Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 3 tarafı denizlerle çevrili, dağları denizlere kah dik, kah paralel olan bu ülkemizde, yer altı kaynakları açısından zengin bu ülkemizdeki kaynakları, fırsatları, olanakları sizce yeterince kullanabiliyor muyuz? Hükümet ve idari bazda sormuyorum bunu. Bireysel bazda düşünün. Sokaktan toplayabileceğiniz nergis çiçeğinin özsuyunun 1 lt sinin italyan bir ilaç firması tarafından hammade olarak 9,8k euroya alındığını mesela. Sadece sokaktan toplayabileceğiniz birçok otu kişisel olarak export edip satabileceğinizi. Güneş enerjisi olarak çok yüksek bir potansiyelimiz olduğunu ve neredeyse hiç kullanmadığımızı. Sabahları balık hallerinde dışarıda 100 liraya yiyebildiğiniz balıkların toptan toptan 5 liraya 10 liraya satıldığını. Yurtdışında popüler olan birçok doğa sporu ile ilgili organizatör olmanız durumunda bu konuda ülkemizin birçok doğal müsait alanlara sahip olduğunu. Köylülere ulaşabilmeniz durumunda birçok tarım ürününü çok cüzi fiyatlara alıp uygun kargolama koşulları ile denizaşırı ülkelere satabileceğinizi. ve daha nicelerini biliyor musunuz? kullanıyor musunuz? eğer cevabınız hayırsa bence siz birer hıyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bor var bizde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 mermerden ziyadesiyle faydalanıyoruz mesela, özellikle son 10 senede. tabii daha da artabilir bu, NEDEN OLMASIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 EĞİTİM ŞART AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Hıyarmısınız? Hayırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Chaotic said: Sabahları balık hallerinde dışarıda 100 liraya yiyebildiğiniz balıkların toptan toptan 5 liraya 10 liraya satıldığını. .. eğer cevabınız hayırsa bence siz birer hıyarsınız. sen hizmet sektörünün mantığını pek anlayamamışsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 türkiyedeki oksijeni depolayıp satsak OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bu lanet olası bir fırsat dostum! çok ucuza balık alınabildiğini anlatmaya çalışıyorum. bizim halin oradaki teyze böyle böyle taksi aldı kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ahahaha bu nası bi toplum lan. 80 milyon lsd mi kullanıyoruz. recep, şehir suyu şebekesine mi karıştırıyorsun napıyorsun, her gün farklı bir gündem, herkes farklı kafalarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bazıları hıyar olacak ki bazıları hıyar olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ben nergis toplamaya başladım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 lan olm manyak mısın sokakta ne arar nergis çiçeği doğala gideceksin toplayacaksın. lafın gelişi sokak dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 birde ; http://www.thatsnerdalicious.com/wp-content/uploads/2010/11/cool-story-bro-150x150.jpg?cb5e28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Sıkıcam abi suyunu şişeleyip satıcam.Gül kokusu yerine nergis kokusu artık çok sükse yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 inandırıcı olsun diye 10k euro yazmamış 9.8k euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Eve deniz çok yakın, gidip gidip yüzüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hyr snsn slk şy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 o olay gerçek lan. enstitüdüe hocam anlattı. italyanlar baya gelip bayırdan çayırdan nergis ve bilememne otunun çiçeğini topluyorlarmış. şikayet etmişler araştırılmış vs. izmirde nergis diye bir belde var bu bitkiyi yetiştiren şu an stoklarındaki ve üretilecek olan 1 yıllık nergisi kapatmış herifler araştır sor istersen. kanser ilacı yapımında kullanıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 güneş enerjisi ile ilgili herhangi bir teşvik olmadığı için, doğal olarak bu kadar pahalı ve inefficient bir şeye yatırım yapılmak istenmiyor. hükümet, almanya'daki gibi "sen güneş enerjisi santrali kur, ben senden daha pahalıya alıcam" tarzı birşey getirse, işadamlarının vs. gidip güneş enerjisine yatırım yapmaması gibi bir durum olmazdı. dışarıda 100 liraya yediğin balığın fiyatına boğaz manzarası, yediğin yerin kirası, çalışanların maaşı, vs. de dahil. restaurantların marjları hiç öyle sandığınız gibi değil. napsın, herkes herbalism mi kassın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bize gelen malzeme hocasıda citroen'in arka kanatlarını tasarladığını iddaa etmişti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Allure- said: güneş enerjisi ile ilgili herhangi bir teşvik olmadığı için, doğal olarak bu kadar pahalı ve inefficient bir şeye yatırım yapılmak istenmiyor. hükümet, almanya'daki gibi "sen güneş enerjisi santrali kur, ben senden daha pahalıya alıcam" tarzı birşey getirse, işadamlarının vs. gidip güneş enerjisine yatırım yapmaması gibi bir durum olmazdı. dışarıda 100 liraya yediğin balığın fiyatına boğaz manzarası, yediğin yerin kirası, çalışanların maaşı, vs. de dahil. restaurantların marjları hiç öyle sandığınız gibi değil. napsın, herkes herbalism mi kassın? güneş enerjisine il kalkınma ajansları tarımsal kalkınma kapsamında destek ve hibe veriyor. dünya kalkınma bankası bireysel ve şirket bazında hibe+uzun vadeli kredi veriyor santral kendi taksidini ödeyebiliyor. kosgeb güçbirliği kapsamında santral kurarasan 700.000tlye kadar hibe veriyor ki santralin yarısından fazlası demek. devlette şu an kWh ini 0.22 eurocent ten alıyor. fizibiliteni sağlam yap göreceksin. enerjisa var doğuş enerji var enda enerji var birsürü büyük şirket abaza gibi girdi zaten o konuda başvurdu yönetmeliğin çıkmasını bekliyorlar. olm öyle demiyorum ki koyacaksın 8k cebine www.acelebalik.com diye bir site açacaksın halden ucuza alacaksın balıkları sonra millete temizleyip iteleyeceksin. yada o günkü az çıkan balıklardan erkenden toplayıp gazinolara balıkçılara satacaksın bağlantılarını kurup. profit! Deathblade said: bize gelen malzeme hocasıda citroen'in arka kanatlarını tasarladığını iddaa etmişti sdf. erbakan leopar tankı yapmıştı abi neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Chaotic said: o olay gerçek lan. enstitüdüe hocam anlattı. italyanlar baya gelip bayırdan çayırdan nergis ve bilememne otunun çiçeğini topluyorlarmış. şikayet etmişler araştırılmış vs. izmirde nergis diye bir belde var bu bitkiyi yetiştiren şu an stoklarındaki ve üretilecek olan 1 yıllık nergisi kapatmış herifler araştır sor istersen. kanser ilacı yapımında kullanıyorlarmış japonlarda bizim kan emici suluklerimi baliklarimi ne arakliyolarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 e tabi, hal'deki balık denizden tutulduğu ve 3 tarafımız denızle cevrili olduğu ıcın balık ucuz ülkemizde, restorandaki balığı higgs partikülünden sentezledikleri için 100 lira tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Cuce said: e tabi, hal'deki balık denizden tutulduğu ve 3 tarafımız denızle cevrili olduğu ıcın balık ucuz ülkemizde, restorandaki balığı higgs partikülünden sentezledikleri için 100 lira tutuyo. olm öyle demiyorum ki koyacaksın 8k cebine www.acelebalik.com diye bir site açacaksın halden ucuza alacaksın balıkları sonra millete temizleyip iteleyeceksin. yada o günkü az çıkan balıklardan erkenden toplayıp gazinolara balıkçılara satacaksın bağlantılarını kurup. profit! dingil muamelesi yapmayın insana biz de biliyoruz neden 100 lira o balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar