kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 merhabalar, kardeşim uluslararası ilişkiler lisans mezunu. 2,60 ortalama ile mezun oldu. ales'den 91 aldı. toefl ibt'si 105. sıkıntısı lisansı 7 senede bitirdi. bu sıkıntı olur mu diye düşünüyor şimdi. bana göre ales ve toefl skorları iyi. sanmıyorum 7 senede bitirdin olmaz diyeceklerini ama fikir alayım diye buraya da sorayım dedim. sizce bunun önemi nedir? okul = dokuz eylül. aynı okuluna başvuruyor. yardım ve fikirler için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sıkıntı olmaz. daha düşük ganoyla bile girenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sorun olmaz, o ALES'le, Toefl'la rahat girer, GPA'ya da bakılıyor ama UAİ'de fazla YL-Master başvurusu olacağından şüpheliyim. 7 senede bitirmek sorun değil, bitirebilmek sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Neden o kadar uzattığını kem küm etmeden mantıklı bir biçimde açıklasın, fazla sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hele deu da hiç problem yok. en fazla mülakatta takılır hocalar lisans 7 senede bitti bu da ona benzemesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 adama sorarlar naptın da 7 senede bitirdin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sorabilirler ama yerine başkasını almayı düşünmüyorlarsa etkileyici faktör olmaz. Rahat girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 7 sene yüzünden direkt olarak elemezler, olsa olsa mülakatta yüklenebilirler, onda bile elenmesine doğrudan etkisi olmaz muhtemelen. Tembellikten uzatmışsa bu yüksek lisans yapmaya yetemez filan diye düşünebilirler belki. Ama işte uyuz bir hoca veya gıcık bir ders yüzünden yıllarını çürüten insanların sayısı hiç te az olmadığı için o kadar da büyük bir dezavantaj yaratmaz büyük ihtimalle. Veya ilk dönemlerde saçmalayıp sonradan toparladıysa gayet anlayışla karşılarlar diye tahmin ediyorum. Hocasına göre değişir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Yüksek lisans şartlarını sağlıyorsa hiç bir türlü eleyemezler. Ben 6 senede okulu bitirdim not ortalama 2,40 falandı ve şu an yüksek lisans yapıyorum. Kimse sormadı 6 sene naptın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar