Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

şimdi bu pre-order ile gelecek olan china bıdısı ilk premium map mi? öyleyse 5-6 ay premium almazsak bi zarar yok sanırım. 6 ayda bıkmazsak o zaman alırız.

hatta kalan 4 taneden taksit taksit alsak anca 10 dolar farkediyor. bu premiumun tek artısı dlclere 2 hafta önce başlaması heralde.

evet öyle ama artık premium bi tek o işe yaramicak battlelog da birçok işe yarıyor özellikle commander isen...
Birde premium Sıra olayında öncelik vercekmiş
Mesaj tarihi:
abi play storedan alsana key gönderiyorlarsa,

45-50 dolar gibi bir şeye geliyor TL'e vurunca.

benimde para savurasım var ama ram şimdi 6gb diye kıllandım, ilk ram e cüzdan çarpıp sonra oyuna mı çarpsam diye düşünüyorum kara kara.
Mesaj tarihi:
said:
Bu ürün ön sipariş ürünüdür. Ödemesi alınacak oyun stoklarımıza girdiğinde aktivasyon kodu tarafınıza e-posta ile gönderilecek ve oyunlarım sayfanızda listelenmeye başlayacaktır.

demiş ama ttnetli değilsen 100 tl oluyor yine origin e göre ciddi ucuz kalıyor.

bende öyle etkileyici bir şey görmedim ya deluxeda ki eminim yani oyun çıktıktan 3 gün sonra "upgrade to deluxe with X doleres" derler. yine daha ucuza gelir.
Mesaj tarihi:
Be a Battlefield 3 Premium member - buda betaya erken giriyormuş, yok mu sende bf3 premium, ben almıştım ama kuzenin hesaba almıştım sanırım onu bulana kadar gider deluxe alırım ömür törpüsü gibi recovery işlemleri
Mesaj tarihi:
evet :) site seni amerikada görüyor alışverişnide paypalden yapıosun amerika paypali olmasına gerek yok normal paypalinle girip alabilirsin

istersen vpn veririm ücretsiz, alırsın oyunu sorun değil
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...