souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 3 aylık siyam kedi yavrumuz var. İnanılmaz hiperaktif. Herşeye hopluyor zıplıyor. Geçen gün yarım saat sineğin peşinden hopladı. Korkuyoruz kapı pencere açmaya aşağıya atlayacak diye. Son olarakta yeni adet edindi. Karnında motor gibi seseler çıkarıp her yere hopluyor zıplıyor yıkıyor ortalığı. En son düz duvara tırmanırken gördüm. Eşimle beraber elimizden geldiğince oyun oynatmaya enerjisini almaya çalışıyoruz ancak bitmek bilmiyor. Kapı kirişlerinden lastik ipli zilli toplar sarkıttık hoplasın zıplasın diye ama kendi başına oynayınca sıkılıyor çabuk. Bu seferde tribe girip karnından motor gibi sesler çıkarıp duvarlara tırmanıyor. İlla biz oynatacaz. Siyam kedileri böyle olurmuş galiba. Pek hiperaktif. Nasıl geçecek mi bu hiperaktif kedinin coşkunlukları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 terlik ver, duvara terlikle vursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kardes sana kotu haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bende de var bir tane yenidoğan, ne veriyorsun bilmiyorum ama azaltma. Çocukluk dönemleri hep öyle olur, ileride geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bu daha başlangıç. *Kötü adam gülme efekti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 siyamlar böyle, büyüdükçe dahada ele avuca sıgmayacak B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 camdan atlamasını istemiosan hazır kucukken tutup evin butun camlarından balkonlarından sarkıt korksun bilsin sdfs tecrübe ederek ögrenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bizim sokakta vardı bi tane siyam.bildigin mahallenin kedisiydi. en az ben 5 6 kere arabanın altında kaldıgını gördüm , duyduguma göre defalarca daha ezilmiş ama hala sokakta gezmeye dewam ediyor. bi ara yakalayıp incelettirecem var bi durum bu siyamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Fede nin topigi geldi basligi görünce:yetişin kedi bize kayacak!!!111 agsfurasjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Bence kediyi geri verin motoru bozuk ses cikariyor diye :D (Hep bunu yapmak istemistim) Benim oscar duvara tirmanamasada sinek gorurse plazma falan dinlemeden bodoslama daliyor cok tehlikeli birsey kanatli hayvan ve kedinin bir arada olmasi. Ses bildigin mirildaniyor aslinda mutlu oldugunun gostergesi bence cunku tum kediler eglenirken mutlu ise yapiyor. Belli sureden sonra kediler sakinlesiyor birde gercek disleri cikmaya baslayinca atarli olabilir 4 aylikken cikmaya basliyor genelde azicik sabir gerekli. Neyseki siyam hafif kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar