Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Şam düşüyor galiba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cetoritto said:

bırak olm duygu sömürüsü yapmayı? ne demek istediğimi bal gibi anlıyorsun da işine gelmiyor. senin hakaret ettiğin Atatürk ve arkadaşları senin sülaleni de kurtardı bütün bir Türk Milleti'ni kurtarırken. bunun nesi senin dedenin, ninenin ruhunu incitecek?

Isterseniz yazili kaynak getirip gosterin, yada o doneme bu kisileri goturun bir zaman makinesi ile yine inanmamak icin diretecekler. Cunku M.Kemal Ataturk un sisteminde calismak varken, kendi seyhlerinin kurduklari duzende bir din afyonu ile uyutulup yan gelip yatmak oldugu icin, tabiki tembel yon daha tatli gelecek. O sebeble diger patinin dedigi gibi kendinizi yormaya degmez.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

cetin reyiz türkçe konuşamayan adamla gece gece işin mi yok uğraşıyorsun git bi karpuz kes yat

mesajını önce görseydim harbiden bir karpuz kesip yerdim, sonra da vurur kafayı yatardım :) ben de diyorum "bu akşam canım ne çekiyor?" B)-
Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/planet/21146915.asp

demoğrağsi

said:
Suriye devlet televizyonunun ünlü sunucusu Muhammed el Said’in “idam edildiği” açıklandı.

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün aktardığına göre, geçen ay Şam’daki evinden kaçırılan Said’in idamını El Nusra Cephesi isimli İslamcı muhalif grup üstlendi.

AFP, El Nusra Cephesi’nin açıklamasında, “Batı Guta’nın kahramanları, Şebiha sunucuyu 19 Temmuz’da hapsetti. Sunucu sorgulandıktan sonra öldürüldü” dediğini bildirdi.

El Kaide bayraklarının bulunduğu bir internet forumunda da yer alan bildiriye, Said’in korkmuş göründüğü bir fotoğrafı eşlik etti.

Bildiride, “Rejime destek verenlere bu ders olsun” ifadesi yer aldı.

Sınır Tanımayan Gazeteciler örgütü geçtiğimiz ay Said’le ilgili bir açıklama yaparak, savaşlarda ya da iç savaşlarda taraflardan herhangi birinin gazetecileri hedef almaması gerektiğini belirtmişti.
Mesaj tarihi:
ataylitrololo said:

Suriye basbakani ve kabinesi baska ulkeye kacmis.k.k.kilicdaroglu icin buyuk firsat ve dahi chp icin basbakan kilicdaroglu yardimcisi muaellem ince ahahahaha

hoşgeldin oncekendimi
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=0ZUWK0wLM7M

tam bir özgürlük ordusu. doktorları, sivil havacılık pilotlarını, memurları, öğretmenleri kaçırıp öldüren ordu.
Mesaj tarihi:
iki tane tip arkaya carmina burana verip KONY diye video yapınca bütün dünya peşinden gidiyo. bütün batı medyası seferber olunca kim bilir neler dönüyordur arkada. muhtemelen dışardaki medyanın da türk medyasından farkı yok o yüzden çok güvenmeyin gördüklerinize.

özellikle bişeyler tamamen siyah beyaz gösteriliyorsa ondan şüphelenmek lazım. kony videosu da öyle bir videoydu sonra aradan pörtledi meselenin baya gri tarafları.
Mesaj tarihi:
e yani ülkenin yarısı ayaklandıktan sonra onlara terörist demek akıl karı değil zaten ama siyah beyaz tablo çizenlerin amacı belli onu belirtiyorum.

kony de gerçekten kötü bir adam ama o videoya inanıp rage'e girdiği zaman insanlar durumu düzeltmek yerine daha da kötüleştiriyorlar. bu yüzden uyarıyorum
Mesaj tarihi:
şu ümmetçilerin başımıza açtığı işlerden bir kurtulamadık

aha işte besledikleri tipler:

Suriyeliler kimlik soran polisi tabancayla yaraladı

HATAY’ın Yayladağı İlçesi’ndeki çadırkentte barınan Suriyeliler, kimlik sordukları için tartıştığı polis memuru Mehmet Adsan’ı ele geçirdikleri tabancasıyla kolundan vurdu, 2 polis memurunu da sopayla yaraladı.

http://gundem.milliyet.com.tr/suriyeliler-kimlik-soran-polisi-tabancayla-yaraladi/gundem/gundemdetay/10.08.2012/1579144/default.htm
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...