BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 aquila said: jihad jeep var mi 4te?Var var hatta suda taş sektirir gibi yerde c4 sektirip adam öldürücez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 araldan almak isterseniz http://www.battlefieldturkiye.com/topic/3894-ucuza-battlefield-4-almak-isteyenler-buraya/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 90 TL iyi fiyat, alırım belki ordan diye mesaj attım konuya. Rusçudan falan almam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bende biradere alıcam burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bu 90 TL fiyat iiymis ya ilk dlc de dahilse, bende attim mesaj ilgili konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ya bu premiumu niye baştan satmıyorlar. verelim 200 kağıt bitsin. önce tek dlc'liyi geçiriyorlar 150 liraya. üstüne yine bi o kadar premiuma veriyorsun sdfs o yüzden pc'e alıncaksa rusçu iyidir. toplamda 100 liraya geliyor hepsi. ayrıca adamlar dlc mapleri ana oyundakinden daha iyi yapıyor hakkaten. o yüzden daha önemli premium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Rusçudan almam daha hayatta, sonra premium alınca birleşmiyor Rusçununkiylen, yine patch falan indirmek gerekiyor hep, yani ENG premium alsan bile oyun Rusça kalıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 humble origin bundleda bf3 var, onu ekleyince rus bf3 ingilizce olur mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bence olmaz, belki 2. bir bf3 olarak girer accounta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Kafadan premium alınıyor mu BF4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 henüz yok bf3de yediğim preorder kazığından sonra premium çıkmadan almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 neyse oynamiom zaten aylardir, vereyim arkadasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 knoxville said: henüz yok bf3de yediğim preorder kazığından sonra premium çıkmadan almam İşte o kazık yine var dimi? Vay anasını satayım. En iyisi oyunu düz almak, sonra premium çıkınca düz'ü satıcan birine. Sonra premiumdan oynıcan. Kanser şu haliyle, göz göre göre hırsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 benim bf3 patlamis heralde ruscudan almistim girmiyor simdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hee unlocklar ne olacak pekin o kadar heli jet vs açıyotuz fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Fistan said: benim bf3 patlamis heralde ruscudan almistim girmiyor simdi sdf girmiyo derken problem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 origin'e girmiyor mail, ID, elimde ne kadar sifre varsa denedim maile gönderiyorum kayip sifre diye o da gelmiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 moriQ said: araldan almak isterseniz http://www.battlefieldturkiye.com/topic/3894-ucuza-battlefield-4-almak-isteyenler-buraya/ ahah son postlar hep pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hacı 6 ay oynican sonra premium diycen de unlocklardan haber ver sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Xunn Yazma tarihi: 20 dakika önce Newbie Asker 1 İleti Kampanyadan yararlanmak istiyorum, teşekkürler. insan gibi post atmış ne tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bfplayer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 moriQ said: araldan almak isterseniz http://www.battlefieldturkiye.com/topic/3894-ucuza-battlefield-4-almak-isteyenler-buraya/ çıkmamış oyuna %25 indirim o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 o değilde şu bf forumunda organize olsalarda Topluca ea ya mesaj atsalar Türkiye serveri istiyoruz diye ne imba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bfplayer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bftr'yi bilmem ama diğerleri baya bi denedi, sonuç hüsran... adamlar takmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Silphatos said: Xunn Yazma tarihi: 20 dakika önce Newbie Asker 1 İleti Kampanyadan yararlanmak istiyorum, teşekkürler. insan gibi post atmış ne tatlı beles meles bisey oldu mu tam bir cici kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bunlardan kod alabilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar