Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 lan cogunuzun yasi tutmuyor ben 92 de 9 yasindaydim jordan vs malone ile büyüdüm şimdiki dream team tabi yener o zaman kini ama SAÇMALAMAYIN onlar efsane. YENİLMEZLER, yenilmelerini istemeyiz hiç birimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Dream team lafı çıkaranındır. Bence başka isim bulsunlar Millenium Boys falan , Dream Team sadece 92'ye özel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 92 Dream Team (yani orjinal Dream Team), herhangi bir takım sporunda biraraya gelmiş en iyi takımdı. Ortalama olarak yediklerinin 2-3 katı sayı atıyorlardı. Hepsi HoF oldu basketbolu bıraktıktan sonra. Karşılaştırma kabul etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Basketbola aktif olarak devam eden ve çoğu 5. sezonlarını bile doldurmamış bir takım ile HoF karşılaştırması yanlış. Bana göre de '92 kadrosu fakat Hall of Fame referans değil şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Atletik yönden (aynı yaşları kıyaslarsak) daha iyidir yeni takım sonuçta idmandan besine tedaviye her alanda gelişmeler oldu 20-25 senede ve en basitinden üst taraf kadar alt tarafı da geliştirir oldu basketçiler. Ancak yetenek yönünden eski takım döverdi gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 insan boyle bisey sormaya utanir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Atletik olarak da güç olarak da ne Lebron ne Kobe tırnağı olamaz Jordan'ın, istediği kadar gelişsin spor. Ha diğerleri için belki, ancak Bird'in filan zekası döver şu ankileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 lebron, jordanla kobeyi birbirine carpar, oyle bi okuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Sotto said: Atletik olarak da güç olarak da ne Lebron ne Kobe tırnağı olamaz Jordan'ın, istediği kadar gelişsin spor. Ha diğerleri için belki, ancak Bird'in filan zekası döver şu ankileri... Ya zeka olarak Bird, Stockton falan gibi müthiş adamlar var evet, ancak fiziksel anlamda 20 senede baya bi fark oldu yani. Sonuçta günümüz şartlarında herşey çok hızlı seyrediyor insanlar için ve beslenme/idman/tedavi şartlarının çok ilerlemesi ile bu zamankiler cidden fizikte fark atarlar, ancak yetenek oyun zekası olarak eski takım ezer bencede Jordan çok güçlü değil ama çok aşırı şekilde atletik ve çevik bir adamdı, cidden Lebron gibi bir öküzle kıyaslanamaz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 92 cakar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Katılmıyorum, Jordan oldukça güçlü bir adamdı. Fazla güçlüydü hatta. 80'lerdeki Jordan ile 90'ları ayırmak lazım. Özellikle Jordan Rules kavramından sonra Tim Grover'la baya güçlendi Jordan, bildiğiniz "gym rat"'ti adam. Jordan kadar çalış anı da az gelmiştir zaten. Bugünkü oyuncular belki daha kaslı görünüyor genel olarak, ama ben Jordan'dan daha güçlü olduklarını düşünmüyorum şahsen, Jordan kadar da dayak yiyeni de olmamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Shaq'ın yediği dayağı Yeşilçam'daki figüranlar yemedi yahu asadasdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 dream team, dex penaltısı vermeyişinden direk kazanır zaten. baska bişeye gerek yok. shak zorlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yalnız ne luzjmsuz ne saygısızca bir lafmış bu böle ya, iyyyg tiksindim basketbol cemiyetinden , buz gibi soğudum senden lebron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Keşke 92ide genç olsaydımda izleseydim o oyuncuları canlı canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 kobe iyi trollemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 BiTcH_oFBaT said: yani kobe sanırsam stockton - malone pick and rolları ile süpürüldüğü dönemi çabuk unutmuş. sadece bu ikili ile yenerler lan ahaha stockton'ın nba rekorlarına yaklaşamıyor kimse. YA-ŞŞA BEEE!!! herkes Chikago/Lakers yıldızlarını anıyor sürekli. Haklarını teslim edenlere saygı duyarım. Oyunda da genelde JS/KM beraber girip beraber çıkıyordu bu takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Birşey soracağım, larry bird denilen adam 1 sezonda hiç serbest atış kaçırmayan adam değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Yok, hiç kaçırmayan oyuncu tarihte yok imkansıza yakın zaten sadece 3-5 tane atmadıysa:).. Benim bildiğim 3-4 kere Free Throw'da Season Leader, muhtemelen yüzde 90 civarı ortalamayla. Bakmak lazım.. Bir de rekoru varmış 71 kez üstüste faul kaçırmadı diye, halen kırılmadı mı bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 FTs made Player (Team) Dates 97 Micheal Williams (Timberwolves) March 24, 1993 - Nov. 9, 1993 87 Jose Calderon (Raptors) April 11, 2008 - Jan. 30, 2009 81 Mahmoud Abdul-Rauf (Nuggets) March 15, 1993 - Nov. 16, 1993 78 Calvin Murphy (Rockets) Dec. 27, 1980 - Feb. 28, 1981 Calderon o yıl %98.1(151/154) ile bir sezondaki en yüksek ft yüzdesi rekorunu kırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 radagast62 said: 81 Mahmoud Abdul-Rauf (Nuggets) March 15, 1993 - Nov. 16, 1993 Mahmut Abdul-Rauf! Zan Tabak-Conrad McRae-Marko Miliç-İbo ve Maho Ne kadroydu bee, ama Tofaşta David Rivers vardı:( Maho'nun hayrını görememiştik, biraz da rahatsız biri olduğu söylenirdi zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Marko Milic dedin de, Blake Griffin'in de benim gibi kısa pantolonla gezdiği tarihlerde adam yardırmış. http://www.youtube.com/watch?v=ilvkPjLjKwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar