Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Daha tembellikten ve yeni char levellediğimden Act 3'e başlamadığımdan sadece Act 1 için farming rehberi yazabilirim. Act 2 ise farma pek uygun değil bence. Yazdığım Act 1 farming rehberi zaten en çok kullanılan, bilinen, en rahat yol haritası. Inferno Act 1 Imprisoned Angel questini seçiyoruz. New Tristram'da questi alıp portal ile ilk önce Festering Woods'a gidiyoruz. Burada 2 tane cave var. İçeride 1'er adet kesin elite/elite pack (bundan sonra e/ep olarak adlandıralıcak) var. Caveleri ararkan 1 ya da 2 (bir tanesi yan quest) tane daha e/ep denk gelme ihtimali yüksek. Bu bölgeyi genelde ortalama 3e/ep ve 3 nv (nephalem valor) ile bitiriyoruz. Sonra portal ve ver elini Cemetery of the Forsaken. Portal ile buraya gelince ilk once ortalıkta şöyle bi' dolanın, yüksek ihtimalle hemen yanınızda falan e/ep var. Bunu hallettikten sonra burada 3 adet dungeon (defiled crypts) yapacağız. 2 tanesi bir kat, 1 tanesi 3 kat. Buraların içinde (her birinde) kesinlikle 1, yüksek ihtimalle 2 adet e/ep olacaktır. 3 katlı dungeonda 1'den fazla e/ep olmuyor ancak. bu 3 katlı dungeonda 1 e/ep kestikten sonra devam etmeniz gereksiz geri kalanını. Ayrıca tek kat olan dungeonlarda "jar of souls" ve/veya "the matriarch's bones" isimli kolay 2 yan quest'i yapıyoruz (eğer çıkarlarsa tabii). Bu mekanlarda goblin çıkma şansı da var, az buz değil. Bu bölgeyi ortalama 4-5 e/ep ile bitiriyoruz. Nv zaten 5 i buluyor. Sonra Northern Highlands'a uzuyoruz. Burada ilk bakılacak yer portalın hafif kuzey/kuzeybatı yönünde kalan The Watchtower (her zaman açılmıyor). Burası 3 katlı bir yer ve 2-3 e/ep ile karşılaşma olasılığınız yüksek. İçeride goblin olasılığı da fazla. Burayı temizledikten sonra tüm northern highlands bölgesini de çabukça gezinelim ki 2-3 e/ep daha keselim. Şimdi yerimiz aktif questimizin de olduğu bölge olan Leoric's Manor. (Buraya Northern Highlands'i takip ederek de gelebiliriz) Portalla gelince hemen Halls of Agony'ye koşmuyoruz. Arkamızda kalan kapıdan binaya giriyoruz. İçeride %50 gibi bir şansla e/ep denk geliyor. Bunları hallettikten sonra binanın giriş bahçesine çıkmak için devam ediyoruz. Bu avluda kesinlikle 1 e/ep var. Bu bölgeyi de bitirip, binaya tekrar girip Halls of Agony'ye devam ediyoruz. Halls of Agony 4 kattan oluşuyor. İlk 2 kat Halls of Agony 1/2, sonrası Highland Passage (önemsiz) ve The Torture Chambers of the Mad King (Cursed Hall) katı. Sonra Halls of Agony 3 ve The Butcher. Halls of Agony (1-2-3) katlarında e/ep rakamları 1 ile 3 arasında değişebiliyor. Şansınıza bağlı. Ortalama 2 diyebiliriz. The Torture Chambers of the Mad King ise bu bölge'nin en bereketli yeri. En az 2 en çok 3 e/ep ile karşılaşıyoruz bu katta. Yapmak zorunda olduğumuz questten sonra orta kısımda warden isimli semi-boss çıkıyor. Bu da e/ep kadar drop şansına sahip. Burada sonra Halls of Agony 3 ve The Butcher. ayrıca tabii ki bu tüm Halls of Agony katlarında goblin şansınız da var. Halls of Agony bölgesinde ortalama (2 boss dahil) 9-10 e/ep kesebiliyorsunuz. Farming run sona erdi. Ortalama 1 saat 15 dakika ile 1 saat 30 dakika arası yapılıyor. Toplamda 18-20 (ortalama) e/ep, 2-3 goblin, 2 boss görüyoruz. Rare item sayısı magic find'ınza bağlı olmak kaydı ile 30 ile 50 arası değişir. Haydi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hepsini okumadım sadece göz gezdirdim ama en bilinen rota'yı yazmışsın gibi. bulunsun, illa ki yararlanan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ben direk cursed holddan başlayıp butcherdan sonra diğer bölgelere gidiyorum. Butchera kadar 5 pack kesmiş oluyosunuz içeride zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ben de imprisoned angle görevini seçip doğrudan butcher a koşuyordum yolda yaklaşık 6-7 adet elite/elite pack kestikten sonra butcher ı kesiyordum. ne bulduysam o. yalnız şöyle bir durum var. diablo 2 yi hatırlıyorum da oyunlara başlık açılıyordu "baal run" vs gibi. olaki public oyuna girdik arada direk butcher a gitmek isteyen adam oluyor, farmlamak isteyen adam oluyor. kısacası çok karışık oluyor sonra anlaşamıyorlar çıkmaya başlıyorlar. çok araştırmadığımdan bilmiyorum. bu nedenle soruyorum. public oyunları sadece göreve göre mi aratabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Evet öyle. Zaten MF de averagelandığı için tercih sebebi değil public oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 valla ben bossları atlayarak, max yarım saatte 15-20 arası elite pack kesebiliyorum inf act 1 de. Rota soyle: Talk to tyreal gorevi secildikten sonra 1)cemetery of forsaken: min 3 adet ep.Magarada, 1 adet ep kesdikte sonra hemen diğer mağaraya gidiyorum cunku 2.ep cıkma olasılıgı pek yüksek değil hemde boş yere vakit kaybı oluyor ayrıca magaraya girmeden portalın cevresinde ep de cıkabiliyor. 2)Drowned templedaki 2 adet magara: 2 magarada toplam 2 adet ep + dısarda en az 1 ep oluyor. 3)highland crossing de kopruyu gectikten sonra haritadaki yolu takip ederek yukarı doğru cıkarken,yolun sağ tarafında magara var,iceride 3 ile 5 arası ep var + goblin + replenish chest cıkabiliyor.Ayrıca magaraya doğru giderken yolda en az 1 ep spawn oluyor 4)leoric manor a teleport olup catedralden dısarı cıktıgınızda 1 adet ep var. 5)son olarak halls of agony level 2 ve 3 e teleport olup her birinde 2(genelde) adet ep kesip bitiriyorum. Min 15 ep+ 1-4 arası goblini ortalama yarım saatte kesmiş oluyoruz boylece :) Eğer 5 nv buff yoksa, goblin gorurseniz kesmeyin,full stack nv buffsız goblinden bişey cıkmıyor cogu zaman,stacki tamamladıktan sonra geri donup tekrar goblini kesebilirsiniz.Ayrıca min. buffsız mf 200 civarı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Direk cemetery den başlamayın mf yoksa jos dan felan item eksiği olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Selamisahin said: Sonra Northern Highlands'a uzuyoruz. Burada ilk bakılacak yer portalın hafif kuzey/kuzeybatı yönünde kalan The Watchtower (her zaman açılmıyor). Burası 3 katlı bir yer ve 2-3 e/ep ile karşılaşma olasılığınız yüksek. İçeride goblin olasılığı da fazla. Burayı temizledikten sonra tüm northern highlands bölgesini de çabukça gezinelim ki 2-3 e/ep daha keselim. Haydi hayırlı işler. burda ekseri o çuvalla malı taşıyan eleman da oluyor adı neydi hatırlayamadım /normal ve hellde çıkıyordu !/ infernoda denemedim --------------------- pardon arkadaş zaten süylemiş goblin çıkıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 said: Sonra Northern Highlands'a uzuyoruz. Burada ilk bakılacak yer portalın hafif kuzey/kuzeybatı yönünde kalan The Watchtower (her zaman açılmıyor). Burası 3 katlı bir yer ve 2-3 e/ep ile karşılaşma olasılığınız yüksek. İçeride goblin olasılığı da fazla. Burayı temizledikten sonra tüm northern highlands bölgesini de çabukça gezinelim ki 2-3 e/ep daha keselim. bi ara çok bereketliydi burası, max 8 pack gördüm (min 1) + 1 goblin ve chest hep çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 act 2 için güzel bi rota var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 S-H said: act 2 için güzel bi rota var mı akt 2 de o kulle bossundan evvel 3 girişli bir yer var orası bayya kalabalık oluyor ---- en güzel yer akt 3 7 bölüm - azmodana kadar /bizce/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 S-H said: act 2 için güzel bi rota var mı vault of assassin olacak zoltun kulle öncesinde, içerde 7 8 tane pack çıkıyor rahatlıkla kesebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 çok uzun zaman act2 ve act1 farmladım. bence act2 farmlamak mantıksız. Ya son hız act1 kasmak lazım ya act3 ben böyle düşünüyorum. Act1 için: Oyunu 9. questten başlatıp sonra direk highlands'e gidiyorum. orada solda watchtower varsa devam ediyorum eğer yoksa oyundan çıkıyorum. Watchtowerda 0-10 arası elit oluyor. Oradakileri kesip oradan direk normal görev rotasına koşuyorum, butcherı da kesip oradan frestring woods'a geçip oradakileri kesiyorum. Sonrasında oyundan çıkıp baştan. Act3 için: Direk 7. questin başından azmodana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 valla act2'den daha fazla 61+ 62+ düşüyor act1'e göre o yüzden act2 daha verimli geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Act 2'de elite kesme hızı çok düşüyor act 1'e göre. O kadar büyük fark var ki arada act 1'de aynı sürede 5-6 kat fazla item düşürebiliyorsun. Act 3 ile act 2 arasında bu derece uçurum yok elite kesme hızı bakımından ama loot olarak act 3 çok daha iyi. Bu iki sebepten dolayı act 2 farm için pek mantıklı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 act3'e gear yetmiyor olabilir belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Act3e gear yetmiyorsa act 2 elite kesme hızın iyice düşük demektir. Bu durumda kesinlikle act 2'de bir elite keseceğin zamanda act 1'de 3 elite kesersin (arayıp bulma süreside içinde) gene act 1 daha mantıklı olur. Bende bir ara act 2 farmladım ciddi süre ayırıp, ama gerçekten harcadığının zamanın hakkını vermeyen bir act. Görünmez mobları olsun, sinekleri olsun harbiden bunların eliteleri geldi mi, kesene kadar act 1de 5-6 elite kesip çanta dolduruyorsun aynı sürede. Yazık harcadığım zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yoo act2 için gayet yeterli faceroll eziyorum act2'yi act3'te bi elite pack için 1-3 arası ölüyorum o yüzden oraya yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar