Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Olimpiyatları [2012]

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

"abi niye herkes seviniyor, niye bu kadar takip edilen bir şey hiç anlamıyorum. koştular, bizimkiler kazandı güzel ama yani bir tebessümden öteye götürmedi beni. o tebessüm de hayatını spora adayan insanların karşılığını almış olmasından dolayıydı.

nası böyle kaptırıyorlar kendilerini izleyenler anlayabilmiş değilim."

diyerek açıkça zevk almadığımı, bu tarz müsabakalarda bahsettiğim hisleri yaşayanların nasıl yaşadıklarını merak ettim yalnız bu soruyu sorunca bile bir saldır bir öfke. bayrağa bakıp orgazm olman başkalarının da bunu yaşamasını gerektirmez ki. "kafa yapını değiştir gel" nasıl bir sözdür. bayrağı görünce bile heyecanlanıyorsan sorunlusundur arkadaş. başkalarına da öğüt vereceğine o sorunu çözüme gitmelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

türkçe yazmayı öğren önce,

Sağcı mağcı demişsin. Hayatımda herhangi bir sağ partiye oy vermemekle beraber herhangi bir aile bireyimde desteklemez.

Neyse,

Ülkemi seviyorum ve benim ülkemin bir vatandaşının (buna devşirmelerde dahildir) başarısından haz, alıp mutluluk yaşıyorum.

Ayrı çevrelerden de olabiliriz ancak tüm çevremde bu şekilde düşünüyor. Bir koreliyle türkün başarısı bana aynı hazzı vermiyor özür dilerim tribalistim arkadaşın deyimiyle
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Milli görüşlerimiz farklı .. yanlış anlama öyle ultra milliyetçi fln bi adam değilim ama bir Türkün, Türkiyenin temsil edildiği bir platformda başarılı olmasına sevinmemesi benim görüşlerime cidden uymuyor.

şuradan milliyetçi olduğunu çıkardım.
ve şunla harmanlayarak zeka seviyene vurgu yaptım.
http://www.vidivodo.com/video/hacli-bayragi-tepkisi/192597

bir şu milliyetçiler bir de dinciler ülkeyi ileri götüren iki kesim. burada da ironi yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

nur büyünce çok kol bacak kıracak

19 yaşında olimpiyatlarda olmak da müthiş bir şey, ben 19 yaşımda bu tarz bir başarı serüveni içinde değildim

fatihin istanbulu fetnettiği yaşta sadece fatihin istanbulu fetettiği yaştaydım

sevinene "niye seviniyorsun" sevinmeyene de "neden sevinmiyorsun" demek de süpermiş
Sosyal ağlarda paylaş

Lelouchshiba said:

şuradan milliyetçi olduğunu çıkardım.
ve şunla harmanlayarak zeka seviyene vurgu yaptım.
http://www.vidivodo.com/video/hacli-bayragi-tepkisi/192597

bir şu milliyetçiler bir de dinciler ülkeyi ileri götüren iki kesim. burada da ironi yaptım.
Kusura bakma senin kadar zeki olamıyorum.

Türkiye madalya kazanınca sevinmemek zeka belirtisiyse zaten zeki olmak gibi bir amacımda yok.

Bukadar zeki bir insan olarak biz burda aldığımız madalyalara sevinirken buna anlam verememiştin. Bi düşün bakalım o üstün zekanla belki bulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

zekandan sevindiğinden dolayı bahsetmedim. karşındaki kişinin senin değerlerine hakaret ettiğini iddia edip karşındaki kişi böyle bir şey yapmış olmamasına rağmen karşındaki kişinin değerlerine hakaret ederek karşındaki kişinin uygun dilde sorduğu soruya karşılık vermeyi reddedip karşındaki kişinin şahsına saldırararak karşındaki kişinin milliyetçiliğini sorgulayıp karşındaki kişinin kafa değiştirmesini istemek de çok hoş bir şeymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...