Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim Duvarlara Tırmanıyor


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

3 aylık siyam kedi yavrumuz var. İnanılmaz hiperaktif. Herşeye hopluyor zıplıyor. Geçen gün yarım saat sineğin peşinden hopladı. Korkuyoruz kapı pencere açmaya aşağıya atlayacak diye.

Son olarakta yeni adet edindi. Karnında motor gibi seseler çıkarıp her yere hopluyor zıplıyor yıkıyor ortalığı. En son düz duvara tırmanırken gördüm.

Eşimle beraber elimizden geldiğince oyun oynatmaya enerjisini almaya çalışıyoruz ancak bitmek bilmiyor. Kapı kirişlerinden lastik ipli zilli toplar sarkıttık hoplasın zıplasın diye ama kendi başına oynayınca sıkılıyor çabuk. Bu seferde tribe girip karnından motor gibi sesler çıkarıp duvarlara tırmanıyor. İlla biz oynatacaz.

Siyam kedileri böyle olurmuş galiba. Pek hiperaktif. Nasıl geçecek mi bu hiperaktif kedinin coşkunlukları ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kediyi geri verin motoru bozuk ses cikariyor diye :D (Hep bunu yapmak istemistim) Benim oscar duvara tirmanamasada sinek gorurse plazma falan dinlemeden bodoslama daliyor cok tehlikeli birsey kanatli hayvan ve kedinin bir arada olmasi. Ses bildigin mirildaniyor aslinda mutlu oldugunun gostergesi bence cunku tum kediler eglenirken mutlu ise yapiyor.

Belli sureden sonra kediler sakinlesiyor birde gercek disleri cikmaya baslayinca atarli olabilir 4 aylikken cikmaya basliyor genelde azicik sabir gerekli. Neyseki siyam hafif kedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...