dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bağlantım 8mbit bu limitli olaydan ama sonra düşüyormuş falan tam ismini hatırlamıyorum neyse ama benim torrent hep 250 ile çekiyor. Eskişehir'de de aynı bağlantı var ama 800-900 ile çekiyorum. İki taraftaki modemde airties. portlar açık ve torrenti açınca internette gezemiyorum ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 speed test yapınca download kaç çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 aynı durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 iss kimse arayıp müşteri temsilcisi ile görüşüyorsun, derdini anlatıyorsun. Sana soruyor yavaşlık internet sitelerini gezerken mi yoksa başka mı diye ? DL yapamıyorum lan dallama 30-40 la torrent mi çekilir diye çemkiriyorsun. server+yoğunluk tan kaynaklı ise sorun, ayarlarınızı düzelttim haydi hayırlı dller diyip işi bağlıyorlar sevgili iss personeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 5.8mbps çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 torrenttin portlarının açık olduğuna emin misin, internetten tek kaynaktan downlaod yapmayı denesene, bakalım orda hızın kaç olacak. problem torrentten kaynaklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bir-iki kere speed test yap, 7-8 arası çıkmıyorsa, sistemden kaynaklı bir arızadır o büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-07-302.pdf Şöyle bir durum var da emin olamadım kotayı aşıp da bağlantısı 3mb e düşen var mı ? Yoksa sözde mi kaldı buda.. Not: Ben bu linki başka yerde de vermiştim sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kotayı aştıysan gelen değer normal aşmadıysan 444 0 375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 insan düşünen hayvandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar