oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 viktor davlumbazin onde gideniymissin nutellayla.organize dinlere inanmayan ve atayiz reyizleri yetistirme baskan ve baskan yardimcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 verecek cevabı olmayınca gerçek kişiliğini ortaya koymaya başladı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi adnan hoca nerede ben oradayım viktor nutella ile aynı organizasyonu kursun, oraya da gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dasaaa said: abi adnan hoca nerede ben oradayım viktor nutella ile aynı organizasyonu kursun, oraya da gelirim. yakın zamanda açık saçık giyinip,modernliği barda tanıştığı adamı ertesi gün babasıyla tanıştırmak sanan izmirli laikçi kızları etrafımda toplamayı planlıyorum,beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ne diyosun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 babası dediğin kısımda beni kaybettin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oncekendimi said: viktor davlumbazin onde gideniymissin nutellayla.organize dinlere inanmayan ve atayiz reyizleri yetistirme baskan ve baskan yardimcisi ileride diktatör olursam devlet eliyle atayistlerin toplanıp günde 5 vakit allah yok diye cimnastik yapacagı ibadethaneler açmayı dusunuyorum,o derece dinsizim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 şimdi de beni kaybettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oncekendimi said: viktor davlumbazin onde gideniymissin nutellayla.organize dinlere inanmayan ve atayiz reyizleri yetistirme baskan ve baskan yardimcisi başkan benim,tek adam olur bizim düzenimizde,yardımcı olmaz,kaptırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paticik allahsızlığı yayma kürsüsü başkanlığı seçimi yapılmalı artık böyle olmaz TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Politika yasak dinde makara serbest. Üstteki mesajı up ladım ama oy vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ben adaylığımı koyucam siz değerli patilerin desteğini bekliyorum. HİZMET İÇİN VARIM Bi de politika yasak demeyin alnığızı garışlarım sonuna kadar politiğiz hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 O secim yapilirsa sampiyon belli, asil ikinci kim onu tartisin asdfasddad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oncekendimi said: viktor davlumbazin onde gideniymissin nutellayla.organize dinlere inanmayan ve atayiz reyizleri yetistirme baskan ve baskan yardimcisi başbagan dindar bir nesil yetiştirmek istiyormuş bu arkadaşlar da dinsiz bir nesil yetiştirmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=J8ZjLSujXOU&feature=plcp Arapça bilen biri çevirsin şunu propaganda olabilir ama olmama ihtimali yüksek. Adamların kendi dinindekilere saygısı yok daha başkasına nasıl olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 lütfen ama onlar özgür suriye ordusu ;( kardeşlerimiz onlar bizim. biz onların dostlarıyız. boşuna mı düzenledik Suriye'nin dostları toplantılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 şu doğruysa arap baharının bir bok olmadığı 3. kez tescillenmiş olacak. ulu islam medeniyetinin yeniden doğacağını falan sanan arkadaşlar çok heveslenmesin ama. adamların diktatör gider gitmez yaptıkları ilk şey ya din ekseninde ya da petrol ekseninde bir biri ile kavga etmek oldu be. bariz yani amerikanın, avrupanın "abi siz isyan edin biz sizi destekliycez sizin istediğiniz gibi bi yönetim kurcaz" orda gazından öte bişey değil. yani baştakilerden hiç farkları yok bence güç vaadi bazı grupların başlattığı isyanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 isin ilginc tarafi cin turkistanindan fasa kadar tekfirci (herkesi kafir ilan eden)selefi gruplar savas meydanini ele gecirdi.ve diger sufi gelenekteki islamcilar kadarda hosgorulu degiller.asil tehlike bundan sonra basliyor.bir site linklemistim sahsima koktendinci falan denilerek gume gitmisti.el kaidenin 2.nesil stratejisi kitabi yazan adam on sene liderlerinin prsinde kosmus ve 2006 da bitirmis kitabini kitapda ne yaziyorsa aynen gerceklesiyor.dun suriyedeki selefi aktivist liderlerden birisi aciklama yapti;meydani bos bulup suriye kuzeyinde sehirleri ele geciren kurt partiler;isimiz bittiginde sira size gelecek ayaginizi denk alin vs dedi.durum sanilandan daha ciddi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 işe buradan bakarsak dünya savaşına 20-30 sene kalmış gibi geliyor, eğer dünya bu kafada giderse, veya çin ve rusya karşımı kullanılır bilemiyorum şimdi? ne derseniz deyin ama bu gibi senaryoları engelleyecek potansiyel türkiyede var ama akp davasına 10 sene kaybetik ve bir 10 senede mualakta gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Dusen ucaginin enkazi ile sehitlerin naasini 2 haftada bulmayi beceremeyip disardan yardim isteyen ve akabinde 24 saatte bulunan ulkemi dunyada basrol oyuncusu olucakmis? Hayal kurmayin bosuna, ozguven iyidir ama bu milletin basina ne geldiyse asiri ozguven sahibi hayalperestler yuzunden geldi, ha turani jurmak icin 1. Dunya savasina girmissin, ha seni zerre sevmiyen araplari kendi boyundurugun altina sokmak icin 3. Dunya savasina sebep olmussun Tarih tekerrurden inaret, enver yok yerine ahmet var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 atın şu vatanhainini forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 onu unutmayin beni atin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Viktor said: Tarih tekerrurden inaret, enver yok yerine ahmet var iste Evet bizi savaşa soktu diye ittihat ve terrakicileri sevmeyen arkadaşların Türkiyenin libyaya suriyeye demokrasi götürdüğünü falan düşünmesi çok ilgin. Türkiyenin tek yaptığı şey güçlü ülkelerin yancılığını yapıp payını kapmak, zerre farkı yok yani oo almanya güçlü yanına girip 1.dünya savaşını alalım demekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Sotto said: İyi de var olması, sizin müslüman olmanız, dendiği gibi İslam'ın kurallarına uymanızı gerektirmiyor. Pekala da Amazon ormanlarında doğmuş, Brezilya'da katolik bir ailede doğmuş olabilirdiniz. O yüzden Tanrı'nın var olmasının, İslam'ın gerçek olup olmaması ile yakından uzaktan alakası yok... Sonuçta var olsa bile ve sizin dini kurallara uymamanız, hatta ona inanmamanız pek birşeyi değiştirmemeli. Kimsenin doğduktan otomatik olarak sırf doğduğu toplum ona inandığı için belli bir dine zorunlu olma gereksinimi yok. Haliyle var bile olsa, İslam en büyük din bile olsa ona inanmamak hiç birşeyi değiştirmemeli. hacı çok üzgünüm ama müslüman kesim 'doğduğundan beri yanında hiç konuşulmamış' bir çocuğun arapça konuşmaya başlayacağına inanıyor (yok böyle deney ypaılmışmı da vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ardeth said: Viktor said: Tarih tekerrurden inaret, enver yok yerine ahmet var iste Evet bizi savaşa soktu diye ittihat ve terrakicileri sevmeyen arkadaşların Türkiyenin libyaya suriyeye demokrasi götürdüğünü falan düşünmesi çok ilgin. Türkiyenin tek yaptığı şey güçlü ülkelerin yancılığını yapıp payını kapmak, zerre farkı yok yani oo almanya güçlü yanına girip 1.dünya savaşını alalım demekten. agali pay kapsak vallaha mutlu olacam ya bi halt kaptığımız mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar