Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/81709/arjantinde-sabah-programi-olmak arjantinde sabah programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 off şuanda arjantinde yaşamak vardı akşamda bahçede barbeque steak ini yiyceksin biranı içiceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Atalarıma sövücem az kaldı. Dünyayı titretecek güce erişmişsin, gitmişsin ridaniyeymiş, mercidabık mış ortadoğuyla arapla uğraşmışsın. yok viyanaymış, eflak boğdanmış avruplarda kendini paralamışsın. birinizde çıkıp lan arjantine gidelim oraya yayılalım serpilelim dememiş. Bu kadar vizyonsuz olunmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Nüfusumu BocaJuniors mahallesi Lale sokaka aldırmak istiyorum, gereğinin yapılmasını saygıyla arz ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 arjantin yerlisi değil ki hiçbiri heh, mumla ararsınız buradakileri oranın yerlisine kalsanız heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 imamizer said: Atalarıma sövücem az kaldı. Dünyayı titretecek güce erişmişsin, gitmişsin ridaniyeymiş, mercidabık mış ortadoğuyla arapla uğraşmışsın. yok viyanaymış, eflak boğdanmış avruplarda kendini paralamışsın. birinizde çıkıp lan arjantine gidelim oraya yayılalım serpilelim dememiş. Bu kadar vizyonsuz olunmaz ya. Lan onu geçtim hadi arcantin biraz uzak kalıyo, bari az kuzeye çıkta Moskof bağyanlar karışsın az ırkımıza, rengimiz açılırdı az bişi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yıl 2012, atalarınıza sövene kadar binin bir uçağa gidin bu kadar mı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 alizenin üstüne evimi yaparım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 orucumu bununla açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Teodor said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/81709/arjantinde-sabah-programi-olmak arjantinde sabah programı. 0:34ten sonra çarpıntı yapmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 dasaa nın mahalleden vazgectim arjantine tasınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 1 arkadaş daha bulakta beraber çıkak kardeş, kirayı paylaşınca direk Boinos Ayresin göbeğinden lüks yerde çıkarız sonra hergün partY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 1k euroya bir hafta buenos aires turları var. vize de istemiyorlar zaten. gidip cennet vatana yüzümüzü sürüp gelebiliriz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 imamizer said: 1k euroya bir hafta buenos aires turları var. vize de istemiyorlar zaten. gidip cennet vatana yüzümüzü sürüp gelebiliriz aslında. jet imam sol cennetin irmaklarinimi gorup gelcen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bizde seda sayan programı falan mı var şimdi? ne var sabahları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 evlenmeye calisan tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.kamudanhaber.com/images/haberler/desti_izdivacta_muzisyen_ile_konuk_gelin_adayi_gurese_tutustu_h37714.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-mRsFzY2Nck ispanyolcayı baya unutumuşum bu video 2:00 da çıkan adam kızın babasımı? alıcı gözüyle yeni izliyorum, bu kadar mı tipsiz olur diğer kadınlar programdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Arjantin Görsel İşitsel İletişim Hizmetleri Federal Kurumu AFSCA kurulduğu 2009 yılından beri ilk kez bir kanalı yayınından dolayı cezalandırdı. Kurul yarışmanın yayınlandığı Canal 13 televizyonu ve yapımcı İdeas del Sur şirketini toplam 3 milyon peso (1.250 milyon TL) para cezasına çarptırdı. Geçen ekim ayında yayınlanan programda Cinthia Fernandez, canlı yayınlanan yarışmada performansının sonunda çırılçıplak soyunmuştu. Olay ülkede büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 arjantin den yeni haberler var. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/83832/arjantin-usulu-milli-piyango-cekilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 kimler bowling seviyo? http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/81498/arjantin-usulu-bowling-yarismasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar