xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 mac te oynanabilecek ucak simulatoru ariyorum. microsoft flight ve x-plane disinda. var mi ? microsoft flight i mac te nasil calistiririz bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 graphsim varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 falcon 4.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bu işin en iyisi FlightGear değil mi? Mac'de çalışıyor ve ücretsiz. En iyi uçuş simulasyonu o diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bence en iyi uçuş dinamikleri ve gerçeklik X-Plane. v10'da grafiklerde güzelleşti. Oyunun boyutu biraz fazla (~60GB ) ve iyi bir makina gerekiyor. Ekstra üretilen materyalde çok fazla ama pahalı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ya hocam ben onu almayi planliyorum da illa ki shipping mi var ? download link i vermiyorlar mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar