xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 artık oynayacak oyun bulamama durumuna geldim zaten az bi boş vaktim oluyor onunlada diablo 3 sc2 sıkıldım artık şöyle yayılarak bişeyler oynamak bi elimde kılıç diğer elimde fireball gezmek istiyorum özellikle tabi eğlenceli dğer seçeneklerede her zaman kabulum bende ki ve artık görmek bile istemediklerimi yazayım önce mgs serisi gt5 ff x3-2 falan bulletstorm uncharted 123 cod ve bf dead nation (kimse oynamıyor yoksa çok güzel) dark souls (normalde benim oyunum bu ama artık sinir krizi geçirmeye başladım yeni başladım bilmiyordum geçenlerde coop bir sürü boss falan kestik meğer save edilmiyormuş progress ffffffuuuuu diyerek fırlattım gamepadi) payday the heist red dead redemption gta4 mass effect 3 bir sürü move oyunu god of war 3 little big planet 1-2 burnout deus ex aklıma gelmeyen de var sanırım neyse yukardakiler hariç şöyle güzel dark souls(aslında çok güzel ama eğlenceden çok sinir stres abi skyrim de çok kolay sıkıyor bi yerden sonra) tarzı yada coop zombi temalı oyun yada hanımla oynyacağımız zevkli bişeyler yok mu ps3 te bulamadım bi tavsiye lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Resident Evil 5 al coop+zombi istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 oda vardi yazmayi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yazmamissin ama dark souls tarzi olsun ama onun kadar zor olmasin diyosan demons souls var mis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hanımla birlikte yayılarak oynamak istiyorsan wii al, party oyunları oynayın. ps3'te move için o kadar oyun var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Demon souls daha mi kolay dark souls a gore Wii bizi acmaz bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 şşt, o listelediğin, "görmek bile istemiyorum" dediklerini bana atsana, ben oynayayım hhehehe. ps3 öyle boş boş duruyor evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 aynı oyunu defalarca bitirince öyle oluyor aralarında bi gt5 var yine oynadığım gerisi rafları süslüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 xlaidehlevar said: Demon souls daha mi kolay dark souls a gore evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ff x3-2 uncharted 123 dead nation dark souls kaç kuruş bunlar? gördüğüm en uzun soluklu eğlendiren ps3 oyunu da pes yada bildigin herhangi bir dövüş oyunu (güreş olur sf olur her türlü oynanıyo). dark soulsun coop multiplayer felan yalan oynadığın adam yanındaki koltukta olunca en zevklisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 God of war ı alıyım istanbuldaysan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 skyrim al ps3 için uzun soluklu :P edit: bir de oynamamış görünüyorsun macera seversen Heavy Rain al. film tadında bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 heavy rain evet nasıl bir hataysa hala oynamadım bi denemek lazım yinede insan bir left 4 dead 2 yada baldurs gate dark alliance 2 (ps2) gibi bişeyler arıyor konsolda ama yok işte bu arada yanlış anlaşıldım heralde oyunları satmıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 heavy rain alma. çok overrated. knights of amalur bir elimde kılıç bir elimde büyü tarzı bir oyun bildiğim kadarıyla. çok da kötü değil. kendim oynamadım ama bilmiyorum. Dragon's Dogma dene veya yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 xlaidehlevar said: bu arada yanlış anlaşıldım heralde oyunları satmıyorum:) beleşe verceksin zaten, görmek bile istemiyorsan biz oynarız evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 God of war Dark Souls Demon souls Castlevania bunlardan sadece castlevania yı aldım bitirmek üzereyim ama diğerleri de böyle sıkıcı mı ? Bir yerden sonra her şey tekrar ediyor oyunda. SAga kac sola kac iki vur, guardın dusmesını bekle vesaire. Sadece battlefield oynuyorum PS3 de artık nerdeyse. Diğerleri açmıyor pek, para vermeye değecek de bir oyun göremedim. Heavy Rain iyiydi mesela ama oda 12 saatte bitiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 dark souls cok cokmguzel ama sabir lazim god of war bildigin 3d platform evet tekrarliyor ama boss fightlar yeter mgs 4 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 mgs4 yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar