khazadum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Çok pis sabırsızlanıyorum BF4 konusunda. İşin en güzel yanı 29 Ekimde açılış olacak ve o gün tatil! Gün boyu oynayabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 avrupa çıkışı 1 kasım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 o da cuma zaten. her türlü win =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bombilo said: avrupa çıkışı 1 kasım değil mi? http://www.battlefield.com/battlefield-4/faq/release-date "Battlefield 4" said: On October 29, we will launch Battlefield 4 on PC, Xbox 360 and PlayStation 3. Experience the pinnacle of this generation of gaming with best-in-class multiplayer warfare, spectacular visuals and massive destruction. A few weeks later, we’ll bring the ultimate all-out-war experience to the next generation of consoles. Battlefield 4 will be available for PlayStation 4 starting November 12 in North America and November 29 in Europe, and Xbox One starting November 19 in North America and November 22 in Europe. sadece playstation 4 için Kasım 12 'de çıkacak diye bilgi var. Onun haricinde 29 Ekimde tüm dünyada release edilecek sanırım. Ayrıca satın almak için en uygun yer şu anda Playstore görünüyor. Oyun 96 TL, premium pack 90 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 play store keyleri 1 kasımda verecek öyle bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 15 ekim yazıyodu sonra 1 kasıma döndü 1 hafta önce iade talebi verdim hala cevap yok. bankadan karşılıksız diye iade isteyeceğim bugün yarın cevap vermezlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lord_gorthaur said: play store keyleri 1 kasımda verecek öyle bir sorun var bak bundan haberim yoktu. Almışta bulunduk tüh. Neyse bekleriz 1-2 gün daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 akk olmasa 1-2 gün önemli değil. akk ye ilk günden 20 gb abanmak istemiyorum o yüzden iade istedim umarım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 olur da playstore keyleri 2'sine, 3'üne sakıtırsa o zaman seyreyle cümbüşü, ne anaları kalır ne ataları valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aral'dan kutu, playstore'dan premium siparişi verdim, kombine cümbüş bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bende araldan aldım fena tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://i.imgur.com/ZdnJdki.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 fak. ben de aldigim yere baktim simdi 1 november diyo. isten 30 ve 31 icin izin aldim bile ama sdf. neyse artik baska bisey oynicaz o arada mecburen :P us uk FAK. Battlefield 4 (also known as BF4) is an upcoming first-person shooter video game developed by EA Digital Illusions CE (DICE) and published by Electronic Arts. The game is a sequel to 2011's Battlefield 3. The game will be released on October 29, 2013 in North America, October 31, 2013 in Australia and Japan, and November 1, 2013 in Europe for Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 and Xbox One. wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ohoo keyleri bile 2-3 gün geç yolluyorlarsa biz araldan kutulu oyunu 1 haftaya zor alırız QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 işim çıktı de iznini 4-5'ne kaydır bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 oyle yaptim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 editleyemiyorum ustteki mesaji, zamani gecmis. email atmistim aldigim yere, soyle bir cevap geldi: said: We can confirm that you will receive the key a couple of days before the 29/10/13. ama sanirim key olsa bile serverlar aktif olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben bf3 te crackli single oynamıştım serverlar açılana kadar. yine öyle yapmak en mantıklısı olacak :) multi çıkınca single oynamıyo insan haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 aral a ticket attım ne zaman göndereceklerine dahil cevap olarak şu geldi: "Siparişiniz onaylanmıştır. Oyunun Amerikadaki çıkış tarihi 29 Ekim'dir. Avrupa ve Türkiye'de oyun 1 Kasım'da çıkacaktır. Çıkış gününden 1 gün önce kargoya teslim edilecektir." yani perşembe yollarlarsa cuma inş elimize ulaşır, haftasonu girerse araya GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oha laa oyunda türk yapımı shotgun varmış yeni görüyom. http://bf4central.com/battlefield-4-uts-15/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PLaa9vpxJwI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 baya zevkli duruyor map te garanti 2. dakka da standart o duvar yıkılacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 http://www.amazon.com/gp/product/B00BXONG7G/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00BXONG7G&linkCode=as2&tag=thesportsstuf-20 5 dolar kredili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bf4 gayriresmi yerlere düşmüş. pre-load mantığında kullanılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 avrupa ve türkiyede en erken cuma günü girebilecez keyleri. Sp oynanıyormu o gayri resmi yerlerdeki ? onu bitirelim bari keylerimiz gelene kadar. Edit: bide adam akıllı link varsa Ö.m. Plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar