Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sürekli mesaj geliyo bu topice çok eğlenceli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 dedin ve mesajlar durdu ben inip bi ramen alıp gelsem mi acaba yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 cok overrated bir topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 En son neye bağladık. Kuru köpek mi yiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Boci said: En son neye bağladık. Kuru köpek mi yiyoruz? Biri hot dog dedi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yalnız "güzel tartışma oldu" demişsin de tartışma nerde? sen habire yazıyosun bikaç kişi de inananlarla dalga geçiyo bu mu tartışma? karşı taraf nerde ki ? dur biliyorum ben haksız olduklarını biliyolar o yüzden yazmıyolar evet evet .koy ordan güvercinli capsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 kuru pasta kola var ibadet ederseniz, imansız giderseniz kereviz pırasayı dayıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 kuru köfte diye biliyorum ben makarnanın yanındaa pasta mı yenir tefsir mefsir ,size akıl verilmiş kullanın diye yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yüce fsm'nin işine akıl sır ermez. gerekirse makarnayla pasta yiyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 pasta dediğimiz italian pasta değil mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 orjinal kitap italyanca mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 orada pasta derken makarna dan bahsediyo, tarifi yanlis anliyosunuz, gercek tarif bu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 gerçek pastafaryanlık bu değil çok sorguluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Kadoköy'de oturan varsa, Bahariye Cadde'sinde tam kilisenin karşısında İnci Pastahanesi var. Çok güzel kuru pasta ve kandil simidi satıyor. Akşam film milm izlerken, bir yandan bunları kemirmek baya sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Yanarkende "Pati var mı?" diye bağıracak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 lationa falandı sanıyorum çünkü bütüm ilahiler falan samba bossa nova.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ee kuru makarna nasıl oluyor o zaman benim iyice aklım karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 LAANN o üstünde reçelimsi damla olan kuru pastayı kim hatırlattı kolayla limonatayla OfffffFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 gleoddyn said: Kadoköy'de oturan varsa, Bahariye Cadde'sinde tam kilisenin karşısında İnci Pastahanesi var. Çok güzel kuru pasta ve kandil simidi satıyor. Akşam film milm izlerken, bir yandan bunları kemirmek baya sarıyor. beyazfırın da çok iyi ama. bi çikolatalı bisküviler yapıyorlardı ki bence yediğim en iyi çikolatalı püsküütler onlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Karea said: ee kuru makarna nasıl oluyor o zaman benim iyice aklım karıştı valla bizim mezhep paketi açıp kuru kuru çıtlatıyordu ben reformist olduğumdan kaynatıp kuru fasulyeli sosla yiyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 kuru makarna dediyse kuru makarna, elciye zeval olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 @dasaaa Eyvallah, en kısa sürede deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi yenmiyor ki öle. bir de 30gün makarna yazmışsınız. kabızlık diye bişi var ulan! çıkmıyor o kadar. sağlıklı demişler. değil abi.. 30gün çıtır çıtır makarna ye.. bittin. tamam amazonda gelmiş, latinolara gelmiş. adamlarda popo büyük, sular mikroplu. ancak bol makarna sistemi düzeltiyormuş belki. burada olmuyor ama öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Yeni bir tarikat var sanırım, ketçap da ekleyebiliyormuşsun. Bir tanesinde de mayonez harammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi haram olan mayonez gargaralık mayonez dedikleri tipteki mayonez olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar