inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ingiltere 0 puanla ensondamı kaldı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ahah burda silah attılar :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Rum adam "Türklerle barış için" dedi verdiği puanı söylerken bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bence bizim sarki irencti =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yunanistan ve Kıbrıs rum kesimi Türkiyeye oy verdi bende şaşırdım. Rumlar birde barış mesajı attılar :)[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yarismayi bariz siklemeyip sarki sozu bile yazmaya usenen belcika 2., komedyen adami sarkici dierek yarismaya sokan avusturya 6. oldu ya baska bisi demiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Twilight, 25 May 2003 01:39 tarihinde demiş ki: ingiltere 0 puanla ensondamı kaldı? :) ingiltere savaşadestek vermenin cezasını çekiyor[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: ReaperXS, 25 May 2003 00:33 tarihinde demiş ki: Rusya'ya puan verenlerin şarkıyı nereleriyle dinledikleri malum...[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© GERZEK SÜMÜKLÜ 2 TANE BEBE YAAAAAAAA..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 rumlardan herşey beklenir :p Şaka maka kıbrıs rum kesiminin sunucusu çok kıl bir adamdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: BabacumMostors, 25 May 2003 01:40 tarihinde demiş ki: said: Twilight, 25 May 2003 01:39 tarihinde demiş ki: ingiltere 0 puanla ensondamı kaldı? :) ingiltere savaşadestek vermenin cezasını çekiyor[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 İNGİLİZLERİN ŞARKISI B0K GİBİYDİ BEEEEE[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 öF O NE PUanlamaydı öyle yahuu... Öldük öldük dirildik. Dedim son 2 ye girerken gitti mis gibi birincilk abudik gubidik şarkıya, son 2 den çeviirmek manyak heyecan oldu. Duygulandık, sevindik. Oh beeee birinciyiz... We're the champions, we're the champions my friendd... Go SERTAB GO ,,, Anne!!! puanlama sırasında bizimkilerin elinde ki kağıtlardan aıntıdır :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 5sn bası bi msg düşüo sanırım bu threade :D bi irc sunucusuna girek stres atak be :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Her ne olursa olsun,çocukluğumdan içimde kalan bir ukte giderildi :)[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: BabacumMostors, 25 May 2003 01:40 tarihinde demiş ki: said: Twilight, 25 May 2003 01:39 tarihinde demiş ki: ingiltere 0 puanla ensondamı kaldı? :) ingiltere savaşadestek vermenin cezasını çekiyor[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 kesinlikle.. Dediğim gibi tamamiyle politik bir yarışmaydı. Türkiyenin 1. olabilmesi için gerçekten iyi bir parçayla katılması gerekiyordu ve katıldıda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: mexinth, 25 May 2003 01:41 tarihinde demiş ki: Go SERTAB GO ,,, Anne!!! puanlama sırasında bizimkilerin elinde ki kağıtlardan aıntıdır :))) ahah anneye koptum ya :D "anneee bak burdayım" ahaha[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: mexinth, 25 May 2003 01:41 tarihinde demiş ki: Anne!!! puanlama sırasında bizimkilerin elinde ki kağıtlardan aıntıdır :))) Mhuahuahuahu o çok komiktii.. :)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: stirner, 25 May 2003 01:42 tarihinde demiş ki: Her ne olursa olsun,çocukluğumdan içimde kalan bir ukte giderildi :)[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Herkezin içinde kalan bir ukteydi. Bu Türkiyenin sanatta aldığı ilk önemli ödül! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bırakın şimdi anneyi babayı :) 1. olduuuuuuuuuuk!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 irc.anet.net.tr #eurovision gelin burda zor oluyo :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 everyway that i caaaaann[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 burda dedik tam slovenya bize vermez falan diye o sırada adamlar belçikaya az puan verdiler bi ufuk gördük ilerde. sonra 10 puan verdiler bize. evdeki 10 kişi sessizlik içinde birbirine baktı. ben birinciyiiiiiiizzzzzzzzz diye bağırarak telefonuma koştum aynı anda evdeki herkes birbirine sarıldı sevinçten. manyak bi durumdu ya.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Kişisel görüşlerimi açıklıyorum.. -Rusya bence çok asortik bir beste ile yarışmaya girdi ingilizce parçaları güzel yorumlayabilirler ama açıkçası bu kadar kötü olcağını tahmin etmiyordum 2 tane lesbo karga çıkıp şarkı sölemiş gibi oldu.. [televizyonun sesini kıstım :P] -Bundan sonra bizde uydurma parça yazalım be arkadaş !? nedir o öyle adam çıkıp iki akordiyon salla ikide [iskoçların müzik aleti] onlardan öttür bize kafa tut yani parça güzel di aslında fena değildi ancak bir açıdan kutlamak istiyorum kendilerine geldiklerinde bize 12 puan vermelerini takdir ediyorum açıkçası .. yünanistan gibi kıbrıs a 12 puan vermek vs vs gibi alışılmış hareketlerden kaçındıkları için.. -İngiletere 0 puan la yarışmayı tamamladı çok ta güzel oldu .. parçanın başında detone olursan öle olur sırtı açık kırmızılı ablam +++++++++++ Bir şey daha eklemek istiyorum müzikte hak ettiğimiz yeri aldık gerçekten ben son 3 ülke kala televizyonu kapıyordum sağolsun polonya nın puan durumuna .ıçması sonucu acayip bir fark oluşmuştu tam söve söve kapıcaktım belçikaya oy gitmedi sonrada 5 puan geldi 165 te kaldılar uehauea :) sonrada bize 8 10 puan gelince ben çığlık falan attım ya .. Kader 26 seneden sonra ilk kez bize güldü .. ne diyim :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben tatunun parçasını daha önce hiç dinlememiştim. Hiç beklemediğim kadar kötüydü şarkı. Provalar sırasında da herkezin burnundan getirmişler zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tatunun zaten bu yarışmada anormal hareketlerde bulunmaları yasaklanmış. Hatta sırf böyle bir duruma karşı tedbir olarak bir bant hazırlamışlar, provalar esnasında çekilen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: TaZmAnYaK, 25 May 2003 01:46 tarihinde demiş ki: irc.anet.net.tr #eurovision gelin burda zor oluyo :D[hline]ICQ: 4435695 Hadi girin suraya stres atcaz :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar