Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek islam bu değil !

Feamer

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

meh topic donup dolasin kendi hayali arkadaslarinin varligini ispatlayaminca "YOK OLDUKLARINI ISPATLIYAMASSINIZ" noktasian gelmis, kisirdugum olmus, yazik

kusura bakmasın kimse,klasik musluman mantıgı işte,bugun tutuklu gazetecileri,tutuklu ogrencileri "HAKLARINDAKİ SUÇLAMALARIN AKSİNİ İSPAT ETSİNLER O ZAMAN,ÖRGÜT ÜYESİ OLMADIKLARINI İSPAT ETSİNLER" diye yıllardır içerde tutuyorlar,ulan olmayan şeyin neyini ispat edeceksin
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bekliyordun ki? Neresinden tutsan elinde kalan ayet-hadis lerle ancak bu kadar karşı fikir yürütülüyo. Sonunda da gelip tıkanıyo. Her zaman olan şey.

Bir tane şöyle "Ya ben çok inançlıyım ama, peygamber olarak inandığım adamın küçük kızlarla evlenmesi, Zeyid in karısına asılıp ertesi gün ayet indirmesi garip geliyor yav !" demiyo arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Feamer said:

ve evet bu saydıklarına ilkokul bilgisi olarak bende sahiptim, lisede falan bu kadar basit olmamalı diye düşündüm mesela,

sen ne yaptın bu kadar yeter dedin her halde?

Orda yazanlar lise müfredatı zaten ilkokul değil ama tabi bunları görmek için adam gibi bir lisede okuyor olmak lazım o kadar ortalık malı değil yani sdf. Ha bi de ne ilkokulda ne lisede kimin tezi olduğu söylenmez, bir de homosapienlerden falan da o kadar bahsedilmiyor daha çok uygarlıklarla ilgili bilgilere rastlamak daha olası.

okul bilgisi olarak değil, o çağlarda kişisel ilgi alanı olarak, evdeki 4-5 ayrı asiklopedilerden, annem ve dayımdan kalan 80-90lar arası bilim teknik ciltlerinden vs yaptığım okumalar

o zamanlar yıldızların gelişim evrelerini bile bilirdim nova-süper nova falan, çağ çağ dinazorların isimleri ezberimdeydi

yaşlanınca mala bağladın,
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

Flameoffear ve Ardeth,

dediğiniz olay 80'lerde fethullah gülen ve sızıntı dergisi çevresiyle başladı. yani daha öncesi de vardır tabi ama kitlelere (özellikle orta sınıfa) böyle yayıldı diyelim. ne oldu sonra "ilim ve araştırma vakıfları" türedi. vaazlarda, toplantılarda arkeoloji, darwinizm, kuantum vs. konuşulur oldu. çok merak eden fethullah gülen'in internet sitesinden birkaç kayıt indirip bakabilir o dönemki toplantılara. şimdi hocanın ilmi de bir yere kadar. ne oldu bulgular çarptırıldı. (maymunların atamız olduğunu sanmaları mesela en bilinen örnek) bunların ışık evlerinde eğittiği çocuklar da zamanla iyi okullara girdiler ve bu düşüncelerin "okumuş" temsilcileri oldular. ama burada çok önemli bir nokta var. arkeoloji okuyan hiçbir müslüman da feamer'ın söylediklerini söylemez. zaten çok bir şey de söylemezler. materyalist bir kültür empozesi olmadığı için, bu bilim dışı düşünceler de çok kolay dallanıp budaklanabiliyor işte tabanda. bunu iyi anlamak lazım.

feamer de troll çıktı bu arada üstteki mesajıyla

iyide ben ne dedim di?
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben cok sıkıldım bu memleketteki seküler laik - muhafazakar islamcı kavgasından,yeter ben vazgectim inanıyorum allah a siz de azcık bir şeyler yapın ne bileyim niçe felan okuyun barışalım,yeter bıktım türbanı biter imam hatibi başlar o biter başka şey başlar,vallahi vazgeçtim kriterlerimden,gelin aynı maklubeye beraber kaşık atalım
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

dinozorlu dergi vardi lan biz kucukken.

fosforlu t-rex iskeleti vermisti bole kocaman, her ay bikac parca seklinde, sonra onun derisinide verip super birsey yapmislardi, kac kere kirilmsiti itina ile yapistirmistim, annem "cok pis bu" diye benden habersiz kapicinin cocuguna verdi sonra, iskeletin kemikleir ile lades oyniyorlardi

hayir texi veriosun ne diye optimus prime ile arnoldun terminator arabasini verdin? arabayla beraber arnoldun koluda gitmis ,gecen buldum oyuncagi bole kolsuz terminator bi halta benzemio

meh
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

daha bunlar iyi günlerimiz lan, ilkokulları imam hatip yapıyolar tek tek vatana millete hayırlı olsun, gerçek islamı görcez yakında

vatana millet hayirlis olsun, ateist bir nesil yetistiricekler bu aptal baskilari ile, anca kendi beyni uyusuk muritleri kalir, caddede mini ile gezip alkol alip dagitip sonra ALLAH PEYGAMBER diyen tikilerden kurtulur bi sonraki jenarasyon
Sosyal ağlarda paylaş

DavidMills said:

Ne bekliyordun ki? Neresinden tutsan elinde kalan ayet-hadis lerle ancak bu kadar karşı fikir yürütülüyo. Sonunda da gelip tıkanıyo. Her zaman olan şey.

Bir tane şöyle "Ya ben çok inançlıyım ama, peygamber olarak inandığım adamın küçük kızlarla evlenmesi, Zeyid in karısına asılıp ertesi gün ayet indirmesi garip geliyor yav !" demiyo arkadaş.

bu hikaye ne
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

abi ben cok sıkıldım bu memleketteki seküler laik - muhafazakar islamcı kavgasından,yeter ben vazgectim inanıyorum allah a siz de azcık bir şeyler yapın ne bileyim niçe felan okuyun barışalım,yeter bıktım türbanı biter imam hatibi başlar o biter başka şey başlar,vallahi vazgeçtim kriterlerimden,gelin aynı maklubeye beraber kaşık atalım

ahahahahaha abi yıldı adam
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

bu hikaye ne

Ahzap suresi 37. Ayet : Allahın nimet verdiği ve senin de nimetlendirdiğin kimseye: "Eşini bırakma, Allahtan sakın" diyor, Allahın açığa vuracağı şeyi içinde saklıyordun. İnsanlardan çekiniyordun; oysa Allahtan çekinmen daha uygundu. Sonunda Zeyd eşiyle ilgisini kestiğinde onu seninle evlendirdik, ki evlatlıkları eşleriyle ilgilerini kestiklerinde onlarla evlenmek konusunda müminlere bir sorumluluk olmadığı bilinsin. Allahın buyruğu yerine gelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...