chagy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 SLovenya 12 puanı kime verdi laaaaaaaaa kaçırdımmmmm :-p aslında umrumda deil ama merack ediom[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 rusyaya vermiş olabilirmi? Gerçi bende hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Rusya'ya verdi.[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 şerefsizler hep komsularına verdiler :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 irc.anet.net.tr #eurovision burdayız hemen gelin.. :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yalnız Sertab Erener'in yerinde olmak istemezdim. Kabus gibi Elbisene basma danscilara basma danscilar elbisene basmasin pimi cekmeyi unutma sarkinin sozlerini unutma arada dans et bizimkiler 10 kat daha fazla calisti.[hline]in my own ashes, i am standing without a soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 İngilitere "0" aldı ama kendi dilleri birinci oldu.Hangisi daha iyi bilemiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: TaZmAnYaK, 25 May 2003 01:53 tarihinde demiş ki: şerefsizler hep komsularına verdiler :D[hline]ICQ: 4435695 her sene olduğu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yeter abi girmek zorunda değiliz ki hayret bişi yazmayın irc adresi falan :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 abi ben anete girdim o kanalada girdim kimseyi gormuyom ehuyehu[hline]Chemical, 22 May 2003 23:41 tarihinde demiş ki: vampirlik içden gelir , sonradan olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 püh size :D gelin dolusun lan suraya :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: theKingpin, 25 May 2003 01:57 tarihinde demiş ki: Yeter abi girmek zorunda değiliz ki hayret bişi yazmayın irc adresi falan :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bende irc yok bile, geçen sene zedin anlattığı gibi e-kitap yüklemek için indirmiştim. Koklaşın şurda paşa paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Burda yazamayacağımız seyleri yazmakla mesguluz suan irc'de gercekten stres falan kalmadı ohh rahatladım :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: fixmen, 25 May 2003 01:35 tarihinde demiş ki: hahaha kıbrısı izlediniz mi bilmiyorum ama adam türkiyeye puan verirken peace türkiye fln dedi barış işareti yaptı mauhahuauhauhauh =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] bunda guluncek ne var[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 valla bu sayede mırc yükledim[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 gülünecek bir tarafı varsa oda adamın tavırlarıydı.. Bukadar sinir bozucu bir şahsiyeti nerden bulmuşlar hala anlayabilmiş değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 o gulme bana hayattan memattan habersiz 15 yas bi sahisin 30 yilda binlerce insanin aci cekmesine neden olan bir problemin cozumune dogru bir adim daha atan birine densizce gulusu gibi geldi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 girdim ingteredeki arkların kanalına diyom biz kazandık hehe nbr onlarda asıl biz aldık 0 puan en kralıdır diyolar haue gıcık oldu bazıları lol[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bu arada starda izliyorum tekrar şarkıyı şu kısa saçlı sarışın çok hoşmuş :) Kareografide süper ardeşim gaz şarkı gaz... Everwayyy that I cannnnnnnn I 'll give y all of my love of thenn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 evet abi ya benimde dikkatimi çekti o kısa saçlı sarışın :D[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 o kısa saçlı sarışın herkezin dikkatini çekmiş ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu sapıttırmamak için yazmayayım diyorum amaa.. Eller, dişler, burun, ağız, gülüş!, göz, saç, vücut, kıvraklık oh oh birde kişiliği güzelse işte sizee.. "Doğal Afet" Kimmiş bu şu boş işler dolma kalem müdürü chemical the ecky e söyleyelim araştırsın. Amuda kalkarken fotoğrafını çektireceğine. 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 olm yabancılarla feci dalga geçiyoruz kaçırmayın bence[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Sertap erenerin sesi diyorum başka bişi diyemiyorum :) bravo! Çok heyecanlı geçti...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar