Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 http://www.smw3.com/Html_Static/SMW3-MAp.jpg Koptuğu iddia edilen deniz altındaki kablonun haritası. Açabilirseniz bir göz atın derim.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Nesi var ki? Italy-Morocco arasi kablolarin hasar gordugu soyleniyor iste.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 İtalya ile Fas arasındaki bölgede çok küçük bir alanda çizgi silik. İşte orası kopuk alan.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 vay inanamıyorum[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ya asıl ben inanmıyorum. Çünkü ben 128k ile haritanın yarısını bile açamıyorum. Bende durum çok kötü. Allah kimseye İnteraktif gibi internet sağlayıcı vermesin...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 alla baba herkese benimki gibi dial up versin[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 la oski karşi komşunuzu atin oraa taşincam ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Valla dialup herkese versinde yanında bide bok paralı bir babada versin :) utanuyorum tel parasını göstermeye ben ödüyom[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 olmaaz ben karşı komşuma aşığım. manyak bi kadın. afet bişi[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 lol ozaman şhu karşi komşuna söliimde dikkat etsin sana ;P[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ya allah aşkına hiçbi site yokmu bu işin tahmini kaç gün veya saat sonra biteceğini yazan? Yerli, yabancı farketmez.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 lol evli zaten kadın kapa bu konuyu ya sapık sanıcak insannar beni ehem[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 verilen minimuma göre yarın düzelmesi lazım[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Sapiksin zaten. Yok sanmiyorum oldugunu, varsa da arayip bulacak internet (ve sabir) mevcut degil ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 kalbimi kırıosun gesp :utaniem:[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ya şu haritaya göre denizin en iğrenç yerinde. En gereksiz orta yerinde. İnşallah yarın olmuş şekilde uyanıırm. Hiçbişi yapamıyorum, sadece Türkiye içindeki serverlar tarafından host edilen sitelere girebiliyorum. Onun haricinde tık yok. Dün gece 04:00'te DAOC'a girdim. Oda 10 dakka falan kalabildim. 20 saniyeli gecikmeli şekilde. Guilddekilere bi "hi" diyebildim, bide depremden dolasyı deniz altında kablolar kopuk gelemiyoruz diyebildim. Sonra koptum. Gelsin artık şu lanet olasıca.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ben oyuna giricem laglı maglı anlatıcam guilldekilere olayı ama siteye ulaşamadıımdan acc u mı açamıom eheh oyuna girerken acc closed msj ına kadar gayet ii gidebiliom aslında lol[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bende camelotherald.com'da açılmıyo. Bu kadar bağımlıyız biz başka ülkelere yazık ya.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 213.243.30.8, port 80 Bu proxy ile yabanci siteler bi derece daha hizli oluyo.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 abi bence bağımlıyız falan olayı değilki sonuçta kablonun ordan geçmesi türkiyenin suçu değil. kablonun kopması türkiyenin suçu değil türkiyenin suçu bu gibi durumlarda devreye giricek alternatif bi sisteminin olmaması. bu da başka ülkelere muhtaçlığımız anlamına gelmio[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Deniyim bakalım bişi değişecekmi :) saol...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: -Aragorn-, 25 May 2003 22:57 tarihinde demiş ki: abi bence bağımlıyız falan olayı değilki sonuçta kablonun ordan geçmesi türkiyenin suçu değil. kablonun kopması türkiyenin suçu değil türkiyenin suçu bu gibi durumlarda devreye giricek alternatif bi sisteminin olmaması. bu da başka ülkelere muhtaçlığımız anlamına gelmio[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EUHepimiz OSKİ'yiz. Ben şu anlamda düşündüm. Neden çok ileri bir ülke olmayalımda mesela sırf dünyanın her köşesine bağlantı için 3 uydumuz olmasın. Sadece bu şekilde düşündüğüm için öyle yazdım. Yani biz o kabloyla ilgilenmiyoruz diyecek güce sahip olabilirdik. Ama sanıyorum 1-2 yıla dünyanın her yerine çekilen optik kablo sistemiyle hem internet hızı çok yükselecekmiş hemde fiyat çok düşecekmiş. Denene göre, çok kalın kablo yumağı içinde 5000 kablo, bu 5000 kabloda da ayrı ayrı 5000 hat geçecekmiş. Hepside optik düzende olacak, yani ışık hızına çok yakın bir hız.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 geçen okumuştum 10 sn de 7 gb veriyi usa den hollandaya yollamışlar o dediin sistemle. mükemmel bişi gerçi ben burda hala adsl bekliorum ama lol[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Yok şimdi bi döşedilermi tüm dünyaya döşeyeceklermiş. Bizimkilerde biraz girişimde bulunursa bizdede olur çok yakın bi sürede.[1-2 yıl :)][hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Soz konusu acizlik yada umursamamazlik.Yunanistan da ayni sorundan etkilendi ama onlar Ingiltere'den 1 haftalik hat kiraladilar.Yapan yapio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar