Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision (Örovizyon)

Grease

Öne çıkan mesajlar

said:
BabacumMostors, 25 May 2003 01:40 tarihinde demiş ki:
said:
Twilight, 25 May 2003 01:39 tarihinde demiş ki:
ingiltere 0 puanla ensondamı kaldı? :)

ingiltere savaşadestek vermenin cezasını çekiyor[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

İNGİLİZLERİN ŞARKISI B0K GİBİYDİ BEEEEE[hline]ICQ: 4435695
Sosyal ağlarda paylaş

öF O NE PUanlamaydı öyle yahuu...
Öldük öldük dirildik. Dedim son 2 ye girerken gitti mis gibi birincilk abudik gubidik şarkıya, son 2 den çeviirmek manyak heyecan oldu.

Duygulandık, sevindik. Oh beeee birinciyiz...

We're the champions, we're the champions my friendd...

Go SERTAB GO ,,,

Anne!!!

puanlama sırasında bizimkilerin elinde ki kağıtlardan aıntıdır :)))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 25 May 2003 01:40 tarihinde demiş ki:
said:
Twilight, 25 May 2003 01:39 tarihinde demiş ki:
ingiltere 0 puanla ensondamı kaldı? :)

ingiltere savaşadestek vermenin cezasını çekiyor[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

kesinlikle.. Dediğim gibi tamamiyle politik bir yarışmaydı. Türkiyenin 1. olabilmesi için gerçekten iyi bir parçayla katılması gerekiyordu ve katıldıda :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stirner, 25 May 2003 01:42 tarihinde demiş ki:
Her ne olursa olsun,çocukluğumdan içimde kalan bir ukte giderildi :)[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...

Herkezin içinde kalan bir ukteydi. Bu Türkiyenin sanatta aldığı ilk önemli ödül!
Sosyal ağlarda paylaş

burda dedik tam slovenya bize vermez falan diye o sırada adamlar belçikaya az puan verdiler bi ufuk gördük ilerde. sonra 10 puan verdiler bize. evdeki 10 kişi sessizlik içinde birbirine baktı. ben birinciyiiiiiiizzzzzzzzz diye bağırarak telefonuma koştum aynı anda evdeki herkes birbirine sarıldı sevinçten. manyak bi durumdu ya.[hline]Long lost words whisper slowly to me
Still can't find what keeps me here
When all this time i've been so hollow inside
I know you're still there
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel görüşlerimi açıklıyorum..
-Rusya bence çok asortik bir beste ile yarışmaya girdi ingilizce parçaları güzel yorumlayabilirler ama açıkçası bu kadar kötü olcağını tahmin etmiyordum 2 tane lesbo karga çıkıp şarkı sölemiş gibi oldu.. [televizyonun sesini kıstım :P]
-Bundan sonra bizde uydurma parça yazalım be arkadaş !?
nedir o öyle adam çıkıp iki akordiyon salla ikide [iskoçların müzik aleti] onlardan öttür bize kafa tut yani parça güzel di aslında fena değildi ancak bir açıdan kutlamak istiyorum kendilerine geldiklerinde bize 12 puan vermelerini takdir ediyorum açıkçası .. yünanistan gibi kıbrıs a 12 puan vermek vs vs gibi alışılmış hareketlerden kaçındıkları için..
-İngiletere 0 puan la yarışmayı tamamladı çok ta güzel oldu ..
parçanın başında detone olursan öle olur sırtı açık kırmızılı ablam

+++++++++++
Bir şey daha eklemek istiyorum müzikte hak ettiğimiz yeri aldık gerçekten ben son 3 ülke kala televizyonu kapıyordum sağolsun polonya nın puan durumuna .ıçması sonucu acayip bir fark oluşmuştu tam söve söve kapıcaktım belçikaya oy gitmedi sonrada 5 puan geldi 165 te kaldılar uehauea :) sonrada bize 8 10 puan gelince ben çığlık falan attım ya .. Kader 26 seneden sonra ilk kez bize güldü .. ne diyim :)[hline]karıştırrr !
KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...