Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Şam düşüyor galiba


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

cetoritto said:

oncekendimi said:

hamsilipilav said:

nasıl olduda teskere çıkmadı o zaman?


peki soyle soyliyeyim ab ye karsi olan,natodan cikalim diyen,kendi yagimizla kavrulup elaleme muhtac olmayalim diyen,bati hayrani olmayan,bir tek perincek vardi degilmi? oda amerikan arabasiba biniyor diye hapse attilar rahmetliyi

Yok, sen sap ile samanı çok karıştırmışsın birbirine.
Perinçek'i Amerikan arabasına biniyorlar diye atmadılar içeri.
Niye attılar biliyor musun?
-Bu ülkede PKKlı namussuzlarla en uzun mücadeleyi verdiği için, pkk ile mücadelede ilk canverenler aydınlıkçı'lar olduğu için.
-Yıllar önce "gittiğiniz yol yol değil,bu yol amerikan yolu,amerikan kucağı.ille de bir kucağa oturacaksanız gelin türkiye'nin kucağına oturun" u doğrudan apo'nun suratına söylediği için(hani şu apo'nun perinçek'e çiçek uzattığı fotoğraf var ya,işi sulandırmak amacı ile o günden bugüne perinçek denilince internette yayılan).Oysa ki pkk'nın ölüm listelerinde hep en tepedeki adamlardan birisidir perinçek.
-her zaman doğruları söylediği için, abdullah gül ve tayyip erdoğan'a parti kurdurularak dış işleri bakanı ve başbakan olacaklarını bu olaylar olmadan yıllar önce dergisinde yazdığı için.
-abdullah çatlı'nın gerçek kimliğini ve devlet içinde kimlerle ilişkili olduğunu sususrluk'tan çok önce yazdığı için.
her zaman milli demokratik devrime ve Kemalist ilkelere sahip çıktığı için.
-her zaman bağımsız türkiye'den yana olduğu için.

çok şey var daha da...neyse...

4 seneyi aşkın zamandır halen daha suçu söylenemeyen, halen daha tutuklu olan(hükümlü olmayan, aradaki fark senin gibi adamlara ne ifade eder ya da bir şey ifade eder mi bilmem)bir adam ama hala daha birilerini korkutuyor ki içeride kalmaya devam ediyor.


http://www.forumcax.com/wp-content/uploads/2011/06/dogu-perincek-kimdir-biyografi-resimleri-fotolari-26.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

niye bir şeyleri tartışırken fikrine katılmadığınız ya da bilgisinin yanlış olduğuna inandığınız kişilere

"tamam panpa" "üzüldüm senin için" "biraz öğren de gel" "yazık sana" "neyin kafasını yaşıyosun" gibi mesajlar yazmak zorunda hissediyorsunuz?

"senin bu görüşüne katılmıyorum şu yüzden" ya da "senin bilginin yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü şurda şöyle okumuştum" demek çok mu zor geliyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Saldırıdan Türkiye, İsrail, Katar, Suudi Arabistan sorumlu"

http://www.ntvmsnbc.com/id/25367535

(haberden bağımsız olarak)
ben detayını çok bilmiyorum ama zamansal olarak bizim uçağımızın düşürülmesinin ardından böyle bir olayın gerçekleşmesi içten içe "acaba bizim de payımızın olduğu bir misilleme mi" diye düşündürtmedi değil.

bir de şeyi merak ediyorum. Suriye nasıl bir cesaretle uluslararası medyaya Türkiye'yi "teröristleri ülkede barındırmak"la suçlayabiliyor? O kadar sene Öcalan'ı ve PKK kamplarını barındırdıktan sonra?

Ve hakikaten haberler yabancı medyada böyle aktarıldığı için yabancı kamuoyu da hafızasına bu şekilde alıyor bilgiyi. "Türkiye teröristleri ve isyancıları barındırıyormuş" diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...