Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya başlama yaşımız yada başmama nedenimiz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Razu, 30 Ekim 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Alkolun yanında ii gıdıyor sıgara ben de bırtek alkol ıcerken ıcerım sıgara( sıgaranın dumanın ıcıme cekmıyorum)buda bır nevı bagımlılık mıdır?yanı dumanı ıcıme cekmesem bıle zararlı mıdır?

Dil kanseri diye bişey var ama onu da kapmak için ki Allah korusun baya sağlam dudak triyakisi olman lazım . Bir nevi bağımlılıkmıdır diye sormuşun eğer içine çekmeden içersen bi zamandan sonra dudak triyakisi olursun ve insanların arasında komik duruma düşersin sigara israfı yapıyor diye . Her türlüsü zarar dolaşcaksan yakmadan dolaş =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
Evet o konuda haklısın . Puroyu da iyice ağzına sokup asılıp içine çekmek var =) Ölüm ölüm =P[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
içmiyorum.

ama pasif olarak aktif bir insandan daha çok zehirlendim denebilir.

anne karnında günde 2 paket içiyodu anneciğim.
bütün arkadaşlarım da sigara içiyor.

aha buna irade derler .p[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
en güzeli içmemek tabi ki.
salak olmak lazım sigaraya başlamak için.
bırakamamak için de iradesiz olmak lazım.
akıllı adam içmez.
kondüsyonu düşürür bi kere.
kondüsyon herşeydir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 30 Ekim 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
evet sigara içenler en fazla 20 30 saniye tutuyor nefesini garip şekilde:)

rekorum 1:30 civarı

dk bir gol sayfaya girer girmez bu gozume carpti benim babam 18 yasindan beri sigara iciyormus(yasi 47) bu yaz deneme yaptik havuzun altinda 2 dk kaldi saatle baktim 2 dk i gorunce cikardim su dan bide kızdı bana ben daha da dururdum niye cikardin diye..sigara icmeyle nefessiz kalma arasinda hic bir baglanti yoktur..

misal ben kendimi bildim bile li spor yaparim sigara icmeyi birak icilen ortam da bulunmam rekor 1 dk 48 sn o da 3. seferdeydi..
Mesaj tarihi:
way be...ben 5 senedir sigara iciorum..
havuzun disinda 2.5 saat nefesimi tutuyoum..
salla nasolsa hepimiz bi gun olecezz..
dur hatta bi tane yakim...ahirette gorusuruz..[signature][hline]We Are Just Nothing
Mesaj tarihi:
valla ben sigara icmiyorum.ama 17 yasıma geldigim gun sigara yemeye basladım...evet,evet...arkadaslarım sigara icerken,ben onların kutularından sigara calıp bi guzel yiyodum...arkadaslarım da artık bana "yemelik" sigara uzatır oldular!
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 30 Ekim 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
evet sigara içenler en fazla 20 30 saniye tutuyor nefesini garip şekilde:)

rekorum 1:30 civarı

5 aydir sigara iciyorum, az once tuttum 2 dk 5 sn :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 31 Ekim 2004 01:28 tarihinde demiş ki:
duman avcısımısınız nesiniz yaw. sigara kötüyse kendime kötü niye özenti! pis! kaka! deyip duruyorsunuz kafam basmıyor. öldürüyorsam kendimi öldürüyorum kime ne?

Böyle diyerek çevrendekileri pasif içici yapıorsun ve onnarıda öldürüyorsun!!!Bir tanıdığım sigara içiyor ve hiç bişe oollmadı ama kocası onun yüzünden kanser oldu neden çnkü pasif içici![signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Mesaj tarihi:
said:
Razu, 30 Ekim 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
ya aslında tam ozentılıkte denmez bence.cunku alkol ıcıyorsun x kısı y kısıye dıyor ıste abı bıranın yanında sıgara cok ıı gıdıyor dıyor oda "aa olemı" dıyor bole bole yavastan yavastan baslıyorsun.

Aslında gine bi özentilik var dediginde en genel verilen örnek
adam köprüden atlarken içmek zevkli oluyo dese sende atarmısın :) gibilerinden
Biraz düşünebiliyosan teklifi kabul etmezsin[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
sigara içmiyorum demekle olay bitmiyo çünkü mutlaka yanımızda birisi sigara içiyo biz hem adamın üflediği nefesi hemde sigaranın dumanını çekiyoz, adamla filtereden geçirip çekiyo biz direk içimize aliyoz, yani pasif içiciler olaydan daha çok etkileniyo

lisedeki biyoloji dersinden hatırladığım kadarıyla nefes tutma olayı akciğerimizdeki hava keseciklerinin çokluğu ile alakalı bir bakıma ne kadar büyük akciğer o kadar hava keseciği o kadar daha fazla nefes tutma süresi, sonuçta adam sigara içse bile göğüs kafesi benimkinin iki katıysa tabiki benden daha çok tutar
ayrıca akciğer hücrelerinin kendini yenileme oranı çok yüksek olduğunu hatırlıyorum
birde sigara akciğeri kirletiyo filan diyolardı öle bişeyler duymuştum
aramızda bu olayı bilimsel olarak bilen birisi anlatsırsa ii olur
Mesaj tarihi:
yıllardır içiyorum ben kralı gelse benden hızlı su altında veya su üstünde yüzemez..

suyun altında burada benden fazla kalacak kimse olduğunu düşümüyorum (sporcular hariç)

ayrıca sigarann içinde 250 zararlı madde var denmiş. yanlış bir şey o sigaranın içinde 5000 zararlı madde var diye biliyorm ben..

Birde neden başladığıma gelelim..

Sigara içmeyen ama sıgara içilen ortamda bulunan pasif içiciler 2 kat zehirleniyor diye duymuştum bende pasif içici olup 2 kat zehirleneceğime aktif içici olup yarısı kadar zehirlenim dedim :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 31 Ekim 2004 13:41 tarihinde demiş ki:
Sigara içmeyen ama sıgara içilen ortamda bulunan pasif içiciler 2 kat zehirleniyor diye duymuştum bende pasif içici olup 2 kat zehirleneceğime aktif içici olup yarısı kadar zehirlenim dedim :D

ii ama birisinden daha az veya fazla zehirlenmen senin ne işine yarayacakki
Mesaj tarihi:
valla 21 senede tek bişi öğrendim belki doğru belki yanlış bilmiyorum...

ama anı yaşarım ben çok yaşamak değil isteğim max. eğlence ile yaşamak.
içkide içerim sigarada içerim her bişiyi de denedim herşeyin iyisini kötüsünü gördüm bazı kötü şeyleri gereksiz buldum bazı kötü şeyleri benimsedim..
ama hayat güzel
enjoy yourself :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
Konuyla alakası ne ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 31 Ekim 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
valla 21 senede tek bişi öğrendim belki doğru belki yanlış bilmiyorum...

ama anı yaşarım ben çok yaşamak değil isteğim max. eğlence ile yaşamak.
içkide içerim sigarada içerim her bişiyi de denedim herşeyin iyisini kötüsünü gördüm bazı kötü şeyleri gereksiz buldum bazı kötü şeyleri benimsedim..
ama hayat güzel
enjoy yourself :D

Herbişeyi denemek lasım diip git eroinde kullan o zmn bak nooluyo...1 Kere denemeyle birşey olmaz diye başlar herşey!Haytta eylence istiyorsan git bangi-jumping yap sigarayla kendini avutana kdr manyak eylenirsin hayatının sonuna kdrda unutmazasın...Ama sigara içersen doğru düzgün koşamadıkça ne anlamı var 5 sene sonra görücem şimdi o h ne ala sigara içiorum diyenleri...[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
  • Yeni Oluştur...