DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 cetoritto said: bırak olm duygu sömürüsü yapmayı? ne demek istediğimi bal gibi anlıyorsun da işine gelmiyor. senin hakaret ettiğin Atatürk ve arkadaşları senin sülaleni de kurtardı bütün bir Türk Milleti'ni kurtarırken. bunun nesi senin dedenin, ninenin ruhunu incitecek? Isterseniz yazili kaynak getirip gosterin, yada o doneme bu kisileri goturun bir zaman makinesi ile yine inanmamak icin diretecekler. Cunku M.Kemal Ataturk un sisteminde calismak varken, kendi seyhlerinin kurduklari duzende bir din afyonu ile uyutulup yan gelip yatmak oldugu icin, tabiki tembel yon daha tatli gelecek. O sebeble diger patinin dedigi gibi kendinizi yormaya degmez.
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hamsilipilav said: cetin reyiz türkçe konuşamayan adamla gece gece işin mi yok uğraşıyorsun git bi karpuz kes yat mesajını önce görseydim harbiden bir karpuz kesip yerdim, sonra da vurur kafayı yatardım :) ben de diyorum "bu akşam canım ne çekiyor?" B)-
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 aman citiritti gelse de bana cevap yazsa ,bende onun fikrine gore hizaya gelsem,10.yil marsi vs bir anda ezberlesem,10 kasimlarda kendimi dovercesine,cilgincasina aglasaydim diye bekliyordum
mani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/planet/21146915.asp demoğrağsi said: Suriye devlet televizyonunun ünlü sunucusu Muhammed el Said’in “idam edildiği” açıklandı. Londra merkezli Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün aktardığına göre, geçen ay Şam’daki evinden kaçırılan Said’in idamını El Nusra Cephesi isimli İslamcı muhalif grup üstlendi. AFP, El Nusra Cephesi’nin açıklamasında, “Batı Guta’nın kahramanları, Şebiha sunucuyu 19 Temmuz’da hapsetti. Sunucu sorgulandıktan sonra öldürüldü” dediğini bildirdi. El Kaide bayraklarının bulunduğu bir internet forumunda da yer alan bildiriye, Said’in korkmuş göründüğü bir fotoğrafı eşlik etti. Bildiride, “Rejime destek verenlere bu ders olsun” ifadesi yer aldı. Sınır Tanımayan Gazeteciler örgütü geçtiğimiz ay Said’le ilgili bir açıklama yaparak, savaşlarda ya da iç savaşlarda taraflardan herhangi birinin gazetecileri hedef almaması gerektiğini belirtmişti.
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yahu aynı anda aynı haberi yerleştirmişim.
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 savas da insanlar olur.bunun neresi garip.ha pardon basin sehidimiydi yoksa o? sdsdsds
ataylitrololo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Suriye basbakani ve kabinesi baska ulkeye kacmis.k.k.kilicdaroglu icin buyuk firsat ve dahi chp icin basbakan kilicdaroglu yardimcisi muaellem ince ahahahaha
mani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ataylitrololo said: Suriye basbakani ve kabinesi baska ulkeye kacmis.k.k.kilicdaroglu icin buyuk firsat ve dahi chp icin basbakan kilicdaroglu yardimcisi muaellem ince ahahahaha hoşgeldin oncekendimi
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 orda teröristler değil, suriye'nin öz evlatları özgürlük için savaşıyor diyenlere gelsin bu da. http://www.hurriyet.com.tr/planet/21169128.asp
mani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0ZUWK0wLM7M tam bir özgürlük ordusu. doktorları, sivil havacılık pilotlarını, memurları, öğretmenleri kaçırıp öldüren ordu.
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 http://blog.alexanderhiggins.com/2012/08/07/cia-terrorists-syria-hang-child-public-executing-family-162851/ Şimdi bu adamlara mı bizim vergiler gidiyor?
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 iki tane tip arkaya carmina burana verip KONY diye video yapınca bütün dünya peşinden gidiyo. bütün batı medyası seferber olunca kim bilir neler dönüyordur arkada. muhtemelen dışardaki medyanın da türk medyasından farkı yok o yüzden çok güvenmeyin gördüklerinize. özellikle bişeyler tamamen siyah beyaz gösteriliyorsa ondan şüphelenmek lazım. kony videosu da öyle bir videoydu sonra aradan pörtledi meselenin baya gri tarafları.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 aga sanki ilk defa oluyor böyle şeyler gibi konuşmayın. bu ipinenin babası da böyle şehirlerin üstüne tankları sürüyordu zamanında.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 e yani ülkenin yarısı ayaklandıktan sonra onlara terörist demek akıl karı değil zaten ama siyah beyaz tablo çizenlerin amacı belli onu belirtiyorum. kony de gerçekten kötü bir adam ama o videoya inanıp rage'e girdiği zaman insanlar durumu düzeltmek yerine daha da kötüleştiriyorlar. bu yüzden uyarıyorum
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 şam ın düştüğü falan yok deyince şekilden şekile giren bi tipleme vardı hani şu ban yiyen; isyancılar halepten de çekiliyor yavaş yavaş lol
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 şu ümmetçilerin başımıza açtığı işlerden bir kurtulamadık aha işte besledikleri tipler: Suriyeliler kimlik soran polisi tabancayla yaraladı HATAY’ın Yayladağı İlçesi’ndeki çadırkentte barınan Suriyeliler, kimlik sordukları için tartıştığı polis memuru Mehmet Adsan’ı ele geçirdikleri tabancasıyla kolundan vurdu, 2 polis memurunu da sopayla yaraladı. http://gundem.milliyet.com.tr/suriyeliler-kimlik-soran-polisi-tabancayla-yaraladi/gundem/gundemdetay/10.08.2012/1579144/default.htm
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 klima verin lan bize diye de kazan kaldırmışlardı geçende
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 geçmiş zaman, deniyor ki, özal ın beslemesi kürtlere cadır kentte yemek veriyorlarmış, agalar beyenmemiş, muz istemişler, bunlarda aynı kafa
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 klimalı ahırdan geliyorlar o yüzden eksik kalmış klimaları.
Öne çıkan mesajlar