screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 cıktıgını goren ses etsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 çıkar 3-4 saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yavan bitti biraz. 25 Yeni MMO'ya başlamamam nedenim. 0 dan karakter açmak zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 25 hayret son ana drama sokusturmadilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 novel ini okuyan var mı devamını tavsiye eder misiniz? ben baya severek izledim nerdeyse tum bolumleri (bi ara cok baydı forced dramadan o ayrı mesele de). novel a mı devam etsem diyorum. ingilizcesi var mıdır bi de acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 screwy said: novel ini okuyan var mı devamını tavsiye eder misiniz? ben baya severek izledim nerdeyse tum bolumleri (bi ara cok baydı forced dramadan o ayrı mesele de). novel a mı devam etsem diyorum. ingilizcesi var mıdır bi de acaba buyur kardeş full ingilizce novel Phantom bullet tan izlemeye başla eğer animeyi izlediysen. fakat devamı çekilecekmiş, animeyide bekleyebilirsin. light novel olduğu için hepsini bi günde bile bitirirsin yalın bi ingilizceside var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 said: still a better ending than me3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ulan asuna da asuna dedi finali gitti kardeşi ile yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 saol cagrus dun gece biraz aradım buldum 50 sayfa falan da okudum evet guzelmis okurum novellarını devamını da gelince izlerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 eee ne yani? glopping noise sahnesi yok mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahah sao kısmındaydı o zaten, geçeli çok oldu. ovada bile koyamazlar zaten. orjinal materyelden de kaldırdılar http://i.imgur.com/FMApF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bi dk nası yani... glopping noise geyiği canon muydu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bu ney abi ahaha gerçek mi bu afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 tabi ki allahın nerd virgin neeti nerden bilsin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sonu güzeldi, bitmesi gerektiği gibi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 güzel bitti ya, sao kısımları daha iyiydi serinin ama olsun. 25 lol open source (tu) bir de cidden gerçek isimle char açılır mı, akıl fikir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Şu serideki en iyi şey laughing coffin di, onu da düzgün kullanmadılar. Devamı gelirse şuna yoğunlaşsalar süper olur. Hatta direk ona özel anime yapsınlar underground pk guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Keske baska bisiler dileseydin, spider filan ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 3. setting de gecen novelları okudum dun. baya surukleyici yazmıs adam. animesini yapsınlar istiyorum ama bi yandan da istemiyorum sanki beceremiycekler gibi. Anladıgım kadarıyla aincradda da coook daha detaylı ve heyecanlı anlatılmıs olanlar(kaedenin resim yolladıgı bolumu buldum okudum tum masumiyetini kaybetti herşey en sıcak hikayeler nokta com u hissettirdi yani). onları da tekrar okuycam galiba ama once ileriyi okuyayım, daha sonra oncekileri okurum. Bi de harem e dondu yeter bea bu kadar kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 geçenlerde başladım sardı epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 otur sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Viktor said: Keske baska bisiler dileseydin, spider filan ehuehu Neden ? Yoksa yapıyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bi soraki kitapta var biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Nasıl işlemişler ? İyi mi yoksa leş mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 aksiyon diye başladık romantik komedi çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar