elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Grafikleri iyi, aksiyon dolu, tık tık adam vurmalı, karambol savaşlar veya çatışmaların yaşandığı, taktiksel zekanın ön plana çıktığı müthiş bir harman bulunuyor mu? Mesela bir komando olalım. dünyanın farklı yerlerinde operasyona çıkalım. yeri gelsin piknik yapalım ama onun dışında işte konsoloslukları basalım, adam kurtaralım. bazen uzaktan alnının çatına oturalım bazen de direk rush yapıp ortalığı kasıp kavuralım. Bir dünya oyun adına açılan topicler var fakat böyle bir harman var mı yok mu bilemedim. zaten sürekli doğmamış çocuklara biçilen patikler gibi çıkmamış oyunlara topic açılmış, heves yapıyor insan. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 taktiksel bisi yok single player'da ama battlefield ve modern warfare iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Tamam yani en nihayetinde amerikan başkanını kurtarmayalım çok rainbow six las vegas olmasın. ilerlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 mw 1-2-3 oyna iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Operation Flashpoint? Bazen şöför oluyorsun bazen tek başına ormanda falan kalıyodun. Baya eski ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ağır taktik ve açık savaş alanı istiyorsan eski ghost recon'lar iyidir; GRAW 1-2. yeni çıkanıda güzel future soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ShadowFax said: Operation Flashpoint? Bazen şöför oluyorsun bazen tek başına ormanda falan kalıyodun. Baya eski ama Bu dediğin ilk oyun 10 yıllık oyun ama harika bişeydi, dediğin gibi tek başına ormanda kaldığın peşinde askerlerle koşturduğun bölümü bile vardı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 OFP o grafiklerle oynanmaz bu dönemde. ARMA 1-2'e rolla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 rainbow six las vegas kötü değildi yav, taktik ve savaş konusunda gayet iyiydi. medal of honor, splinter cell'den daha iyiydi en azından. taktik, strateji vs gibi konular açısından. las vegas ayarında graw var, ghost recon advanced warfighter serisi. oynanabilir. medal of honor gibi isteyen için modern warfare 1-2-3 olabilir tabii, yanında black ops da koy. battlefield 3 de iyi gider. ilk rainbow six gibi stratejik ağırlıklı ve yanlış hamlelerde ağır kayıplar verildiği (yani las vegas ve graw'a göre daha dikkatli oynanması gereken), benim gördüğüm kadarıyla swat 3 ve rainbow six 3 var. o tarzda oyun isteyenler için öneririm. swat 4 önermem, 3'ten sonra zayıf bulmuştum. arma ve operation flashpoint daha ziyade simulasyona kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Graw öneririm future soldieri oynayamadim henüz. Hatta Graw oynayacakları bana da haber ver:-) multi oynayamadigima üzüldüğüm sayılı oyunlardandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Splinter Cell Chaos Theory Coop'u oneririm. coop'unda bi bolum oynadik kardeşimle. Cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konsolosluk var mı bilmiyorum ama Ghost Recon: Future Soldier senin aradığın tadda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar