Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bunun betasına katılmak için oyunu preorder mı yapmak gerekiyor? yükleyim deneyeyim bir diyorum benim sistemin halini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 beta 15inde bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 okbyegg sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ya alsam mı diyorum da çok zamanım olmayacak ya oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 pre-load dosyasının torrent'ini falan bulursanız atsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 preload torrent link bende isterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bende direct link var isteyene atarim... http://img405.imageshack.us/img405/6726/ixas.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 e at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 8dk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 banada yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 e ne oldu link?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 GO GO ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 BF4 Preload Direct Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 24gb tek part büyük risk. ttnet arada mal oluyor =) gece açacağım inş sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hangi klasöre koyuyor Origin bunu şimdi? Ona göre yerleştirelim, aktive ettiğimizde falan direkt pre-load etmişçesine kursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 origini aç. üstteki orgin tabında application settings var, ordan advance settings tıkla, downloaded games kısmında klasörü gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bu arada deluxe edition ile standart edition farklı olur mu. boşa indirmeyelim sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 editörün rar bozuk çekmeyin boşuna 24gb sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 zaten tek dosya değil mi bu preload dosyası? Rar'a gerek varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 "Origin Games" içerisine atıyor direk oyunu. Bende gittim US Proxy ile Origin ön yükleme yaptım. bu arada tam olarak ne zaman açılacak bu oyun abi, herkes farklı bir şey söylüyor. Edit: Tunnelbear üyeliği var, US Proxy ile limitsiz download yapabiliyor. Benim işim bitti bununla hesabı ö.m den yollayabilirim ihtiyacı olana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Originde geri sayım başlamış Battlefield 4 için; "03 days, 16 hours, 43 mins" Anlaşılan downloadı da hesaba katarsak biz 1-2 kasımdan önce oynayamayacağız. Zaten başlaması da 30 Ekim'e denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ya daha önce eminim konuşulmuşturda aramaya inanmadım. Aralın sitesinde 108 tl ye aldım oyunu ne zaman göndericekler cd keyi veya kutu mutu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 LathspeLL said: zaten tek dosya değil mi bu preload dosyası? Rar'a gerek varmıydı? Tek dosya degil acik atiyor bende rarlamak zorunda kaldim cok buyuk oldugu icin rar5 kullandim bozuk filanda degil yani sizin icin emek harcadim burda sagolun tesekkurleriniz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 keyler geldi mi len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 df said: bu arada deluxe edition ile standart edition farklı olur mu. boşa indirmeyelim sonra =) Yok ayni sadece klosoru attiginda tekrar oyunu preload yap yada reinstall filan vdx leri punkbusteri fulan otomatik yukler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar