Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 df said: şimdi bu pre-order ile gelecek olan china bıdısı ilk premium map mi? öyleyse 5-6 ay premium almazsak bi zarar yok sanırım. 6 ayda bıkmazsak o zaman alırız. hatta kalan 4 taneden taksit taksit alsak anca 10 dolar farkediyor. bu premiumun tek artısı dlclere 2 hafta önce başlaması heralde. evet öyle ama artık premium bi tek o işe yaramicak battlelog da birçok işe yarıyor özellikle commander isen... Birde premium Sıra olayında öncelik vercekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 battle log nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ulan basiyorum digital deluxei, belami verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 nerden basıyosun akil-a, store'da 70 euro yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 aptalligin bedeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 mille ne zengin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 size abi tavsiyesi, calisip para kazanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 storedan mı aldın? ne kadara geldin in doleres? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 almadim daha $69.99 iste euroya direk ceviriyolar adfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi play storedan alsana key gönderiyorlarsa, 45-50 dolar gibi bir şeye geliyor TL'e vurunca. benimde para savurasım var ama ram şimdi 6gb diye kıllandım, ilk ram e cüzdan çarpıp sonra oyuna mı çarpsam diye düşünüyorum kara kara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 play store ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bende varlığını demin öğrendim http://www.playstore.com/#!/oyun/battlefield-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 duz o ya, dicital deluks degil. gerce onda da arti bi bok yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 said: Bu ürün ön sipariş ürünüdür. Ödemesi alınacak oyun stoklarımıza girdiğinde aktivasyon kodu tarafınıza e-posta ile gönderilecek ve oyunlarım sayfanızda listelenmeye başlayacaktır. demiş ama ttnetli değilsen 100 tl oluyor yine origin e göre ciddi ucuz kalıyor. bende öyle etkileyici bir şey görmedim ya deluxeda ki eminim yani oyun çıktıktan 3 gün sonra "upgrade to deluxe with X doleres" derler. yine daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 10 dolara sadece betaya 3gun erken girme veriyolar galiba, baska bisey goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Be a Battlefield 3 Premium member - buda betaya erken giriyormuş, yok mu sende bf3 premium, ben almıştım ama kuzenin hesaba almıştım sanırım onu bulana kadar gider deluxe alırım ömür törpüsü gibi recovery işlemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 premium ciktigi zamanalrda biraktim ben oynamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 off saat 12'i geçmiş bende diyorum bu neden 7 mb'la çekiyor... yedi yine kotayı göt. 12 dk'da 5.6gb çekeceğimiz günleri bu ülkede görecek miydik yarabbem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bingildak said: nerden basıyosun akil-a, store'da 70 euro yahu. US den alırsanız 59 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 US'den nasıl alıyoruz diycem yine VPN reklamı girecek diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 evet :) site seni amerikada görüyor alışverişnide paypalden yapıosun amerika paypali olmasına gerek yok normal paypalinle girip alabilirsin istersen vpn veririm ücretsiz, alırsın oyunu sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 playstore key veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 playstoreun ne verdigini kimse bilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 simdi deluxe almazsak 4unde mi oynayabilcez? neyse aldim gitti 27 pounda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar