Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bayağı ilginç ya real time update giriyorlar takip edin: http://www.facebook.com/pages/Free-Syrian-Army-Update-English-2012/305701042840756 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 updatede martı falan yazıyodu kapadım. martı mı öldürüyolar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 tut masaydım düşecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Dusmesin ya, az once şamlının yerinde kabob yedim. Yeni açmis adam dukani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 esad yazmislar, derhal hukumet tarafindan lanetlenmelerini ve dogrusnun Esed oldugu konusunda vaaz yemelerini bekliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bunlarda müslüman kardeşler gibi bi tayfa mı pro-islam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 abi anlamıyorum el-kaideden ders almadı mı us? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 su an ki yonetim iranci, nasi turkiye pkk ya karsi hizbullah i destekledi, lesser evil anlaminda onlarda free syrian army i destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 şu arap baharında tuttukları birileri de 2. 9/11 yapsa çok güzel olur ilerleyen yıllarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Anlasilamayan bir nokta var dokuz onbir bir projedir ve su an hersey projeye uygun Ilerliyor mgdd dedikleri Proje yavas yavas ve emin bir sekilde ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 said: FSA #Urgent# Damascus: FSA Battalion of Sayf Al Islam is striking at the Barracks of the Presidential Palace with mortars!! Allahu Akbar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Opusdei said: Anlasilamayan bir nokta var dokuz onbir bir projedir ve su an hersey projeye uygun Ilerliyor mgdd dedikleri Proje yavas yavas ve emin bir sekilde ilerliyor ALIENS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hamsilipilav said: Opusdei said: Anlasilamayan bir nokta var dokuz onbir bir projedir ve su an hersey projeye uygun Ilerliyor mgdd dedikleri Proje yavas yavas ve emin bir sekilde ilerliyor ALIENS Mgdd ile aliens baglantisini hangi mantalitede kurdugunuzu anlatabilir misiniz rica etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 iran dostu esad yerine akp modeli sunni,neoliberal,ılımlı islamcı tayfaları atıyorlar bir bir,tunus,libya,mısır,şimdi sıra suriyede,ortadogu da cok uzun surecek şi-sünni meshep çatışmaları bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 gecen bir kitap okudum.eu amerika vs ulkelerde yasaklanmis vaziyette yazari unlu bir gazeteci,ismi kitabin el-kaide nin 20 yillik stratejisi. sene 2005-2006 arasinda kaleme alinmis ve inanilmaz olan sey abd ve batinin degilde butun bu olanlarin el kaide stratejisi sathinda ilerlemesi.5 sene onceden bu kadar dogru tahmine hayret ettim gercekden edit:bu yazi basda n sona size fikir verebilir.. http://www.pressmedya.com/?aType=haber&ArticleID=8283 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Giriyorlar lan: InshAllah , by the will of Allah swt...FSA will be reaching the doors of the Presidential Palace in Damascus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 head on pike isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 tutun kollarımdan düşerim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Girsinler şama, en azından bizi eskaza suriyeye sokma planları suya düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 son dakika ht:: ulusal guvenlik binasina intihar saldirisi duzenlenfi.catir catir geliyor devrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 baktılar türkiye'nin savaş açacak durumu yok, içeriden yıkmaya çalışıyorlar. o savaşanlar içinde ben eminim amerikan güvenlik birimlerinden profesyonel askerlerin olduğundan. hatta türk askeri de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 oncekendimi said: son dakika ht:: ulusal guvenlik binasina intihar saldirisi duzenlenfi.catir catir geliyor devrim he devrim devrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Evr said: oncekendimi said: son dakika ht:: ulusal guvenlik binasina intihar saldirisi duzenlenfi.catir catir geliyor devrim he devrim devrim ha pardon rusya ve iranin o kadar varligina ragmen bu amerikancilarin devrimiydi,hatta sscb yi de amariga yiktiydi pardon ya esat cok ciciydi.demokrasi besigi bir ulke idare ediyordu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar