toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Nur cok net satti ya. Ama olsun iyidir yine gumus. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kız ne zaman atak yapsa sopa yedi puan verdi. rezil olmamak için uzak durdu bence. ikinci roundda bittiydi maç. üçüncü roundda alamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 İtirazımız kabul edilipte neden kartımız alındı ben onu çözemedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 onlarin 3 puaninin silinmesini istedi cunku bizim koc. onlarda vurdugu icin vermediler karti geri. rezil olsan nolacak ki skor zaten ha 12 olmus ha 15. denemeden birakmak sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ne denemesi lan, isin ucunda tekme var, agzina vuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 grast, sakinleşince gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 o yemistir yiyecegi kadar, bir sey olmaz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Sende biraz kafa yapını değiştirip öyle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Nur daha 19 yaşında. Rakibi de son olimpiyat şampiyonu ve dünya şampiyonu olmuş biri. Kız farkı görünce demorilize olmuştur. normal. Tecrübe ile hepsinin altından kalkar. Bu yaşta buralara gelmek süper bir durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Oski said: tekvando level: ASIAN arada baya bi lvl farkı var haklısın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 "abi niye herkes seviniyor, niye bu kadar takip edilen bir şey hiç anlamıyorum. koştular, bizimkiler kazandı güzel ama yani bir tebessümden öteye götürmedi beni. o tebessüm de hayatını spora adayan insanların karşılığını almış olmasından dolayıydı. nası böyle kaptırıyorlar kendilerini izleyenler anlayabilmiş değilim." diyerek açıkça zevk almadığımı, bu tarz müsabakalarda bahsettiğim hisleri yaşayanların nasıl yaşadıklarını merak ettim yalnız bu soruyu sorunca bile bir saldır bir öfke. bayrağa bakıp orgazm olman başkalarının da bunu yaşamasını gerektirmez ki. "kafa yapını değiştir gel" nasıl bir sözdür. bayrağı görünce bile heyecanlanıyorsan sorunlusundur arkadaş. başkalarına da öğüt vereceğine o sorunu çözüme gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Utangaç Adam @UtangacAdam Suat Kılıç ,Başbakan'dan "telefonu çabuk Aslı ile Gamze'ye ver"talimatını alınca 100metreyi 9.60 saniyede koşarak Usain Bolt 'a meydan okudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Tribalistmişim ben arkadaş söyledi zaten. Senin kafa yapında olmayan insanlar burda sevinirken sen gelip bunu eleştiriyorsan. İnsanların mutluluklarına anlam veremiyorsan. Burdaki insanların seni eleştirip sana anlam verememesinden neden rahatsız oluyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 görüşümü belirterek nasıl zevk aldıklarını sordum. "milliyetçiysag milliyetçıyıg gardaş kafa yapını degiştirecagsın degilsen" demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 türkçe yazmayı öğren önce, Sağcı mağcı demişsin. Hayatımda herhangi bir sağ partiye oy vermemekle beraber herhangi bir aile bireyimde desteklemez. Neyse, Ülkemi seviyorum ve benim ülkemin bir vatandaşının (buna devşirmelerde dahildir) başarısından haz, alıp mutluluk yaşıyorum. Ayrı çevrelerden de olabiliriz ancak tüm çevremde bu şekilde düşünüyor. Bir koreliyle türkün başarısı bana aynı hazzı vermiyor özür dilerim tribalistim arkadaşın deyimiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Grast said: Milli görüşlerimiz farklı .. yanlış anlama öyle ultra milliyetçi fln bi adam değilim ama bir Türkün, Türkiyenin temsil edildiği bir platformda başarılı olmasına sevinmemesi benim görüşlerime cidden uymuyor. şuradan milliyetçi olduğunu çıkardım. ve şunla harmanlayarak zeka seviyene vurgu yaptım. http://www.vidivodo.com/video/hacli-bayragi-tepkisi/192597 bir şu milliyetçiler bir de dinciler ülkeyi ileri götüren iki kesim. burada da ironi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 nur büyünce çok kol bacak kıracak 19 yaşında olimpiyatlarda olmak da müthiş bir şey, ben 19 yaşımda bu tarz bir başarı serüveni içinde değildim fatihin istanbulu fetnettiği yaşta sadece fatihin istanbulu fetettiği yaştaydım sevinene "niye seviniyorsun" sevinmeyene de "neden sevinmiyorsun" demek de süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 BiTcH_oFBaT said: Nur daha 19 yaşında. Rakibi de son olimpiyat şampiyonu ve dünya şampiyonu olmuş biri. Kız farkı görünce demorilize olmuştur. normal. Tecrübe ile hepsinin altından kalkar. Bu yaşta buralara gelmek süper bir durum bence. 40 fırın ekmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 öf amma boş bik biklediniz ya. euro 2012 final maçını türkiye alsa evde böğürmezmisin yani? bu da böyle kısa süreli bi sevinç abi. 2-3 güne gider. bu kadar da cool olmayın ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bu arada japonya tersden birinci geliyor adamlar 35 madlya almış sadece 5 i altın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Lelouchshiba said: şuradan milliyetçi olduğunu çıkardım. ve şunla harmanlayarak zeka seviyene vurgu yaptım. http://www.vidivodo.com/video/hacli-bayragi-tepkisi/192597 bir şu milliyetçiler bir de dinciler ülkeyi ileri götüren iki kesim. burada da ironi yaptım.Kusura bakma senin kadar zeki olamıyorum. Türkiye madalya kazanınca sevinmemek zeka belirtisiyse zaten zeki olmak gibi bir amacımda yok. Bukadar zeki bir insan olarak biz burda aldığımız madalyalara sevinirken buna anlam verememiştin. Bi düşün bakalım o üstün zekanla belki bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Nur Tatar'da başbakan ve suat kılıç'a özellikle teşekkür etti. Bütün sporcular gibi, zorla söylettiriyorlar galiba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://www.london2012.com/athlete/cakir-alptekin-asli-1110631/index.html asli cakir in koskoca olimpiyat websitesine verdiği profil fotoğrafını check it out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 zekandan sevindiğinden dolayı bahsetmedim. karşındaki kişinin senin değerlerine hakaret ettiğini iddia edip karşındaki kişi böyle bir şey yapmış olmamasına rağmen karşındaki kişinin değerlerine hakaret ederek karşındaki kişinin uygun dilde sorduğu soruya karşılık vermeyi reddedip karşındaki kişinin şahsına saldırararak karşındaki kişinin milliyetçiliğini sorgulayıp karşındaki kişinin kafa değiştirmesini istemek de çok hoş bir şeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 niggaknow said: http://www.london2012.com/athlete/cakir-alptekin-asli-1110631/index.html asli cakir in koskoca olimpiyat websitesine verdiği profil fotoğrafını check it out. aolsdfgkafdgopwrjaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar