Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yorumcu karı ağlıyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 gamze hemen önünü kapatmış geçtiği rahibin hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 forgiver said: oha lan hiç mi altın görmemişiz atletizm de alınmış ilk altın madalyamız. hiç görmedik evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 spiker de ne gaza getirid arkadaş rahat rahat izliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bizim burda arabayla tur atiyor yalniz millet ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ya 1. olacağını anladım alptekinin ama o gamzenin son atağıyla o ikisini geçtiği an inanılmazdı benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ereksiyonumu kaybettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Red said: başbagan porş hediye etsin kızlara altini kapan 1 milyon tl'yi aldi. ister porsche alir ister yat artik. helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://i.imgur.com/0NOyz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ezmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 valla çok anlamıyorum bu işlerden ama sanırım Gamze'nin tempoyu yüksek tutması, Aslı'nın sonradan sprinti falan taktik açıdan da çok iyi çalışılmış belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 mani said: valla çok anlamıyorum bu işlerden ama sanırım Gamze'nin tempoyu yüksek tutması, Aslı'nın sonradan sprinti falan taktik açıdan da çok iyi çalışılmış belli.Abi bilmiyorum ama 5000'de ingiliz kız 3500 metre fln düşük tempo başı çekti 7. mi 8. mi ne oldu bence o bireysel taktiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bunların doping geçmişi mi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 inanılmaz yarış oldu ya. iyi taktik kasmış bizim kızlar. hll team. baya tarihi başarı ya bizim için. naimle halili hatırladım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Yok ama bu kategoride yarışan bi sporcumuz daha varmış o sıkıntı çekmiş yine bu kategorideki süreyya ayhanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 helal kızlara beklemediğimiz yerlerden altınlar geliyor. nerde güreş nerde halter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Nuhaha telefonu veremedi bakan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ahahahah şu anki konuşma inanılmaz komik yanlız başbakan telefonda bildiğin akp propagandası yaptı kamera önünde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 başbakanla konuşmayı canlı yayınlamak neyin kafası yalnız ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 rte direk trolledi yayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 dasaaa said: bunların doping geçmişi mi vardı? yok öyle bişi. süreyya ayhan vardı zamanında o patlamıştı. bunlar avrupa şampiyonu da oldu, o zaman kontrol yapıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 helal lan. iyi akmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 hah suratına kapattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 atasporumuz tekvandodan sonra 1500m de altın gümüş alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 dünya rekorundan 20 saniye falan yavaş koşuldu yarış. o iyi oldu. yarış az daha devam etse gamze geçerdi aslında aslıyı. ablasına saygıdan geçmedi sanırım. helsinkide de böyle olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar