Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bi tek paticiğe girebiliyorum. fasbük, google falan hak getire ama patide çatır çatır dolaşıyor lan.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ttnette sorun var ama kabul etmiyorlar sorun olduğunu aptal herifler dün sabaha kadar aynı durumdaydı bende http://forum.paticik.com/read.php?5,6267571,page=3
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 dün bütün gün 5-10 dakikada bir internet cozutuyordu bende. ya kesiliyor ya da saç baş yoldurtacak kadar yavaşlıyordu. ttnet çağrı merkezini aradım kaç defa ancak bir türlü teknik desteğe bağlanamadım. bugün sabah da aynı sorun devam ediyordu. tekrar denedim çağrı merkezini, ne hikmetse birisi telefona cevap vermeye tenezzül etti. ağzıma ne geldiyse saydım. büyük ihtimalle dinlemeyip telefonu kapatmamı falan beklemiştir. rahatladıktan sonra tekrar telefon açtım anlattım durumu başka bir elemana. kendince bişiler yaptı. şimdi çatır çatır yurtiçi yurtdışı sitelere girebiliyorum. ne ayak anlamadım.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 CAHCEDEN ESKİ SAYFALARA BAKIYONDUR KARDEŞ, OVERCOLCK YAP DÜZELİR.
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 gecen hafta ofiste bana da benzeri oldu. net kesildi borcundan dolayi (saka gibi gerci bu da), sadece gmail ve skype'a girebildim 2 gun boyunca. neyseki bana da bu ikisi lazimdi.
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bazen oluyo öyle,bazi sitelere girememe gibi bi durum. kendi kendine geciyor acikcasi,cok ilginc.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bizim internet mütemadiyen kesiliyor. 2 gün falan açtırmıyoruz fakir gibi. Sadece twitter'a giriyor o zamanlarda. Bu da böyle bi anımdır.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 benim internette kesik gibi paticiğe bile girmiyor
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ginaly said: CAHCEDEN ESKİ SAYFALARA BAKIYONDUR KARDEŞ, OVERCOLCK YAP DÜZELİR. şaka maka bu mudur acaba diye düşündüydüm de bu başlığı açtım bakim açabiliyom mu, açabiliyomuşum. 192.168.0.1 gibisin paticik. Aferin.
Öne çıkan mesajlar