsen yarım saatte bayarsın abi boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 insanalr ne salak seyler ozluyo ya, cok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XarC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Saeros said: yatağında ölümü beklerken geçirdiğin bütün günleri üniversiteye 2. kez hazırlanabilmek için değiş tokuş etmek isteyeceksin bu etkiledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 FREEDOOOOOOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 7. kez bile hazirlanilir ya istenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kaydol ama gitme, tekrar sınava gir. eskiden oluyordu böyle şimdi değiştimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XarC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Aluriel said: kaydol ama gitme, tekrar sınava gir. eskiden oluyordu böyle şimdi değiştimi bilmiyorum. okuldan gelen puanın yarısını kesiyorlar. buda 30 civarı bir puana tekabül ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 4 senedir okuyorken bile tekrar hazırlanılabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 üniversite secimi cok önemli 1 yıl beklemeyeyim diye 20 yıl işsiz kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XarC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 sağolsun herkes tamam soru işareti kalmadı aklımda bir daha hazırlanıp büyük adam olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 üniversite ne ya, gir oku random istediğin istemediğin farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 puan yükseltme konusunda: kendi zamanımda ( 2004 - 2005 )ilk sene 304 ikinci sene 340 puan aldım. yükseltilebilinir yani gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Git oku kendini geliştir. Etiketini yapıştırma bir üniversitenin kendin nitelik kazanmaya bak. Üniversite değil meslek seç bölüm seç. Bölümü seçtiğin vakit heryerde okursun. Sevdiğin birşeyi seç zaten kendini geliştirirsin. Hele o kazandığın üniler büyük bir şehirdeyse hiç düşünmeden git boşuna uğraşma. Ünide çok eğlen çok gez toz son senede mesleğine adapte olmaya çalış sonra gerisi gelir. Ama önerim meslek seç bölüm seç üniversite değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 özle yaz ya d ayeniden hazırlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Soris said: Ama önerim meslek seç bölüm seç üniversite değil. ben de öneririm bunu itü meteorolojiye gireceğine kuddusi üniversitesi elektrik elektronike falan gir daha iyi. ha ben de 4 yıl sonra 2. üniversiteye girdim şimdi o da bitti, 2. kez hazırlanmak ne ki ya efds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Silphatos said: Soris said: Ama önerim meslek seç bölüm seç üniversite değil. ben de öneririm bunu itü meteorolojiye gireceğine kuddusi üniversitesi elektrik elektronike falan gir daha iyi. ha ben de 4 yıl sonra 2. üniversiteye girdim şimdi o da bitti, 2. kez hazırlanmak ne ki ya efds aynı durumdayım ben ancak kazanırsam gider miyim gözüm yer mi bilmem vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 valla uni olsunda ne olursa olsun diyip gidersen buyuk pismanlik yasarsin..tercih yapma kafanda bi bolum belirle hemen calismaya basla istedigin yere git..1kere geldigin hayatta geri donusu olmayan hatalar yapmak istemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Bende bu sene 2. kez girdim 150 bin oynadim gayet farkediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar