Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 teodor haklısın ama şu da var allah inip ateyistlere benim aha inanın bana dese yarısı inanmaz biçoğu da uzaylıdır ,kedidir ,ışıktır muhabbeti yapar al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bence en basiti ezanın türkçe olmaması bile apayrı bişey. hergün arapça bağırıyorlar sokakta 100 kişiden 1 i belki anlıyordur ne diye bağırdıklarını. çok komik ama kimse sesini çıkartmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 allahta ateyist olursa kim inansin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Allahu ekber=Allah büyüktür Eşhedü en la ilahe illallah=şehadet ederimki Allahdan başka ilah yoktur Eşhedü enne muhammedün resulullah=şehadet ederimki Allahın resulünün muhammed olduğuna Hayye alessalah, hayye alelfelah: haydi namaza,haydi kurtuluşa... La ilahe illallah Allah'dan başka ilah yoktur.. bu kadar yahu,asıl mesele ezan değilki sulandırıyorlar bu konuyu asıl mesele,namazda okuduğun sureler,ettiğin duaların türkçesini bilmeyen bir nesil yetiştirdiler tarikat çevreleri ile kolkola,mezara gidip çaput bağlayanlar,halay çekenler,ölüden medet umanlar,peygamber muhammed (s.a.v) bile kızı hz fatıma'ya ;kızım sakın baban peygamber diye ibadetlerde gevşeklik edip Allahın rahmetine kavuşacağını sanma dediği halde,adamlar şeyhten şıhdan hocadan medet umuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paticikteki din tartışmalarında iq köy kahvesi seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 önemli olan niyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sipeyskeyk said: Paticikteki din tartışmalarında iq köy kahvesi seviyesinde. dünyanın 8.harikası adnan oktar gibi bir bireye sahip bir toplumdan ne bekliyorsun? edit:şurada sohbetindeki kızları size dağıtacam gelin dese,en ateistinden benim gibi en müminine kadar hepimiz koşarız,koşmam diyen yalan söyler,iftira atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 biz elhamdülillah karıya kıza doymuş kişiyiz kardeş, kendi adına konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sipeyskeyk said: Paticikteki din tartışmalarında iq köy kahvesi seviyesinde. Öyle abi gerçekten. Sevmek, hatırlamak, düşünmek ve bilmek beyinle, bir olguya inanmak kalple yapılan bir şey çünkü. Dinle ilgili bir konu tartışılırken belki de IQ'lar bu yüzden 3'e 5'e bölünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 senin en mümin olduğun ne malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 "Tatar Ramazan" said: biz elhamdülillah karıya kıza doymuş kişiyiz kardeş, kendi adına konuş evlendirin beni diye çığıran benmiyim yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Heh ne güzel soyledin türkiyedeki müslüman profili boyle işte: İş karı kıza olunca koş koş , para oluca allahını tanıma , yalan dolan, üçkağıtçılık desen bunlarda. Sonra günde 5 vakit yat kalk, hop tüm günahlar gitti,cennet garanti, oh ne güzel valla. Sonra ataistlere bok atarlar,oruç tutmayanlara 10kişi dalarlar,10 metrede bir cami isterler,türban takıp altına daracık kot giyerler. Boylede yalan ve saçma bir din/inanış sistemi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yukarda saydıklarının müslümanlıkla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Dark_Soul said: Heh ne güzel soyledin türkiyedeki müslüman profili boyle işte: İş karı kıza olunca koş koş , para oluca allahını tanıma , yalan dolan, üçkağıtçılık desen bunlarda. Sonra günde 5 vakit yat kalk, hop tüm günahlar gitti,cennet garanti, oh ne güzel valla. Sonra ataistlere bok atarlar,oruç tutmayanlara 10kişi dalarlar,10 metrede bir cami isterler,türban takıp altına daracık kot giyerler. Boylede yalan ve saçma bir din/inanış sistemi işte. ben ne dedim şimdi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Teodor said: senin en mümin olduğun ne malum Ben en mümin değilim. En mümin benim diyen zaten mümin değildir. Bu arada Agnostiğim ama inancım da var her şeye rağmen. İslam Arap yarımadasında beyler, din bulunduğu topraklarda yaşar, kalan yerlerde yabancılaşır, özünden uzaklaşır.. İstanbul'da oradaki tanıma uyan varlıkları görünce iğreniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 said: Vapurda 'tekbir' saldırısı! Kadıköy-Beşiktaş vapuru yolcuları, "tekbir" tartışmasına tanık oldu. Küçük bir çocuğa "tekbir" çektiren kişiye tepki gösteren yurttaşlara Beltur çalışanı da, "Bıçak verin Allah yolunda keseceğim bunları" diyerek saldırdı. http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=351366 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Loxias said: said: Vapurda 'tekbir' saldırısı! Kadıköy-Beşiktaş vapuru yolcuları, "tekbir" tartışmasına tanık oldu. Küçük bir çocuğa "tekbir" çektiren kişiye tepki gösteren yurttaşlara Beltur çalışanı da, "Bıçak verin Allah yolunda keseceğim bunları" diyerek saldırdı. http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=351366 bu ne kadar saçmaysa.... Beltur çalışanı da, "Bıçak verin Allah yolunda keseceğim bunları" diyerek saldırdı. buda o kadar saçma http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=351366 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Havenless said: Bu arada Agnostiğim ama inancım da var her şeye rağmen. does not compute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Havenless said: Teodor said: senin en mümin olduğun ne malum Ben en mümin değilim. En mümin benim diyen zaten mümin değildir. Bu arada Agnostiğim ama inancım da var her şeye rağmen. İslam Arap yarımadasında beyler, din bulunduğu topraklarda yaşar, kalan yerlerde yabancılaşır, özünden uzaklaşır.. İstanbul'da oradaki tanıma uyan varlıkları görünce iğreniyor insan. sana değil oncekendimi ye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Marty said: Havenless said: Bu arada Agnostiğim ama inancım da var her şeye rağmen. does not compute Tanrı'yı büsbütün reddetmez, ya da Allah kesin var da demez. Varlığı bilinemez der, ikisinin arası. Hem var, hem yok. Ben de arada kalırım hep iki seçenek olunca. NP. Teodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 en müminim lafını mübalağalı söyledim,herkesden özür diliyorum,ve yaradandan tövbe ediyorum gerçekten aşırı gittim biraz,ayrıca şaka yollu yazayım dedim sizde haklısınız tabii,müslüman kitapda anlatılan peygamber gibi olmalı ki örnek olsun,benim gibi kötü örnekleri örnek almayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Osuran_boğa said: nutellacı gelmeden topiğin zevki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 selam throine allah nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 "nutella yerim" said: selam throine allah nasıl ben kaçtım nuti yine sapıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar