oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 nutella sel basmasiyla onu rabbin korumasi arasinda nasil bir bag kurdun anlamadim. sel geldi butun mekkeyimi goturdu? aluriel mobildeyim kardes ac bak ninelerine halalarina tecavuz eden ermeni cetelerinin fake fotolarini gorebilirsin.yada yunanlilarin doldurup camiye yaktigi dedelerinin, yada b.unu yemeye aliskin oldugunuz ingilizlerin fransizlarin fake isgal resimlerini kmo bonloron hopso sohto ovropo cok modono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oncekendimi said: nutella sel basmasiyla onu rabbin korumasi arasinda nasil bir bag kurdun anlamadim. sel geldi butun mekkeyimi goturdu? aluriel mobildeyim kardes ac bak ninelerine halalarina tecavuz eden ermeni cetelerinin fake fotolarini gorebilirsin.yada yunanlilarin doldurup camiye yaktigi dedelerinin, yada b.unu yemeye aliskin oldugunuz ingilizlerin fransizlarin fake isgal resimlerini kmo bonloron hopso sohto ovropo cok modono korozyon,deformasyon,erozyon felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 "nutella yerim" said: oncekendimi said: tarih paranin elinde oyuncak oldu artik ,emin ol 500 sene sonra amerika ve sovyetler mazlum milletler kategorisine girecek.senin gibi inanmak istedigi icin inananlarda vah vah diyecek... hollywood filmlerinden hayatin akisini seyretmeye devam et iyi uykular sana.... öyle oldu valla Bu abd tarih olacakda siz muze mi kalacaksiniz bu ne uykusu onu da cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aahahah herifin postlarını okudukça eğlenmeye başladım ben. ingiliz fransızlarla falan uğraşıp durması çok iyi hele ahahha tohumunda var heralde kaldıramıyor. üzülme dostum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oncekendimi said: nutella sel basmasiyla onu rabbin korumasi arasinda nasil bir bag kurdun anlamadim. sel geldi butun mekkeyimi goturdu? aluriel mobildeyim kardes ac bak ninelerine halalarina tecavuz eden ermeni cetelerinin fake fotolarini gorebilirsin.yada yunanlilarin doldurup camiye yaktigi dedelerinin, yada b.unu yemeye aliskin oldugunuz ingilizlerin fransizlarin fake isgal resimlerini kmo bonloron hopso sohto ovropo cok modono u mad ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Kabeyi kim koruyorsa iyi bir is yapmadigi kesin, hadi eski tarihi putlari vs gectik, muhammed sonrasinda 3 kere yikiliyo, hacilarin cesetlerini zemzem kuyusuna atiyorlar hatta bi keresinde, hadi insan eliyle o, yikanlarda musluman ve hatta hacerul esved tasini calip catlatmislar bide, abbasiler fidye odeyip tasi geri almislar din kareeslerinden, hadi onuda gectik Allah bari kendi evini kendi cikarttigi firtina ve sel sularindan korusaydi bari, Cati ve duvarlar cokunce burdan paralar toplanip 4. Murat tarafindan yeniden insaa ettiriyor kabeyi Hadi insanligi yarattin sahip cikmiyorsun bari kendi evine sahip cik, bi gozkulak ol kendi malina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ne yani,bütün bunların olması korumadıgı anlamına mı geliyor klshlsdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yoksa gerçek kabe o değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ben olsam dubaiden alirdim evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Dark_Soul said: Ne alaka ateistlikle, herkes gtune gore kural uyduruyor oruc tutmakla ilgili, yok agza su alip 3 damladan azi bogazdan gecerse oruc bozulmasmis, sekersiz sakiz cignenebilirmis, bilmemne icermeyen dis macunu ile disler fircalanabilirmis vs. diye uzayip gidiyor. Bende oruc tutmayi kendime gore yorumladim, gayette mantikli oldu seyhlerin, hocalarin uydurduklarina gore sdfds Edit: tuh, ezan okunurken 1 parca ekmek kacti bogazdan, sevap oranina %50 penalty geliyor bu durumda galiba. Yanlış yorumlamışın. İstek dışı yada isteğinle bozabilirsin farz edilen orucu ama kazasını kılacaksın.Kaza şarttır.Su kaçtı vs.. gibi epic sorular biraz okumadığımızdan birazda kuralları esnetme sevdasından kaynaklanıyor. Erken bozdum orucumu,gargara yaparken 1 damla kaçtı vs...Orucu bozmaz devam edersin tutmaya ama sen geçip 1 bardak su içersen bozarsın, istek dışı yada içi kazasını tutmak zorundasın. Oruc sadece yememek ile olacak bir iş değil.Kalbin temiz olacak o dönem küfür müfür etmeyeceksin,öyle güzel şeyleri kesmeyeceksin vs... biraz balance işi hee yemek yemiyorum karıyıda kesiyorum küfürüde basıyorum dersen bence hiç tutmayın. Belirli şeyleri farz etmiş Allah yapmak lazım,namaz kılmak oruç tutmak sadaka vermek vs..Hepside güzel şeyler. Artık islamcılari le müslümanlar bölünmüş. Postlarınızda ayrı epic.İnanın inanmayın az saygılı olun,biraz pay bırakın yapın bazı şeyleride öldüğünüzde en azından olsada olmasada şansınız olsun incileriniz dökülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Korkuyorum zaten bir daha yikilirsa tokiye yaptirmaya filan kalkicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Cute said: Postlarınızda ayrı epic.İnanın inanmayın az saygılı olun,biraz pay bırakın yapın bazı şeyleride öldüğünüzde en azından olsada olmasada şansınız olsun incileriniz dökülmez. abi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Napalım,köre yol tarif etmek zor bu zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bana her turlu hakareti eden bir dine saygi duymak = priceless Allaha sukurler olsun sayilarimiz giderek cogaliyor, organize dinleri toptan reddeden bir nesil geliyor insallah nazar degmesin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Abicim gayesi insanlığı yola sokmak olan dinler yüzünden kopacak şerefsizim kıyamet. Manyağın teki gelecek "cihad lolololo" diye basacak nukeyi geberip gidicez hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 nukeyi basarsa çok götü olur gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Hayir bide hepside ayni tanriya inaniyor, solcularin mitoz bolunmesi gibi bolunuyorlar aralarinda, 3 dinin 50000 mezhebi vardir tek tek arastirip hesaplasan ve hepsi birbirinden nefret ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 kemalist stotükonun iclerine sızıp aralarını bozması yuzunden oldu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Viktor said: Bana her turlu hakareti eden bir dine saygi duymak = priceless Allaha sukurler olsun sayilarimiz giderek cogaliyor, organize dinleri toptan reddeden bir nesil geliyor insallah nazar degmesin masallah evet organize dinleri reddedenlerin kurduğu, "organize dinleri reddetme organize dini", gerçekten eşsizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Viktor said: Korkuyorum zaten bir daha yikilirsa tokiye yaptirmaya filan kalkicaklar toki yaparsa ihaleyi 2. bi kabe yapar müteahhit firma kendisi için. bkz TT Arena Locaları. Adamlar her locadan 2cm kısıp, projede olmamasına rağmen 2. tane fazla loca yapmışlardı eheueu. Sonra teslim sırasında GS bi bakıyo ulan bu ne 2 tane fazla loca var. Firma e bu localar da bizim olsun diye yaptık helalinden bize verin diyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Cute said: Postlarınızda ayrı epic.İnanın inanmayın az saygılı olun,biraz pay bırakın yapın bazı şeyleride öldüğünüzde en azından olsada olmasada şansınız olsun incileriniz dökülmez. hoca da demiş ki ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 90 sayfadır birbirinize laf anlatıp fikrinizi kabul ettirmeye mi çalışıyorsunuz lan, bitmediniz, bitin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bitmesin eve popcorn stokladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Pirvan said: Sotto said: İyi de var olması, sizin müslüman olmanız, dendiği gibi İslam'ın kurallarına uymanızı gerektirmiyor. Pekala da Amazon ormanlarında doğmuş, Brezilya'da katolik bir ailede doğmuş olabilirdiniz. O yüzden Tanrı'nın var olmasının, İslam'ın gerçek olup olmaması ile yakından uzaktan alakası yok... Plagiarism derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bu oncekendimi, saplashaman mı ne vardı. O mu kendisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar