dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 evet istanbul da salı gecesi fasıl ve dansöz muhabbeti olan mekan var mı? =) Yurtdışından gelen arkadaşlarım yarın gidiyor ve dansöz görmek istiyorlar ama haftaiçi zor gibi geliyor bana var mı sürekli bu modda olan bir yer
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 onlar için zenne ol, şaşırt onları.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Türkiye'yi dansöz ve deve turundan ibaret görenler ve bu anlayışı yerleştirenler
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 dansöz yerine türkü bara götür, "İŞTE BU BİZİM ASIL KİMLİĞİMİZ! ANADOLUNUN BAĞRINDAN KOPMUŞ HALK OZANLARI!" diye bağır.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 "Tatar Ramazan" said: Türkiye'yi dansöz ve deve turundan ibaret görenler ve bu anlayışı yerleştirenler ahaha ilk istinye park'a bebek'e götürdüm şaşırdılar zaten yeterince. NOLDUU LAN HIRRIM dedim ama çok merak ediyorlar belly dancers :(
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bundan da geçtim kokteyl bar tarzı bir yer var mı istanbul'da
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 lebideryaya götür. kokteyl bar tarzı değil ama işte içkili. deniz manzaralı güzel mekan. gerçi geç söylemiş olabilirim biraz.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ramazan arefesi boş yer bulman sorun olabilir birde yakında avradsızsanız işiniz zor kaliteli mekanlar için. reina filan diyecem ama işte
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 dansözlü yer yokta dansöz kıyafetiyle gelen tanıyorum numarasını verebilirim kıvırcık mehmet yönlendirdi diyeceksin
Öne çıkan mesajlar